Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Blue Wind - Leonim

Güzel görünüyor. Başarı dilerim
  2. Kerim ÖKSÜZ

Kartvizit Çalışmam \ Srkn Design

Sade ve hoş...
  3. Kerim ÖKSÜZ

ilk kartvizit çalışmam / vberk

Güzel görünüyor ama sanki aşırı sade..normal baskı mı olacak yoksa yaldız mı ?
  4. Kerim ÖKSÜZ

Font Aramaya son !

http://new.myfonts.com/ adresinin sunduğu hizmet ile font arama derdine son... Jpg formatında yazıyı siteye yükleyip hangi fontla yazıldığını öğrenebiliyoruz. http://new.myfonts.com/ adresinden "WhatTheFont" bölümüne giriyoruz Yazımızın hangi font olduğunu göstermek için bir çalışma...
  5. Kerim ÖKSÜZ

Amatörce bir kaç çalışmam

çalışmalarınızın bazılarındaki espriler güzel Osman Bey. Gördüğüm kadarıyla font konusunda biraz araştırmanız örnekleri incelemeniz gerek. Birde arkaplandaki logolar çalışmalarınızı kalabalık göstermiş
  6. Kerim ÖKSÜZ

Gülümse

:) çok şekerler. Elinize sağlık Murat Bey
  7. Kerim ÖKSÜZ

Emlak Sitesi Arayüzü

Yalnızca sitenin başlık bölümü hoşuma gitmedi. Geri kalanı çok güzel olmuş..
  8. Kerim ÖKSÜZ

South Korea vector asadal-Teşekkür yeter....

Teşekkürler...
  9. Kerim ÖKSÜZ

O'na Leyenda

Şiirle pek alakası olmayan ben... Bayıldım Hakan Bey. Yüreğinize sağlık
  10. Kerim ÖKSÜZ

ses çıkışı ve ses kartları hakkında

bu kulaklık kesinlikle tatmin eder :)
  11. Kerim ÖKSÜZ

Sıradışı Photoshop çalışmaları

Paylaşımınız için teşekkürler... İndiriyorum
  12. Kerim ÖKSÜZ

birkaç serbest logo tasarımları

Lütfen yaptığınız yorumlarda kullandığınız uslüba dikkat ediniz.. "Size ne benim tasarımlarımdan" gibi bir cümle, çalışmalarınızı sunmaktaki amacınız hakkında çelişkiye düşürdü beni... çünkü çalışmanızı foruma eklerken herkesin sizi eleştirmesini kabul etmiş sayılırsınız. Çalışmanın sizin...
  13. Kerim ÖKSÜZ

ilk illüstrasyon çalışmam(bakarak yaptım)

çok güzel görünüyor ama yüz rengi biraz karışık olmuş gibi makyaj gerekiyor :)
  14. Kerim ÖKSÜZ

bir grafikerin çocuğu :)

:) süper ya yıkıldım sabah sabah gülmekten :)
  15. Kerim ÖKSÜZ

bu amatör fotoğraflarda meciden =D

çok hoş kareler elinize sağlık...
  16. Kerim ÖKSÜZ

Blue Wind Logo Çalışması

Bu çalışma hakkında yorumumu yapmıştım zaten font değişmeli demiştim ve değişmiş diğerine göre yine hoş olmuş ama daha güzel de olabilir. denemelere devam yalnız çalışmanızı konunuzu editleyerek foruma ekleyin yeni konu açmayın.
  17. Kerim ÖKSÜZ

kurumsal kimlik

Foruma resim yükleme konusunda aşağıdaki bağlantıları incelemenizi öneririm Sinem Hanım... https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html Çalışamanıza gelince antetlilerdeki ortadaki logolar çok belirgin olmuş...forumda çok...
  18. Kerim ÖKSÜZ

Böyle Bir Fota Nasıl Yapabilirm

Rica ederim Faydalı olabildiysem ne mutlu :)
  19. Kerim ÖKSÜZ

önce magnetic lasso tool ile cismin kenarını otomatik olarak seçin daha sonra lasso tool ile shift ve alt tuşları yardımı ile otomatik olarak seçilmeyen yerlere rütüşlar yapın seçilen nesneyi de ctrl+x ile kesin ve zemine yapıştırın ben bu yöntemi kullanıyorum ama elinizin alışık...
  20. Kerim ÖKSÜZ

yukarıda da dediğim gibi 3 farklı fotoğrafın birleştirilmesi ile olabilir ancak makine sabit olmalı ki zemin de sabit olsun değişen sizin yeriniz olsun ;)
Yukarı Alt