Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Broşür Tasarım.

Şerife öğlen yemeği yememiştim ... Afişini görünce geçte olsa yemek söyledim .. Daha fazla dayanamadım çünkü... Emeğine sağlık canım cmyk >>> rgb olayına dikkat ettin değil mi siteye atarken ..
  2. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :) Hatta sankim dün bir ara beraber yapıyorduk yada ben yaparken sen yol bulmama yardımcı oluyorsun Gün bitsin eve gidip kendinle kal istiyorsun .
  3. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

@Cengiz Duhan Tuttu :) tam tamına dediğiniz gibi oluyor..Tuhaf buluyorum kendimi bu konu sebebi ile... Ayrıca mesleği bırakmakta ne öyle ... Çok bunaldığında müzik dinlemek iyi geliyor ?
  4. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı .. yada hatırlamıyorum :) Ama youtube kodu eklemekte sorun yaşamıştım Radikal kararlar almak üzere olduğun bir gün yaşıyorsun..
  5. Aslı SAYILIR

Element 3D (Batman Logo Pack)

Akşam evde ilk iş olarak arşivime alacağım :) Paylaşımınıza sağlık Bilal bey ...
  6. Aslı SAYILIR

En Son Hangi Filmi Seyrettiniz ?

Tolkien'in, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin öncül kitabı olarak da görülen Hobbit'ten, üçlemenin yönetmeni Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanan üç filmlik Hobbit macerasının ilk bölümü olan Hobbit: Beklenmedik Yolculuk/The Hobbit: An Unexpected Journey ile bu sefer Bilbo Baggins'in...
  7. Aslı SAYILIR

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

Levent bey merhabalar.. Hassasiyetiniz ve bilgilendirme için teşekkür ederiz. Sorunu grafikerler.org yönetimi olarak inceledik "Rapidshare" kaynaklı bu durumu en kısa zamanda düzelteceğiz. Keyifli forumlar..
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

gollum gollum :) kıymetlimiss
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ismail pasta bugün bize degil sana kurban olsun...
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kesinlikle öyle hani senin dünyaya gelişinin filanca falanca günü :rolleyes: İyiki gelmişssin aramıza :D
  11. Aslı SAYILIR

Ünlü ressam Burhan Doğançay vefat etti

Doğançay bu sabah tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde 84 yaşında hayatını kaybetti. Grafikerler.org ailesi olarak tüm sevdiklerine, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.. Mekanı cennet olsun... Burhan Doğançay 1929 yılında dünyaya geldi. Sanatçı, sanat eğitimini ilk olarak babasından ve...
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın İsmailcim :)
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) Günaydın arkadaşlar... Bol kazançlı, güzel haberli, keyifli bir gün geçirmeniz dileği ile...
  14. Aslı SAYILIR

Eps Ai Lutfen yardim

Bazı hazır eps yada .ai dosyalarında yazılar convertlenerek kayıt edildiği için değiştiremiyoruz maalesef..Hatta bildiğim kadarı ile cogu bu şekilde..Bu durumun sebebi olarak düşüncem aynı fontun bilgisayarınızda bulunmaması durumuna önlem...Aksi durumda text aracı ile seçime açık gelir ki metin...
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Erkal :) Ismail ve diğer arkadaşlar ben çıktım is yerinden nispet yapar misali enerji ile doluyorum mesai bitimi sanki gün yeni başlıyor :) Ileride tasarımla uğraşınca da gün bitiyot diye üzüleceğim gibi geliyor :) Hepinizi kucaklıyorum sevgi ile :) Keyifli akşamlar...
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ben bugün 3. kamyonumu yüklüyorum.. Perte çıktım diyebilirim..Daha birde akşama kaynanama gideceğim :( Oradan eve gel ohoo...
  17. Aslı SAYILIR

S. Mimarlık 1.lik

Sayın Seyit Ali Başer ; Çalışmanız zevkli bir çalışma olmuş.. 1. lik için ayrıca tebrik ederim.. Başarılarınızın devamı dileği ile..
  18. Aslı SAYILIR

Tasarımlarda olmazsa olmazı.

@lusy99 Erkan bey o konuda kesinlikle haklı.. Biz tasarımcıların yazım kurallarına dikkat etmemiz büyük titizlik göstermemiz gerekmekte :)
Yukarı Alt