Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Yüksek çözünürlüklü fantastik 3d ve manzara resimleri.

teşekkürler idris bey çok güzeller +RAP
  2. Hasan Güner

Grafiker hangi programları bilmeli?

Gürhan Bey, arkadaşın sorusu ile sizin sorudan anladığınız çok farklı şeyler buna katılıyorum (katılmak zorundayım) çünkü kendimi koyabildiğim tek katagori bu
  3. Hasan Güner

Arkaya doğru uzantı nasıl yapılır?

@nisanci93 rica ederim :)
  4. Hasan Güner

WordPress Temaları

güzel görünüyor teşekkürler
  5. Hasan Güner

Berk Grafik 3D

eline sağlık berk bu çalışmaları nasıl yaptığına dair ufak dersler yayınlar mısın? ben dahil birçok kişiye faydası olacaktır
  6. Hasan Güner

Corel Draw'da PDF Sorunu ve Çözümü (Resimli Anlatım)

teşekkürler sedat abi ilave olarak; corel pdf yaparken sadece sayfa ebadını dikkate alır sayfa dışında kalanları kaydetmez çözüm: sayfa ebadını tüm malzemeleri içine alacak şekilde büyültmek tüm nesneleri CTRL+G yaparak gruplayıp P tuşu ile sayfanın merkezine gelmesini sağlamak
  7. Hasan Güner

beach life kapak tasarımı

başarılar dilerim :)
  8. Hasan Güner

Arkaya doğru uzantı nasıl yapılır?

selam örnek görüntü ve incelemen için psd layerli örnek ekledim umarım işine yarar http://rapidshare.com/files/399239823/dersssss_psd.psd.html
  9. Hasan Güner

beach life 01

lütfen kerim beyin yönlendirdiği konuyu inceleyip çalışmanızı ekleyiniz konu geçici süre geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır
  10. Hasan Güner

Bugün Ne Dinledik ?

@idris gümüş selam o albümü bana yollar mısın :clap2: özelden yanıt alayım lütfen :)
  11. Hasan Güner

İndirim Kuponları ve Baloncuklar - vektörel

güzel paylaşım
  12. Hasan Güner

Uzay Cisimleri

güzel paylaşım kerim eline sağlık
  13. Hasan Güner

maalesef ki manavgattayım tabi buradaki piyasayı tartışmak için ayrı bir konu açmak gerekir yaz yaz bitmez saçmalıkları çünkü :D neyse umarım ideallerinize ulaşırsınız
  14. Hasan Güner

öncelikle hoşgeldiniz sorduğunuz sual görecelidir yapılan işe ile firmaya vs. göre değişir eskiden grafiker olmak için corel ve photoshop bilmen yeterliydi (çoğu yerde hala yeterli) ama teknoloji geliştikçe özellikle corel cazibesini yitirdi adobe illustrator adobe photoshop adobe flash adobe...
  15. Hasan Güner

Kaç kişi WordPRess kullanıyor?

bu sistem ile yapılmış güzel portfolyo siteleri var mı hazır kullanabileceğimiz
  16. Hasan Güner

Renk Şişeleri

@ANDER teşekkürler ilginiz için merakla bekliyorum gelecek dersleri :clap2:
  17. Hasan Güner

Renk Şişeleri

sayın ander ben sizden bu çalışmaların yapım aşamalarına dair ufak anlatımlar görsel dersler istesem ne dersiniz (yeni başlayanların çok ilgisini çeker ve faydalı olur)
  18. Hasan Güner

Bugün Ne Dinledik ?

Zeki Müren - Bulamazsın Benim Gibi Seveni (harika eser)
Yukarı Alt