Arama sonuçları

1. S

Gemi Modelleri Sergisi

Nasıl güzel yaf :D telefonumdan çektim ve kötü biliorum.Beni sevindirik yapmak için ağız birliğimi yaptınız siz böle :D
  2. S

Gemi Modelleri Sergisi

3. S

Gemi Modelleri Sergisi

Rica ederim benim için bi zevk sizlerle paylaşmak ki biraz daha var onlarıda eklicem birazdan:o
  4. S

Gemi Modelleri Sergisi

Gemi modelleri sergisinden fotoğraflar :o şimdi bazı arkadaşlar "bu nasıl foto çekmekdir,vay şurasını almamışsın,vay burdan çekseydin" gibi eleştirilirde bulunucaklarsa eğer hiç bulunmasınlar ,çünki ben foto ustası diilim,sergiye gitmiştim ve öylesine çektim.Ayrıca açıklamarınıda yazmayı çok...
  5. S

Gemi Modelleri Sergisi

ben gerçekten hiç anlamiorum fotoğraf çekmekten,cam korumalı olduğu için gemiler yansımalar olmuş mesela. :o
  6. S

Gemi Modelleri Sergisi

Bu sergiye gitmek isteyenler özellikle admin ve nrl-design eklimmi fotoğraflarıı?
  7. S

saç Renklendirme

Teşekkürler C_a_K_a hiç denememiştim bu şekilde boyamayı :o
  8. S

Gold Üyeliklerimiz

@nrl-design hangi derss? :D ben burda bi ders göremiorum dikşiğnnnnnnnnnn dikşiğnnnn :D :D bizde öle olmuo işte ,bizde okey oynarken açan kişi havaya dikşiğnn dikşiğn yapio hehee :D
  9. S

Gold Üyeliklerimiz

@Burak :eek: :eek: :eek: Yok falla havaya sıkmıştım ben falla bak ;)
  10. S

kapaklı dosya çalışması

evet kesinlikle ikincisi çok daha güzel olmuş,herşeyden önce renkleri güzel kullanmışsın :o
  11. S

Photoshop Extraları

hakikaten yafs ne çok güzel şeyler var burda :D hangisinden başlasam çekmeyee:eek:
  12. S

Gold Üyeliklerimiz

@Burak haha ben o ikisini bi kaynatırımmmm pir kaynatırım Burak dikşiğnnnn dikşiğnnnnnnnn :D C_a_K_a anadın senn:D
  13. S

Gold Üyeliklerimiz

Burak beni şu ikisinin arasında nie bıraktın ya :D
  14. S

Gold Üyeliklerimiz

irc mi burası sözümü geçirip millete nihaha şöle çakim kafalarına kafalarına :D ne söz geçirmesi yahh? Bilgili adam kısmını sefdim ama :eek: :cool:
  15. S

Gold Üyeliklerimiz

Bende bi ara neden rengim değişti diye bakiniyodum ehehe :D TEşekkürler de ne işe yariooo ?:eek: :D :D :D
  16. S

dergi kapağı

mervetto sen kursda da böle bişe yapmıştın dimi :o he karttı o galiba yılbaşı için o daha güzeldi ama :D :D :D
  17. S

Objenin Yansıması

teşekkürler bilgi içinn :o
  18. S

sohbet

@nrl-design Bu c.tesiii eheh geljenmii :D benimde kitap fuarına gitmem lasım ya ufss bayramdan sonra anja gidebilirim oraya :o Hoşgeldin Burak :o
  19. S

sohbet

'Gemi Modelleri Sergisi' Kadıköy İskelesi'nde (istanbul) 2-14 ekim/10:00-20:00 saatleri arasındaaa :D Bence kaçmazzzzzzz en azından ben gidicem hıhh :D
  20. S

Gelin ve damat PSD

Bu güzelmiş ama ormantik ormantik :D emeğine sağlık :o
Yukarı Alt