Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Worm KO KAO Logo

kalabalık olması biraz basitleştirmiş doğru logo denilen şey böyle bir şey olmuş olsa idi Sony - Nike - Adidas - BMW - arçelik vs... öncelikle yapmazlar mıydı ? sade çalışmaktan korkmayın başarılar dilerim
  2. Hasan Güner

Logo yaparmısınız :))

konuyu ciddi bir üslup ile belli bir bedel ödemeyi göze alarak iş verenler bölümüne açabilirsiniz bu tarz isteklerin yeri orası
  3. Hasan Güner

Merhaba

hoş geldiniz :)
  4. Hasan Güner

Max için birkaç kısa yol

teşekkürler ama çok fazla teknik terim var bunlarda :D eee 2. ders ne zaman gelecek
  5. Hasan Güner

Berk Grafik- Komple Araç yapım Dersi

sağol berk derslerin devamı gelsin
  6. Hasan Güner

Ankara'nın logosu çakma mı?

logoyu görenler 'Bu logo, Cats müzikalinin benzeri hatta aynısı ' diyerek logonun Cats'in görselinin çakması olup olmadığını tartışmaya başladı siz ne diyorsunuz?
  7. Hasan Güner

ertaner kartvizit çalışmam

sağdaki daha iyi eline sağlık
  8. Hasan Güner

Temiz Web Site Tasarımı

resimde sorun yok
  9. Hasan Güner

Youtube'u sansürleyene sansür geldi

Sansür kararlarını alan ve uygulayan BTK ve TİB ile onların bağlı olduğu Ulaştırma Bakanlığı'nın internet sitelerine belirsiz kişilerce 'erişim engeli' kondu. Türkiye'de son yllarda artan internet sansür uygulamalarında karar merci olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ve...
  10. Hasan Güner

Ankara'ya gülen kedi logosu

@Kerim Öksüz yukarıdaki metinden alıntıdır: :D :D :D
  11. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@Buse Türüdü gör bak ne kadar seviliyorsun :cool:
  12. Hasan Güner

Ankara'ya gülen kedi logosu

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bazı etkinliklerinde kullandığı “Gülen Ankara Kedisi” temalı logo tasarımı, Büyükşehir Belediye Meclisinin olağan toplantısında kabul edildi. Belediye Başkanlığı Binası Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantı öncesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı...
  13. Hasan Güner

Yangın Musluğu

ağzım açık bakıyorum bunlara :) ben hala küp çizmekle yetiniyorum eline sağlık
  14. Hasan Güner

Mini Bar Menü / 11x14 cm

merhaba abim ortadaki beyaz alana hafif gölge versen daha hoş durumdu fiyatlar sağa yaslı olsa daha düzenli görünür bir de menülere adres ve telefon yazdırmak biraz tuhaf sonuçta zaten adresi biliyor ki mekana gelmiş adam müşteri mi istedi adres tel yazılmasını ?
  15. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@Buse Türüdü canım senin için bu
  16. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

@fartim vayyy :D ilk mesaj geyik muhabbetine :clap2: güzel giriş hoşgeldiniz :)
  17. Hasan Güner

Deneyimli grafiker Elemanı Aranıyor..

Lütfen aynı gün içerisinde aynı konu içerisine 1'den fazla "günceldir" mesajı yazmayalım Konunuzu, sizden istenen şekilde güncelleyiniz. İlanlarınızda belirtmeniz gereken bilgiler; FİRMA BİLGİLERİ: 1- Firma üvanı: ( firma adını vermek istemeyen iş verenler, sahte iş veren ilanlarını...
  18. Hasan Güner

Belirli Ölçüdeki Dörtgene Harfleri Sığdırma

aynı işlemi folyo kesimde yapıyordum tek tek uğraşarak senin istediğin şeyi hiç duymadım ben olacağını da sanmıyorum
  19. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

herkese günaydın
  20. Hasan Güner

Beach Life_1

başarılar dilerim :)
Yukarı Alt