Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Berk Grafik - Arkaplan Dersi

linkler yenilenene kadar konu geri dönüşüme taşınmıştır
  2. Hasan Güner

Boşyere Uğraş Dur.

seyit kısa keseceğim benim mesleğim nedir: grafikerlik ben karnımı bu işten doyuruyorum bir inşaat ustasına elektrikçiye oto tamircisine vs. sen bu işe başla bakalım ona göre göreşelim denmez ya da sen bu işi hayrına yap daha çok işimiz olacak onları para ile yaparsın denmez bunu demeyi...
  3. Hasan Güner

Benim Sitenin Çakması

hehe :D olaya bak ya benimkini de çalmışlardı bakalım daha kaç tanesi ile karşılaşacağız geçmiş olsun abim :D
  4. Hasan Güner

50 cent cover

çalışmayı eleştireceğim ama hangi sınıfa koyup eleştirmem gerektiğini bulamadım sen ne amaçla başladın çalışmaya :)
  5. Hasan Güner

hasan güner / afiş 1

teşekkürler efendim
  6. Hasan Güner

hasan güner / afiş 1

teşekkürler ediyorum :)
  7. Hasan Güner

Berk Grafik-Intercooler Dersi

hmm demek sanal modifiye ben de çok meraklıyımdır buna teşekkürler ders için +RAP
  8. Hasan Güner

Berk Grafik - Arkaplan Dersi

teşekkürler berk devamı gelsin derslerin ;)
  9. Hasan Güner

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

@qbrrra1991 merhabalar forum içerisinde üyelerin renkli metinler yazmaları kural dışıdır :) @kiye17 gün gelecek o yaşları da göreceksin Allah'ın izni ile :)
  10. Hasan Güner

Beach Life_dergi tasarımı

@AKGÜMÜŞ @qbrrra1991 rakiplerim hızlı bakıyorum :clap2: sizi böyle görünce ben de gaza geliyorum
  11. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

herkese günaydın herkesin kandili mübarek olsun...
  12. Hasan Güner

Beach Life_dergi tasarımı

başarılar kübra hanım :)
  13. Hasan Güner

Küp

evet kendi başına olmayacağı kesin ama hep birisinin göstermesi gerekiyor artık senin derslerden de bi kaç bişey öğrenirim :)
  14. Hasan Güner

Küp

bu arada az önce de nesneye resimle doku vermeyi öğrendim :D
  15. Hasan Güner

Küp

olabilir kendine has cümlelerle yeni başlayan birisi anlayabilecek şekilde olursa süper olur :D
  16. Hasan Güner

Küp

:D çok kötü seviyede dün başladım öğrenmeye şuan sadece küp yuvarlak çizip yazı yazıp 3D yapabiliyorum bi de bunu kaydedebiliyorum yani menüleri ve işlevlerini öğreten bir ders süper olurdu
  17. Hasan Güner

Hayatın Renkleri

çok güzel olmuş (hayatindeki i hariç) birkaç da yazı uygulaması katılsa süper typography olur bu konseptten
  18. Hasan Güner

Pusula

süper görünüyor eline sağlık
  19. Hasan Güner

Küp

güzel olmuş (ben de yeni öğrenmeye çalışıyorum dersler hazırlayıp eklersen süper olur)
  20. Hasan Güner

beach life kapak tasarımı 02

konuya niye müdahil oldun derseniz aynı resmi ben de kullandım çünkü google'da büyük görsellerdeki en iş yapar resim bu "farklı dizayn yapmak tasarımcının görevidir ama farklı fotoğraf bulmak değil" cümlesine katılıyorum zaten dergi gazete işi yapıyorsanız size bağlı muhabirleriniz vardır onlar...
Yukarı Alt