Arkadaşlar rapidshare 16.01.2013 tarihinde gizlilik politikasını değiştirdiği için sorun yaşıyorduk linklerde.
Sorun çözüldü.. Linkler çalışır durumdadır.
Keyifli forumlar
@elifcee
ücretsiz üyelikle rapidshare de oturum açtıktan sonra buradan linke tıkladığında aynı uyarıyı mı alıyorsun ? Ben indiriyorum çalışması bende bir sorun yok özellikle sormamın sebebi sorunu algılayabilmek ve çözüm bulabilmek Elifcim..
@elifcee
Elifcim rapid üyeliğin varsa üyelikle gir rapidshare'e öyle indir.. Ücretsiz üyelik bile yetecek diye biliyorum.. Teknik bir sorun var şu an sanırım rapidshare sitesinde :)
@imemre
Teşekkür ederim yorumunuz için..
@elifcee
Elifcim teşekkür ederim, ayrıca güle güle kullan bu süreçte sana şans getirsin :)
Ben o kadar bile dönmedim ama yazarken demek ki dönmek lazımmış:)
Bir daha ki çalışmam da dikkat ederim bu konuya :)
Keyifli forumlar..
Arkadaşlar çalışmayı gerek özelden gerekse buradan isteyen ve isteyecek olan arkadaşlarımız da faydalansın diye .ai ve .eps uzantılı şeklini kaydettim. İndirme linki ana mesajın altındadır.
Keyifli kullanımlar..
@mR.Gecit
Tabi ki bazen sert üslup ile söyleyen arkadaşlarımız oluyor ama emin olun artniyet yok..
Bende hiç almadım mı o tarz yorumlar.. Muhakkak almışımdır... Başlarda çok hevesimin can çekiştiği oldu ama pes etmem babında değil madem olmuyor daha iyisini nasıl yapabilirim olarak yaklaştım...
Foruma atmaktan kasıt zaten başka bir siteden upload edip buraya link vermen canım benim..
Unutma web ortamında tüm paylaşımlarının renk modu RGB olsun ki renkler güzel görünsün :)
Merhabalar...
Forum ortamında herkes düşüncesini belirtmekte özgürdür. Eğer bir çalışma koyduysanız ortaya üzerinde olumlu yada olumsuz düşünceler, sözler söylenmesi doğaldır; Sebep burada düşünce belirtme özgürlüğü vardır ki tekrar altını çiziyorum ..siz de çalışmanızı koyarak yorumlanmasını...
Hakikaten ters olmuş.. Ama şu an taslak boyutunda olduğundan dolayı Allah'tan çok önemli değil.. Kullanan yada kullanıcak arkadaşlar uygun şekilde düzenleyecektır.. Bende kullanacağım zaman düzenlerim .. Dikkatiniz için teşekkür ederim... Keyifli forumlar..
Sayın gezegen güzel bir tebessümle okudum mesajinizi...Haklı olduğunuz konular yok değil ama maalesef hala fotoğraflı, memleket bilgisi isteyen firmalar olduğu gerçeği ne yazık ki varlığını korumakta..Diger konularda sanırım yılların alışkanlığını ~ eğitim bilgileri vs. hakkında...~ atmak kolay...
Tuttu hatta yakasına kirmızı karanfil takarım ki kolay bulsun...
Trafikte araç kullanırken bir bakmıssin sigaran bitmis :) hemen en yakin araci durdurup abi bir sigara versen diyecek kadar insanlarla barisiksin...
Zorlasamda sen kadar yaratici olamiyorum sorularda :)
@İsmail ÇOBAN
İsmail canın sağolsun akşam paylaşıma açarım bu konu altında :)
@mustafacenik
elinizden işleri alacak kadar kendimin geliştiğine inansam bile maalesef öyle bir karakterim yok :)
Takıldığını biliyorum çok teşekkürler yorum için :)
Arkadaşlar merhabalar...
Biraz boş zaman biraz da sektöre girme aşamasında kullanacağım özgeçmiş olması amacı ile bir özgeçmiş tasarımı yaptım illustrator"de ..
Beğenilerinize sunuyorum aşağıda...
Geliştirmek adına her türlü eleştirinizi bekliyorum .. Acımayın :s8:
İsteyen...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.