Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Urfa Davetiye Logo Çalışması

Teşekkürler İsmail'im
  2. Aslı SAYILIR

Kadir sadece üç boyut değil daldan dala atlıyorum bu ara Allah sonumu hayır etsin.. Güzel yorumun için teşekkürler..
  3. Aslı SAYILIR

İsmail abarttığını düşünüyorum o kadar değiller
  4. Aslı SAYILIR

@seluvenin Teşekkürler
  5. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ...

6. Aslı SAYILIR

@Murat Güler Kankam teşekkürler..
  7. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu :) Otobüs, minibüs, dolmuş her fırsatı değerlendiriyorum bu sebepten... Hatta dur Ahmet Ümit Bab- Esrar şu an elimde akıcı güzel tavsiye ederim :) Immm güneş çok güzel şimdi sahilde bir çay içmek vardı.. Hadi kalk gidelim desem gelirsin :D
  8. Aslı SAYILIR

@Cengiz Duhan Evet çizimi ben kendim yaptım ... Denedim öyle de ama gözüme hoş görünmedi pek :) Teşekkürler yorum için @mustafacenik Teşekkürler Mustafa Senin afiş işini hafta sonu geniş zamana bıraktım ;)
  9. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :) Beni tanıyorsun ... Hadi gel kaçalım buradan dese biri koşacaksın
  10. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :) Ağrıdığında yataklara düşerim Karnın acıktı ama üşeniyorsun
  11. Aslı SAYILIR

Bir arkadaşın çalışması üzerine *Şu anda web sitelerinde kullanılıyor.. bende daha önce davetiye firmasına logo çalışmadığım için dedim Aslı haydi bakalım dene kendini :) Yorumlarınıza sunulur...
  12. Aslı SAYILIR

Bolu'daki logo çılgınlığı :)

Tasarımda son nokta...
  13. Aslı SAYILIR

Ofis Alemi "Catalog" Kapak çalışması

emeğinize sağlık .. Evet çalışma sunumlarında hazır mockup çalışmanızı daha şık gösterecektir. Ayrıca firmanın kurumsal renkleri çözünürlükten dolayı tam olarak göremiyorum ama kırmızı ve yeşil sanırım... Bu sebepten mavi yerine başka bir ton deneyebilirsiniz tasarımınızda diye düşünüyorum...
  14. Aslı SAYILIR

karakalem & photoshop deneme #3

Emeğinize sağlık bende çok beğendim.. Renklendirmeyi photoshopta mı yaptınız sadece ?
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

günaydın yusuf abi :) hayırlı cumalar
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ayy yok ben bugün denetim kelimesini bile duymak istemiyorum :) güzel çizimler mi ? ımm teşekkür ederim ama ben beğenemiyorum bir türlü :) İsmail bu arada eğer bir sıkıntı olmazsa nisan ayı yada mayıs ayında imac pro'm olacak :D
  17. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :) Bırakmalıyım ama Mesaiye kaldın yine ?
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hemde ne eyvahh denetim hala devam etmekte.. Ben hala iş yerindeyim...
  19. Aslı SAYILIR

Web Tasarım Dersleri - 3.Ders - Tasarımda Sadelik

Paylaşımınız için teşekkür eder, devamını dilerim :) Keyifli forumlar..
  20. Aslı SAYILIR

Çizim deneme

Ohooo Şerifeciğim tonlama bilmediğim için duvar kağıdı gibi birşey yaptım ondan Bak burada aslında en kısa zamanda vakit ayırıp karakalem, tonlama vb çalışmam lazım :) Teşekkür ederim yorumun için bu arada :) Hasan bey yorumunuz için teşekkür ederim... Ben tasarım yaparken sıkılmıyorum...
Yukarı Alt