Logoyu seçip properties panelinden object sekmesinde belirttiğim kısımlara ölçüleri girebilirsiniz
Freehand mx yerine eski versiyonalardan birini kullanıyorsanız bu pencere kapalı olabilir window/object ten açarak yine aynı yerden ölçü girebilirsiniz
Kullandığınız freehand versiyonuna yada corel versiyonuna göre de değişir bu sıkıntı mx te daha az sorun yaşarsınız
yine de tüm versiyonlarda ai olarak exportlayıp açarsanız daha sorunsuz çalışırsınız ben öyle yapıyorum problem olmuyor.
fark edermi bilmiyorum ama aşağıdaki gibi export ediyorum
Foruma resim yüklerken RGB formatında olmasına dikkat ediniz ftherdogan aksi halde çalışmanız görünmeyecektir.
Kartvizitimizi gördükten sonra gelelim yoruma..
Özenir ve Oto boya atölyesi yazılarının aynı fonttan olması olmamış.
İsim ve iletişim bilgileri alt kısımda siyah bir şerit...
eğer bakınca "kartvizit bu" dedirtecek bir kartvizit istiyorsanız kartvizitin tasarımının yanında malzemesi ve basım teknikleri de bir o kadar önemli. Şayet kartvizitiniz için ayırdığınız bütçe uygun ise "pvc" yada özel tasarım kartvizitlere de göz atın, araştırın derim metal yada şeffaf pvc...
Renk seçimi ve genel düzen güzel görünüyor sedat bey "KÜTÜK EV" için farklı fontlar nasıl durur merak ettim..ve çalışmanın son parçasındaki görsellerin yerleşimi biraz dengesi olmuş...
Genel olarak harika ama ;)
elinize sağlık...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.