fotoğrafta farklı birşey göremedim mozayik dikkatimi çekti onu soruyorsunuz sandım ama işin açığı gerçek sorunuzu hala anlamadım :)
Edit : "2 sen" den kastınızı resme bir kez daha bakınca anladım :) Bunu yapmanın başka yolu varmıdır bilmiyorum ama fotoğraf makinesini sabitleyip bulunduğunuz...
Bir çocuğun ağzından en iyi şekilde anlatmışsınız bayıldım...hele şu cumle bitirdi beni çok hoşuma gitti :) "Babaannem cennet annelerin ayaklarının altındadır demişti. Ben annem uyurken baktım hiç birşey yoktu."
Logo bir grafikerin kişisel logosu olduğundan ince eleyip sık dokumak en güzeli ne ise onu bulmak lazım.Hemen başlayalım :)
Bence divit bir grafikerden çok yazarları anımsatan bir objedir bu yüzden biraz anlamsız kaçmış.Divit yerine bir fırça yada grafikeri anlatacak bir obje kullanın derim...
İki sayfanın boyutları birbirinden farklı olduğu için böyle oluyor image/image size bölümünden iki sayfanın ebatlarını aynı yaparsanız aynı boyutta gelir yada objeyi ctrl+t ile istediğiniz boyuta getirebilirsiniz umarım doğru anlamış ve faydalı olabilmişimdir.
Ortadaki road runner yazısı olmamış
çalışmaya biraz daha anlam katmak için road runner'in içinden geçipte çakal'ın çarptığı tünel girişine "R" harfleri yerleştirilebilir road runner de oraya doğru koşabilir...
Hoş bir çalışma olmuş :) biraz daha kurcalayın
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.