Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Wordpress sorunu..

:) est. amaç birbirimize faydalı olmak.. Evet bu kodlar temada ekli olsaydı bu kadar uğraşmazdık daha güzel olurdu ..
  2. Aslı SAYILIR

Wordpress sorunu..

Emre bey :) Emre bey'in sorununu hallettik temanın yapısı biraz karmaşık.. Portfolio ya item eklediğimizde otomatik olarak bir sayfaya atıyor .....com/portfolio .... gibi bunun için yeni bir sayfa oluşturmak durumdan kaldık portfolio adı altında ve ardından o oluşturduğumuz sayfaya portfolyonun...
  3. Aslı SAYILIR

Wordpress sorunu..

Portolyoyu pages panelinden yeni bir sayfa ekleyerek oluşturdunuz değil mi ?
  4. Aslı SAYILIR

Eğitici 3DS MAX iç mekan modelleme render PDF 94 sayfa

vallahi İsmail Benım bilgisayarım i7 işlemcili şu yenı nesil dediklerinden 2 gb paylasımlı ekran kartı var 8 gb ram ı var ama render alırken fena zorluyor ısınıyor Benim işimi şimdilik görüyor ama ileride sanıyorum ki yetmeyecek
  5. Aslı SAYILIR

Salon çalışması

Emeğine sağlık.. Çok güzel olmuş... İlk fırsatta bende bu dersi deneyeceğim :) Sonuçları burada paylaşırım
  6. Aslı SAYILIR

Eğitici 3DS MAX iç mekan modelleme render PDF 94 sayfa

Paylaşım için teşekkürler :)
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar arkadaşlar..
  8. Aslı SAYILIR

Herkese Merhaba

Merhaba :) Aramıza hoşgeldiniz...
  9. Aslı SAYILIR

Çizim deneme

Merhaba arkadaşlar .. İlk yüz çizme deneyiminden sonra bırakmıştım zor gelmişti. Buradan ilk çizimime bakabilirsiniz. Ardından geçen gün bir çalışma yaparken baktım böyle birşey çıkmaya başladı bu sefer boş vakitlerimde karalayayım dedim bakalım ne çıkacak... Saçlarla uğraştım çok ama...
  10. Aslı SAYILIR

Wordpress sorunu..

Ben çok yoğun bir gun gecirmis bakamamıştım...Emre yönlendirmis :) sorunu çözmezse şöyle yapacagiz portfolyo page linkini ana sayfaya vereceğiz page panelinden ..Fakat bu tema için çözüm olacaktır Emre'nin yöntemi...
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Evet yaa ihracat denetimindeydim...ardindan sevkiyat Ardindan da patronla münakaşa.. Adam beni iş sağlığı ve isci guvenligi uzmanlığı eğitimine gönderip firmaya bağlamaya çalışıyor Eee benim tutkularım ne olacak...Ben grafik tasarım üzerine bir kariyer planliyorum bildiginiz uzere :) Hayır...
  12. Aslı SAYILIR

Wordpress sorunu..

yin & yang temasını inceleyebileceğim bir demo linki var mı Emre bey ?
  13. Aslı SAYILIR

Hayal et :)

Bende güldüm Emre :) Bol bol çalış abicim sitemizdeki dersleri yap tek tek onları bitir sonra web ortamında paylaşılan diğer derslere bak :)
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

afiyet olsun abicim :)
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

İnşallah İsmail'im olacak bir gün biliyorum ama artık içine girdikçe daha bir bağlanıyorum daha da zorlanmaya başlıyorum bu sefer fabrikadaki işleri götürürken..
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bıdı bıdıyı amacına uygun bıdıbıdılamak için kullanayım azcık. Arada iyi geliyor ... Uzun zamandır Aslı çok yorgun görünüyorsun diyen arkadaşlarıma inat :) dün akşam 11 demeden uyudum ki dinleneyim.. Eee erken uyuyunca güne daha da bir pozitif başlıyor insan.. Kalktım dedim bugün evden...
  17. Aslı SAYILIR

Özgeçmiş Çalışması 2

Teşekkürler Emre.. Ben kendime tasarlayayım derken sardı bu özgeçmiş hazırlama işi beni sorma ... Hazır çalışmamı diye sorunlar oluyor :D Hazır yazmışken buradan belirteyim template değil kendi yapımım :)
  18. Aslı SAYILIR

Özgeçmiş Çalışması 2

@Jerolin Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)
  19. Aslı SAYILIR

Ender yemek salonu a5 1 kırımlı

Çalışmanın renk profilini RGB ye döndürüp buraya tekrar yüklermisin ?
Yukarı Alt