tuttu :) Otobüs, minibüs, dolmuş her fırsatı değerlendiriyorum bu sebepten...
Hatta dur Ahmet Ümit Bab- Esrar şu an elimde akıcı güzel tavsiye ederim :)
Immm güneş çok güzel şimdi sahilde bir çay içmek vardı.. Hadi kalk gidelim desem gelirsin :D
@Cengiz Duhan
Evet çizimi ben kendim yaptım ...
Denedim öyle de ama gözüme hoş görünmedi pek :)
Teşekkürler yorum için
@mustafacenik
Teşekkürler Mustafa
Senin afiş işini hafta sonu geniş zamana bıraktım ;)
Bir arkadaşın çalışması üzerine
*Şu anda web sitelerinde kullanılıyor..
bende daha önce davetiye firmasına logo çalışmadığım için dedim Aslı haydi bakalım dene kendini
:)
Yorumlarınıza sunulur...
emeğinize sağlık .. Evet çalışma sunumlarında hazır mockup çalışmanızı daha şık gösterecektir.
Ayrıca firmanın kurumsal renkleri çözünürlükten dolayı tam olarak göremiyorum ama kırmızı ve yeşil sanırım... Bu sebepten mavi yerine başka bir ton deneyebilirsiniz tasarımınızda diye düşünüyorum...
ayy yok ben bugün denetim kelimesini bile duymak istemiyorum :) güzel çizimler mi ? ımm teşekkür ederim ama ben beğenemiyorum bir türlü :)
İsmail bu arada eğer bir sıkıntı olmazsa nisan ayı yada mayıs ayında imac pro'm olacak :D
Ohooo Şerifeciğim tonlama bilmediğim için duvar kağıdı gibi birşey yaptım ondan Bak burada aslında en kısa zamanda vakit ayırıp karakalem, tonlama vb çalışmam lazım :)
Teşekkür ederim yorumun için bu arada :)
Hasan bey yorumunuz için teşekkür ederim... Ben tasarım yaparken sıkılmıyorum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.