Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Illustrator'de Seçim İşlemlerini Kolaylaştırmak | Same Komutu

Paylaşım adına teşekkürler...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Supurgemi hemen tedarik edicem hele bi bugunu atlatayim ;)
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tse konusunda da yardim istiyorumm adam incik cincik denetliyor iki dak nefes aldim gidiyorum yine :) aksam gorusuruz
  4. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :D ben bütün bütün koyuyorum çeri domatesleri :P kendi haline bıraktığın herşeyden bazı şeyler arada bir ayağına dolanır bıraktığına pişman olursun :D
  5. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu... Hemde dünya tatlısı bir anne ... ( Atatürk benim de toprağım ;) ) Denetim işlerini çok seversin ...
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ismail 4500 makaram var yuklemem icin ayrica bir ic iyasa kamyonum ve tse denetimim :)
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar hepimize günaydınlar olsun... Ben bugün pek aranızda olamayacağım bir güne başlamak üzereyim... Sevgiyle kalın..
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Şu an sanıyorum ki senin yerinde olsam koşardım ben yarınlara :D
  9. Aslı SAYILIR

Eğitici 3DS MAX iç mekan modelleme render PDF 94 sayfa

İnceleme fırsatı buldum sonunda :) İnanılmaz detaylı çok fazla emek verilmiş bir kaynak ...
  10. Aslı SAYILIR

Sizce hangisini fotoğraflarımda kullansam ?

Aradaki kırmızı çizgi ve altta yer alan düz font için başka alternatifler deneyebilirsiniz..
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ben de yeni geldim eve :) yarın olsun istemiyorum yaa
  12. Aslı SAYILIR

ilk grafiğim

O beyaz çizgi ne amaçla oraya koyuldu diye düşünmeden edemedim...Amaç sadece sanırım çizim yeteneğini geliştirmek.. Devam et, bol bol çalış, ornekler incele...
  13. Aslı SAYILIR

Sizce hangisini fotoğraflarımda kullansam ?

Iki numarayı bir çok fotoğrafçı kullanıyor..1 uzerinde durulabilir :) ya da Emre bey'in de dediği gibi kendini belli eden güzel bir icon üzerinde de çalışılabilir :)
  14. Aslı SAYILIR

Dijital Karakalem Çalışmam

Emeğinize sağlık :) Başka başka çalışmalarınızı da görmek dileği ile...
  15. Aslı SAYILIR

Eğitici 3DS MAX iç mekan modelleme render PDF 94 sayfa

Allah'tan indirme işlemlerini akşam evdeki bilgisayarımdan yapıyorum :) Yoksa link aramak durumunda kalacaktım desenize :D
  16. Aslı SAYILIR

Flayer çalışması.

Emeğine sağlık.. Gözüme takılan tek nokta sağ alt kısımda www.kerama-marazzi yani web sitesinin bulunduğu alanda efekt diyelim adına pek olmamış gibi arka planda kullanılan görselin bütünlüğünü bozmuş gibi geldi bana..
  17. Aslı SAYILIR

Çizim deneme

@Erkal ÇOŞKUN saç modeli öyle :D arka plan yeşil :) ama tabi ben hayal ettim ya saç modelini sanırım ondan oldu alın konusunda haklısın :) Beceremedim pek hiç saç çizmeyi denemedim bırak illustratorde elime kağıt kalem alarak da denememiştim :D Aslında önce yüz çizimi için gerekli...
  18. Aslı SAYILIR

Çizim deneme

Eksikleri çok.. Hayır direk illustratorde çizdim...
  19. Aslı SAYILIR

Salvador Dali'nin Ölüm Yıldönümü

Bugün Salvador Dali'nin ölüm yıldönümü.. Bu vesile ile kendisini hatırlayalım istedim.. Salvador Domingo Felipe Jacinto Dalí y Domènech, kısaca Salvador Dalí (d. 11 Mayıs 1904 – ö. 23 Ocak 1989), Katalan sürrealist ressam. Gerçeküstü eserlerindeki tuhaf ve çarpıcı imgelerle ünlenmiştir. En...
  20. Aslı SAYILIR

Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun

Tüm grafikerler.org ailesinin mevlid kandili mübarek olsun..
Yukarı Alt