Emre bey :) Emre bey'in sorununu hallettik temanın yapısı biraz karmaşık.. Portfolio ya item eklediğimizde otomatik olarak bir sayfaya atıyor .....com/portfolio .... gibi bunun için yeni bir sayfa oluşturmak durumdan kaldık portfolio adı altında ve ardından o oluşturduğumuz sayfaya portfolyonun...
vallahi İsmail
Benım bilgisayarım
i7 işlemcili şu yenı nesil dediklerinden
2 gb paylasımlı ekran kartı var
8 gb ram ı var
ama render alırken fena zorluyor ısınıyor
Benim işimi şimdilik görüyor ama ileride sanıyorum ki yetmeyecek
Merhaba arkadaşlar .. İlk yüz çizme deneyiminden sonra bırakmıştım zor gelmişti. Buradan ilk çizimime bakabilirsiniz. Ardından geçen gün bir çalışma yaparken baktım böyle birşey çıkmaya başladı bu sefer boş vakitlerimde karalayayım dedim bakalım ne çıkacak...
Saçlarla uğraştım çok ama...
Ben çok yoğun bir gun gecirmis bakamamıştım...Emre yönlendirmis :) sorunu çözmezse şöyle yapacagiz portfolyo page linkini ana sayfaya vereceğiz page panelinden ..Fakat bu tema için çözüm olacaktır Emre'nin yöntemi...
Evet yaa ihracat denetimindeydim...ardindan sevkiyat
Ardindan da patronla münakaşa..
Adam beni iş sağlığı ve isci guvenligi uzmanlığı eğitimine gönderip firmaya bağlamaya çalışıyor
Eee benim tutkularım ne olacak...Ben grafik tasarım üzerine bir kariyer planliyorum bildiginiz uzere :)
Hayır...
İnşallah İsmail'im
olacak bir gün biliyorum ama artık içine girdikçe daha bir bağlanıyorum
daha da zorlanmaya başlıyorum bu sefer fabrikadaki işleri götürürken..
Bıdı bıdıyı amacına uygun bıdıbıdılamak için kullanayım azcık. Arada iyi geliyor ...
Uzun zamandır Aslı çok yorgun görünüyorsun diyen arkadaşlarıma inat :)
dün akşam 11 demeden uyudum ki dinleneyim..
Eee erken uyuyunca güne daha da bir pozitif başlıyor insan..
Kalktım dedim bugün evden...
Teşekkürler Emre.. Ben kendime tasarlayayım derken sardı bu özgeçmiş hazırlama işi beni sorma ...
Hazır çalışmamı diye sorunlar oluyor :D Hazır yazmışken buradan belirteyim template değil kendi yapımım :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.