Arama sonuçları

1. S

sohbet

selam nrl-design :o nasılsınn?
  2. S

BunnarDa benden

teşekkür ederim C_a_K_a :o
  3. S

sohbet

Hade yaa ne kadar kötüü :eek: o güzelim tattan mahrum kaliosun ahaha :p :p
  4. S

sohbet

Gider tabi öle bi sölüosunkii sanki mangalda kanat varmışda onlara bakmış çevirmiş gibi felam muahahah üff canım ızgara kanat çektii :D :D
  5. S

sohbet

:D :D :D :p
  6. S

BunnarDa benden

@Burak :eek: :eek: :eek: :eek:
  7. S

sohbet

Hoşgeldin serserii :o Ekledim genel çalışmalarımıza Burak,yalnız saç rengi çok bozuk oldu orda nedense bende öle bozuk değil :eek:
  8. S

BunnarDa benden

Çok orantısız bu kanatlar beceremiyorum bi türlü :mad:
  9. S

sohbet

photoshopla uraşiorum melek yapıjam sözde de gene bejeremedim gene güsel olmadı kanatlarda orantısızlık yapdım yine ya,du eklim ben şimdi sende bak fikirlerini söylee:eek:
  10. S

sohbet

hoşaldık o zamannnn :D naber Burak? :D
  11. S

sohbet

Senide alalım muhabbete Burak :p
  12. S

sohbet

konum gümbürtüye gidiodu saten :eek:
  13. S

Photoshop Tasarımım

@C_a_K_a Ses bişi deme sen sus senin yüsünden burasıda kapanjak bak muahaha :eek: :D uğursus şeyyy:p
  14. S

Photoshop Tasarımım

özellikle alttaki çok hoş duruorrr:o
  15. S

sohbet

Çok saçma böyle bişey için konu kapatılıyo.Konuları kirletmemek...Çok rencide edici hoş deil.
  16. S

sohbet

@C_a_K_a ıyhh çisgi film sefmeyen bi insann:eek: PArdon tanişiormuyusssss :p
  17. S

sohbet

@C_a_K_a iyi oldu böle söledin,şimdi ben seni vurmak için o mermiye verjem para yerine gider direk kendime jelijelijelibon alırım :D seni de şöle yapalım 1.köprüye alalım seni ordan çuiiiiiwwwwwwwwww yapjan pikaçu gibiii :eek: :D :D
  18. S

sohbet

@BiGG_BoSS BayRAm ŞekerLEri jelibon olursa kırışırız dimiiiii :eek: :D ona göre furjam bak niaha:cool:
  19. S

sohbet

@C_a_K_a Hişt dalga geçme bak bu sefer vururum:cool: dikşiğnnnnnnnnnnnnnnn:eek: eli sürşmüş nojak ramazandais milletin beyni duruoda mervettonun parmakları durmuş çokmu :D
  20. S

grafikerler.org için logo çalışması

BEnce çok daha güzelini yapabilirsin ama yinede güzel :o demi C_a_k_a :cool:
Yukarı Alt