Arama sonuçları

1. Hasan Güner

öylesine yaptığım bir çalışma

@ismail koc aşağıdaki linki incelemenizi öneririm https://www.grafikerler.org/logo-tasarimlari/21313-akil-dolu-logo-calismalari.html şahsen ben bir sistem dahilinde yapılmayan çalışmaya tasarım demem
  2. Hasan Güner

akıl dolu logo çalışmaları

logo sade olmalıdır akıl dolu olmalıdır bir mesajı olmalıdır... peki bu saydıklarımız nasıl olacak işte ders niteliğinde birkaç logo çalışması: devamı gelecek...
  3. Hasan Güner

öylesine yaptığım bir çalışma

logondaki çıkış noktası ve verilen mesaj nedir ?
  4. Hasan Güner

vektörel broşür tasarımı | indir

rica ederim :)
  5. Hasan Güner

A'laila broşür-menü-kartvizit

@Fulyam @Süleyman Köklü her ikinize de teşekkür ediyorum :)
  6. Hasan Güner

Troy Menü ve Kartvizit

@Fulyam sağol fulyam ;)
  7. Hasan Güner

Ftp Nasıl Kullanılıyor ? (Görsel Anlatımlı Ders )

teşekkürler ders için :) +RAP
  8. Hasan Güner

2D Logo ve 3D Wallpaper Hali :)

logonun altta birazcık da yansıması olsa çok daha iyi olur :)
  9. Hasan Güner

Kapak Çalışması

bu soruyu freehand bölümüne açarsan yardımcı olan çıkacaktır ben corel kullanıyorum
  10. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@peerless herkeze = herkese :p ayrıca herkes yok bi ben varım :D:
  11. Hasan Güner

dwg ve corel | yardım talebi

daha pratik bir öneride bulunayım: biraz araştırma yaparsan bahsettiğin haritanın eps versiyonunu bulabilirsin hatta bir şeyi daha merak ediyorum brandayı bastıracağın insan tasarım yapamıyor mu niye sen uğraşıyorsun tasarımla
  12. Hasan Güner

Kapak Çalışması

çalışma yapı renk görsel seçimi font seçimi vs. nedenleri ile kötü ayrıca logo bahsettiğiniz kadar kötü uyumsuz değil sizin için örnek bir yorum sunuyorum (logodaki halka ile yapılmış bir tasarım) saygılar
  13. Hasan Güner

Kapak Çalışması

https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html üstteki linki inceleyiniz
  14. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

günaydınlar :naughty:
  15. Hasan Güner

dwg ve corel | yardım talebi

@serkansr 70.866 x 35.433 PX = 600 x 300 CM DPI olayına geline onu basacağı formatı ayarlarken onun yapması lazım
  16. Hasan Güner

yem resimleri (istek)

dilek hanım özellikle istediğini yem isimleri ya da markaları var mı elimde yok ama aramanıza yardımcı olabilirim isimlerini bilirsem
  17. Hasan Güner

vektörel broşür tasarımı | indir

Görseldeki çalışmamın resimleri çıkarılmış şablonunu paylaşıyorum umarım işe yarar corel 10 ve pdf formatlıdır boyut a5'dir BURADAN İNDİR | şifre: grafikerler.org Alternatif Link
  18. Hasan Güner

3ds max de ilk tabela çalışmam

güzel iş :gleam:
Yukarı Alt