Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Böyle Bir Fota Nasıl Yapabilirm

fotoğrafta farklı birşey göremedim mozayik dikkatimi çekti onu soruyorsunuz sandım ama işin açığı gerçek sorunuzu hala anlamadım :) Edit : "2 sen" den kastınızı resme bir kez daha bakınca anladım :) Bunu yapmanın başka yolu varmıdır bilmiyorum ama fotoğraf makinesini sabitleyip bulunduğunuz...
  2. Kerim ÖKSÜZ

Böyle Bir Fota Nasıl Yapabilirm

resmin Buzlu efekt yapmak istediğiniz bölümünü seçip Filter/Pixelate/Mosaic bölümünden yapabilirsiniz. İsterseniz görsel yükleyebilirim yapamadım derseniz
  3. Kerim ÖKSÜZ

Blue Wind Logo Çalışması

Çalışmanız yarışma bölümüne taşınmıştır.
  4. Kerim ÖKSÜZ

Şarkı sözlerinden yeni bi beste yapalım =D

İftara sayılı zaman kalmışken ilham gelmiyo :)
  5. Kerim ÖKSÜZ

photoshop deneme çalışmam

Gerçekçi görünüyor..elinize sağlık
  6. Kerim ÖKSÜZ

Camsız Fincan, Cennetsiz Ayak =))

Bir çocuğun ağzından en iyi şekilde anlatmışsınız bayıldım...hele şu cumle bitirdi beni çok hoşuma gitti :) "Babaannem cennet annelerin ayaklarının altındadır demişti. Ben annem uyurken baktım hiç birşey yoktu."
  7. Kerim ÖKSÜZ

hasan güner'den aşk cümleleri

favorilerim :D Süper gerçekten :)
  8. Kerim ÖKSÜZ

Canberk YETKİN-Logo Tasarım

Logo bir grafikerin kişisel logosu olduğundan ince eleyip sık dokumak en güzeli ne ise onu bulmak lazım.Hemen başlayalım :) Bence divit bir grafikerden çok yazarları anımsatan bir objedir bu yüzden biraz anlamsız kaçmış.Divit yerine bir fırça yada grafikeri anlatacak bir obje kullanın derim...
  9. Kerim ÖKSÜZ

birkaç serbest logo tasarımları

baştaki logo ve elma restaurant ilk dikkatimi çekenler oldu diğerleri sanki biraz daha sadeleşmeli..
  10. Kerim ÖKSÜZ

Freehand de nesneleri 3D yapma (Resimli anlatım)

yarın işyerine gidince hemen paylaşayım efendim :) neo sans olması gerek yanlış hatırlamıyorsam
  11. Kerim ÖKSÜZ

Blue Wind Logo type (avantaj grafik) 1 new

Evet şimdi oldu. Genel olarak güzel görünüyor ama font hoşuma gitmedi
  12. Kerim ÖKSÜZ

Freehand de nesneleri 3D yapma (Resimli anlatım)

Freehand de nesnelere çok detaylı olmasa da 3D görüntü verebiliriz...
  13. Kerim ÖKSÜZ

Photoshop da Transform

Rica ederim. Kolay gelsin..
  14. Kerim ÖKSÜZ

Kalem sanatı olsun..! PC daha sonra...

Harika görünüyor biraz daha büyük bir görsel yükleyebilseniz daha detaylı görürdük.
  15. Kerim ÖKSÜZ

Blue Wind Logo type (avantaj grafik) 1 new

Çalışmanız görünmüyor
  16. Kerim ÖKSÜZ

Photoshop da Transform

İki sayfanın boyutları birbirinden farklı olduğu için böyle oluyor image/image size bölümünden iki sayfanın ebatlarını aynı yaparsanız aynı boyutta gelir yada objeyi ctrl+t ile istediğiniz boyuta getirebilirsiniz umarım doğru anlamış ve faydalı olabilmişimdir.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Robotla Türkçe sohbet :)

:) ama baya gelişmiş bir kelime dağarcığı var saçma değil yani :)
  18. Kerim ÖKSÜZ

Anime Logo / FuaTT Design

Ortadaki road runner yazısı olmamış çalışmaya biraz daha anlam katmak için road runner'in içinden geçipte çakal'ın çarptığı tünel girişine "R" harfleri yerleştirilebilir road runner de oraya doğru koşabilir... Hoş bir çalışma olmuş :) biraz daha kurcalayın
  19. Kerim ÖKSÜZ

3D Wallpaper Çalışması

çok güzel görünüyor..
  20. Kerim ÖKSÜZ

Logo Tasarımlarım

Hoş çalışmalar ancak doğanyurt petrol logosunda tanıdık gelen birşeyler var sanki....
Yukarı Alt