Tutmadı :D ben bütün bütün koyuyorum çeri domatesleri :P
kendi haline bıraktığın herşeyden bazı şeyler arada bir ayağına dolanır bıraktığına pişman olursun :D
O beyaz çizgi ne amaçla oraya koyuldu diye düşünmeden edemedim...Amaç sadece sanırım çizim yeteneğini geliştirmek..
Devam et, bol bol çalış, ornekler incele...
Iki numarayı bir çok fotoğrafçı kullanıyor..1 uzerinde durulabilir :) ya da Emre bey'in de dediği gibi kendini belli eden güzel bir icon üzerinde de çalışılabilir :)
Emeğine sağlık..
Gözüme takılan tek nokta sağ alt kısımda www.kerama-marazzi yani web sitesinin bulunduğu alanda efekt diyelim adına pek olmamış gibi arka planda kullanılan görselin bütünlüğünü bozmuş gibi geldi bana..
@Erkal ÇOŞKUN
saç modeli öyle :D arka plan yeşil :) ama tabi ben hayal ettim ya saç modelini sanırım ondan oldu
alın konusunda haklısın :) Beceremedim pek
hiç saç çizmeyi denemedim bırak illustratorde elime kağıt kalem alarak da denememiştim :D
Aslında önce yüz çizimi için gerekli...
Bugün Salvador Dali'nin ölüm yıldönümü.. Bu vesile ile kendisini hatırlayalım istedim..
Salvador Domingo Felipe Jacinto Dalí y Domènech, kısaca Salvador Dalí (d. 11 Mayıs 1904 – ö. 23 Ocak 1989), Katalan sürrealist ressam. Gerçeküstü eserlerindeki tuhaf ve çarpıcı imgelerle ünlenmiştir. En...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.