Arama sonuçları

1. S

sohbet

@mervetto MErweee:p yok grafiker gibi diil canımm daha neler teşekkür ederim ama :o
  2. S

sohbet

@C_a_K_a EFEd doru didin çok as kaldı dimi hadi affeddim gittii :cool: @BiGG_BoSS ahahahaha sususususussssssssss senide geberdirimmmmmm :eek:
  3. S

sohbet

@C_a_K_a C_a_K_a bu da bi maharet derkennnnnnnnnn :eek: furimmi şimdi senii :eek: :D
  4. S

BunnarDa benden

Bişisi yokki sırf efekt uygulaip boyama ki aslında yüzümüde boyamalıydımm çok soluk duruo,bide bide pembe saçlıda bi uçukluk yapip gözümü büyütim dedim abartmışım muahha :o beğenmene sevindim :p
  5. S

BunnarDa benden

DalGa GeÇeni fururumm dikşiğnnnnnnn dikşiğnnnnnnnn ama yorumlarınızı esirgemeinn taktim ben böle kaş göz boyayip çisgi moduna girmeye :D :cool:
  6. S

Çeşitli Brushes

@Burak aslaaa seni geçemem:eek: , tesadüf denk geldiiler sizinlede paylaşim dedim , iddialı diilim bu konuda :o
  7. S

Çeşitli Brushes

Beğenmene sevindimm :o HEp bana hep bana olmuo, birasda ben eklim dime :p
  8. S

Çeşitli Brushes

iNDirRr ahah çok komik ya bende kendimi koja dudak yapajam hiohoh:D
  9. S

Çeşitli Brushes

iNDirRr
  10. S

Çeşitli Brushes

nrl-design teşekkürler :o ajaba diorum anime yada manga die yeni bi konu açıp orayamı ekleseydim böle çok karmaşık oljak,gerçi çok da anlamiorum animeymiş mangaymış çisgiymiş çisgi ötesiymiş :eek: :p
  11. S

Çeşitli Brushes

İNDirRr
  12. S

Çeşitli Brushes

@nrl-design Rica ederim nrl-design daha güselleri far elimdeeee kaydetjem pirasdan hehe:D Hatta eklijeklerimin içinde Burağın ekledikleri de vardı,Burak hızlı davrandı benden :p
  13. S

Çeşitli Brushes

Böyle bi konu açıkken tekrar konu açmama gerek yokdu Burak,o yüzden sayfandan devam ettim.Rica ederimm :rolleyes:
  14. S

Çeşitli Brushes

oldu galipaaaaaaaaaaaaa düzeltme yapdım nihahahha ohh rahat rahat uyuyabiljemm :D :D :D
  15. S

Çeşitli Brushes

hırs yapdım ya illa siz açıklamadan eklijemmmm:eek: böle eksik olur yarım yamalak bişe olur işte hehehe:D :D :D
  16. S

Çeşitli Brushes

Buda benden ama resmi eklemei bejeremedim bi türlü ahah idare edin :D Hatta link bile sağlam oljakmı onu bilmiorum :D RapidShare
  17. S

selamm

tamamdır.Saten nette biras arştırdım çösdüm gibi nasıl oldunu :D:eek: ama sen yinede ekle :D ........................
  18. S

selamm

hoşbuldum adminn :o ya hasır sen hoşgeldin demişken bişi sorjam,tam bakınmadım nasıl yapılır edilir die ama siteye ımm herhangi bişe eklemek istedimiz zaman mesela brush gibi napmamız gerekio yada şöle sorimm normal üyeler ekleyebilio?
  19. S

selamm

nrl-design teşekkür ederim tekrar hoşbuldumm,özür dilemene gerek yok yaf olur böle şeler,takiliorum ben sadece :o hoşbuldum burak teşekkürler :o
  20. S

selamm

Yine ben geLdimm :D iki seferdir üyeliğim gümbürtüye gidio site çalışmalarınısdan dolaiii kasıtlımı yapionusssssss hehehe:eek: valla bu üçünjü üye oluşummm pida olmasınn küserimm,ağlarım bu resimdeki kıs gibiii:( :D :D :D :mad:
Yukarı Alt