Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

@Şener CANÖZ Tuttu demek isterdim ama zenci olsam hayatta saklamazdım çünkü o ten rengini seviyorum .. Gece uyku tutmadığında radyoya elin uzanır ve her açtığında Gecenin Ta 3'ünde si ile karşılaşırsın..
  2. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı ama gelsin :D Dışarıda çok güzel bir yağmur var ama sen eve gidip çalışmak istiyorsun
  3. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Hehe dogru ocak yazacaktim es gecmisim bu seneyi :))) tutmadi pek değilimdir... Toplu tasimada cep telefonu ile yüksek sesli konusanlari dinlemek zorunda kalmak keyifsiz
  4. Aslı SAYILIR

Kaliteli Render Düşük Mb?

Eline sağlık Emre Teşekkürler..
  5. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı...oyuncaklarim ile oynamak.icin gizlenmeye ihtiyac duymayacak kadar cocuk ruhluyum :) 21 aralikta hvalar soguyacakmis ...gidip bir kac yorgan daha almayi dusunuyorsun..
  6. Aslı SAYILIR

Benimki şahsi bir iş olduğundan acelesi yok malum Emre :) Çok teşekkürler ama boş zamanında ilginilenirsen sevinirim tabi orası ayrı mesele :) Çok sağol
  7. Aslı SAYILIR

Emre bu şekilde wordpress hazır şablonları var para ile alabileceğin :) O sebepten sordum acaba öyleyse ben o temayı kurduğumda bembeyaz bir ekran alıyorum diye soracaktım neden acaba diye :) Neyse ben kaçayım konuyu dağıtmadan :)
  8. Aslı SAYILIR

Tamam benimde var böyle bir projem ama wordpress bu sebepten bende video oynatamadığım için acaba flash eklentisi mi var, varsa hangisi ile sağlıklı çalışabilirim gibi birşey soracaktım :D
  9. Aslı SAYILIR

Wordpress mi bu tema acaba ? http://www.fashionality.com.tr/tr-TR/
  10. Aslı SAYILIR

Photoshop CS6 da Alevden Gül

Paylaşım için teşekkürler..
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kime gore neye gore bakisina gore :) testler bitsin gelcem :)
  12. Aslı SAYILIR

Mock-up Seti

Kanka en kısa zamanda :)
  13. Aslı SAYILIR

maria sharapova -kısa çizgiler şeklinde oluşan yağlıboya

Oldukça başarılı bir çalışma tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim...
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Erkal ben buyuyunce ne olacağımi aksam sayende secmis bulunmaktayim :)
  15. Aslı SAYILIR

i-mus dergi ilan tasarımı

Sektör dergileri için yeterli bir çalışma .. Emeğine sağlık
  16. Aslı SAYILIR

Özgeçmiş Çalışması

@İsmail ÇOBAN Hayrını gör İsmail :)
  17. Aslı SAYILIR

i-mus dergi ilan tasarımı

Ben resmi yarım görüyorum ?!?!
  18. Aslı SAYILIR

330 adet seçkin font

@Hasan Güner Hasan şu an link çalışıyor olmalı Tekrar denermisin rica etsem ..
  19. Aslı SAYILIR

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

16.01.2013 Rapidshare Gizlilik Politikası değişikliği nedeni ile linklerimizde yaşanan sorun düzeltilmiştir. Bilgilerinize..
Yukarı Alt