Arama sonuçları

1. Hasan Güner

ben bu resmi nasil yapabilirim?

evet var layer penceresinin üst bölümünde her layer için opaticy değeri vardır (%100) bu değeri düşürsen layer şeffaflaşır
  2. Hasan Güner

okul resimleri için şablonlar

çok güzel paylaşım +rap :)
  3. Hasan Güner

ben bu resmi nasil yapabilirim?

uuuu! bakarken gözlerim bir hoş oldu :) resme bakınca ilk aklıma gelen şey: çizgileri oluşturup silüeti oldukça şeffaf bir şekilde üzerine koymak kalan beyaz alanları temizlemek anlattığım biraz zahmetli ama iş görür
  4. Hasan Güner

pastel boya manzara ...

@halit dalhan forumumuzda da portfolyo bölümü var dikkatinizi çekti mi dilerseniz oraya da size ait bir bölüm açabilir, çalışmalarınızın forum anasayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz
  5. Hasan Güner

Şahsi Kartvizit Tasarımım

aman allah'ım! hep böyle bir kartım olsun istemişimdir :) şaka bir yana karışıklık ötesi olmuş bu kartı bastırıp kullandınız mı zamanında merak ediyorum ?
  6. Hasan Güner

Mönü Çalışması Yapacak Grafiker Aranıyor

konu uygun bölüme taşındı lütfen tamamı bold olarak mesaj yazmayalım
  7. Hasan Güner

Ne yapmalıyım?

@farukcagla size BASİT demek haddim değil ben dahil şu ana kadar tartışmaya girdiğiniz herkesin ortak bir düşünceleri ve yorumları var hiç dikkat ettiniz mi buna? neden herkesten aynı yorumları alıyorsunuz misal neden bana bu tarz yorumlar gelmiyor alaylı olduğum için mi yoksa başka sebepleri...
  8. Hasan Güner

Ne yapmalıyım?

Sevgili Faruk Ağabey; gün boyudur süren diyoloğa dahil olmadım ancak bu bölüm için sadece birkaç cümle kuracağım her alanda eğitim şart ama eğitim zorlu bir süreçtir kaçımız okula başladığımız ilk gün okuma yazma öğrendik ya da kaçımız ilk direksiyona oturduğumuzda sıkıntısız araba kullanabildik...
  9. Hasan Güner

Bugün Corel x4'ü açmakta sıkıntı yaşayanlar var mı?

@Hakan Konakçı bence talep bekleme direk corel draw bölümüne bir konu açıp sorunun nasıl çözüleceğini anlat :clap2::clap2:
  10. Hasan Güner

beachlife | hasan güner

@Kerim Öksüz özet olarak güzel olmuş demek istedin sanırım :D aferim bana :clap2:
  11. Hasan Güner

beachlife | hasan güner

hasan güner ve corel draw ortak yapımıdır :) herkese başarılar dilerim
  12. Hasan Güner

Font Yükleme Sıkıntısı

aslında oburluk ben de değil talep olunca mecburen arz da oluyor herkes süslü yazı meraklısı manavgatta :D
  13. Hasan Güner

Font Yükleme Sıkıntısı

hmm xp kullanıyorum... o programı bir araştırayım hemen
  14. Hasan Güner

Özkan Atik Kurumsal Logo Yarışması Sonuçları.

firmamız için hayırlı uğurlu olsun dereceye giren arkadaşlara sonsun başarılar dilerim
  15. Hasan Güner

Font Yükleme Sıkıntısı

arkadaşlar şuan bilgisayarımda ortalama 4000 font var yeni ilaveler yapmak istediğimde bilgisayar kitleniyor ve windows hata raporu penceresi çıkıyor fikri olan var mı ?
  16. Hasan Güner

Bu fonta ihtiyacım var...

teşekkürler paylaşımınız için
  17. Hasan Güner

pastel boya manzara ...

her türlü boya ile çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla genel olarak başarılısınız elinize sağlık... ( portfolyonuzu tek bir konu içerisinde ard arda incelemek güzel olurdu :) )
  18. Hasan Güner

Bu fonta ihtiyacım var...

merhaba cemal bey bulduğunuz fontu konuya iliştirmeniz mümkün mü keza sizin gibi ihtiyaç duyanlar olabilir
  19. Hasan Güner

MehmetGroup Kurumsal | Hasan Güner

teşekkürler fulyam
Yukarı Alt