Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

freehand den corel e geçiş

direkt olarak kopyala yapıştır yapınca düzgün gelmez.
  2. Kerim ÖKSÜZ

freehand de boyutlandırma

Logoyu seçip properties panelinden object sekmesinde belirttiğim kısımlara ölçüleri girebilirsiniz Freehand mx yerine eski versiyonalardan birini kullanıyorsanız bu pencere kapalı olabilir window/object ten açarak yine aynı yerden ölçü girebilirsiniz
  3. Kerim ÖKSÜZ

freehand den corel e geçiş

Kullandığınız freehand versiyonuna yada corel versiyonuna göre de değişir bu sıkıntı mx te daha az sorun yaşarsınız yine de tüm versiyonlarda ai olarak exportlayıp açarsanız daha sorunsuz çalışırsınız ben öyle yapıyorum problem olmuyor. fark edermi bilmiyorum ama aşağıdaki gibi export ediyorum
  4. Kerim ÖKSÜZ

flash video player indirme

http://rapidshare.com/files/415001592/DirectFlashDown_setup.exe.html Şu program işinizi görebilir
  5. Kerim ÖKSÜZ

SİMFER logo çalışmaları

simfeı yada simfel olarak okunabilir "r" daha belirgin olmalı derim
  6. Kerim ÖKSÜZ

İlk karvizit denemem

Foruma resim yüklerken RGB formatında olmasına dikkat ediniz ftherdogan aksi halde çalışmanız görünmeyecektir. Kartvizitimizi gördükten sonra gelelim yoruma.. Özenir ve Oto boya atölyesi yazılarının aynı fonttan olması olmamış. İsim ve iletişim bilgileri alt kısımda siyah bir şerit...
  7. Kerim ÖKSÜZ

Kartvizit tasarımı yardım

eğer bakınca "kartvizit bu" dedirtecek bir kartvizit istiyorsanız kartvizitin tasarımının yanında malzemesi ve basım teknikleri de bir o kadar önemli. Şayet kartvizitiniz için ayırdığınız bütçe uygun ise "pvc" yada özel tasarım kartvizitlere de göz atın, araştırın derim metal yada şeffaf pvc...
  8. Kerim ÖKSÜZ

iyi ki doğdun kerim öksüz

Teşekkürler arkadaşlar...:)
  9. Kerim ÖKSÜZ

Hep birlikte Abdullah Bey... Teşekkürler.
  10. Kerim ÖKSÜZ

Abstract Style

Efektler hoş görünüyor siyah zeminde tipografik bir yazı eşliğinde daha güzel bir çalışma çıkabilir.. Elinize sağlık
  11. Kerim ÖKSÜZ

Kütük Ev Katalog Çalışması / Sedat Gül

Renk seçimi ve genel düzen güzel görünüyor sedat bey "KÜTÜK EV" için farklı fontlar nasıl durur merak ettim..ve çalışmanın son parçasındaki görsellerin yerleşimi biraz dengesi olmuş... Genel olarak harika ama ;) elinize sağlık...
  12. Kerim ÖKSÜZ

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Çok mutlu ettiniz beni :) iyi ki varsınız...
  13. Kerim ÖKSÜZ

Alışveriş En İyisi

Hayırlı olsun efendim...
  14. Kerim ÖKSÜZ

Yaprak Kız

aynı şekilde yaprak kız kayıp :)
  15. Kerim ÖKSÜZ

Body Painting

:) çok gerçekçi görünüyorlar
  16. Kerim ÖKSÜZ

İlk Broşür Tasarımı

İlk denemeye göre fena olmamış. Adres bilgileri kısmında font ve renk değişikliği yapmalısınız. bir kaç küçük rütuş daha gerekli tabi. kolay gelsin...
  17. Kerim ÖKSÜZ

Yeni şirketimin internet arayüzü.

Çok renkli çok harika bir tasarım olmuş elinize sağlık.. Yeni şirketiniz hayırlı olur umarım
  18. Kerim ÖKSÜZ

kalem Iconları ai formatında

Tombul tombullar ne güzel hemen indireyim demiştim kii.. Malesef link kırık imiş.
  19. Kerim ÖKSÜZ

Yazı Efekti

Genel Olarak hoş görünüyor ancak harfin etrafında dönen ışığın bazı bölümlerinde sorun var.
Yukarı Alt