Şerife öğlen yemeği yememiştim ... Afişini görünce geçte olsa yemek söyledim .. Daha fazla dayanamadım çünkü...
Emeğine sağlık canım cmyk >>> rgb olayına dikkat ettin değil mi siteye atarken ..
Tuttu :) Hatta sankim dün bir ara beraber yapıyorduk yada ben yaparken sen yol bulmama yardımcı oluyorsun
Gün bitsin eve gidip kendinle kal istiyorsun .
@Cengiz Duhan
Tuttu :) tam tamına dediğiniz gibi oluyor..Tuhaf buluyorum kendimi bu konu sebebi ile...
Ayrıca mesleği bırakmakta ne öyle ...
Çok bunaldığında müzik dinlemek iyi geliyor ?
Tolkien'in, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin öncül kitabı olarak da görülen Hobbit'ten, üçlemenin yönetmeni Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanan üç filmlik Hobbit macerasının ilk bölümü olan Hobbit: Beklenmedik Yolculuk/The Hobbit: An Unexpected Journey ile bu sefer Bilbo Baggins'in...
Levent bey merhabalar..
Hassasiyetiniz ve bilgilendirme için teşekkür ederiz.
Sorunu grafikerler.org yönetimi olarak inceledik
"Rapidshare" kaynaklı bu durumu en kısa zamanda düzelteceğiz.
Keyifli forumlar..
Doğançay bu sabah tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde 84 yaşında hayatını kaybetti.
Grafikerler.org ailesi olarak tüm sevdiklerine, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz..
Mekanı cennet olsun...
Burhan Doğançay 1929 yılında dünyaya geldi. Sanatçı, sanat eğitimini ilk olarak babasından ve...
Bazı hazır eps yada .ai dosyalarında yazılar convertlenerek kayıt edildiği için değiştiremiyoruz maalesef..Hatta bildiğim kadarı ile cogu bu şekilde..Bu durumun sebebi olarak düşüncem aynı fontun bilgisayarınızda bulunmaması durumuna önlem...Aksi durumda text aracı ile seçime açık gelir ki metin...
Erkal :) Ismail ve diğer arkadaşlar ben çıktım is yerinden nispet yapar misali enerji ile doluyorum mesai bitimi sanki gün yeni başlıyor :) Ileride tasarımla uğraşınca da gün bitiyot diye üzüleceğim gibi geliyor :)
Hepinizi kucaklıyorum sevgi ile :)
Keyifli akşamlar...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.