Arama sonuçları

1. K

Powerpoint dışında sunu programı

Merhaba benana sunu programı lazım değişik en azından power ve movie maker dışında bildiğinzi güzel kullanabileceğim sunu programı varsa söyleyebilir misiniz çok sevinirim..Şimdiden teşekkür ederim..
  2. K

Photoshopta yaptığım dekupeleri sunu programına nasıl atabilrim?

Merhaba bi sorum olacak,ben fotoşopta decupe yaptığım resimleri sunuya hangi formatta nasıl atacağım normal grafik programları arasında tif kaydediyoruz ama burda nasıl bi yol izleyeceğim montaj yapıp sunuda kullanmam lazım nasıl atarım yardımcı olur musunuz..Çok teşekkür ederim...
  3. K

indirdiğim sunu otomatik açılıyo ben üzerinde değişiklik yapmak istiyorum

POWER POİNT SUNU SORUNU: Merhaba bi konu hakkında sunu indirdim sunuyu çalıştırdığımda otomatik kendisi çalışıyo slayt bitene kadar yani ben o sunuyu açmak üzerinde değişiklik yapmak istiyorum mesela başkaları hazırlamış başkalarını ismi var vs bu gibi konuları değiştirmek istiyorum sunuların...
  4. K

Freehand'den Corel'e tasarım atmak

Merhaba benim bi sorunum var şimdi Freehand'de yaptığım tasarımları Corel'e atmak istiyorum ancak atınca kenarları kırık çizgi halinde geliyor dolayısıyla olmuyo kopyala yapıştır yöntemiyle de denedim copya speacial yöntemiyle de atıyorum yine aynı sorun sorunsuz bir şekilde nasıl atabilirim...
  5. K

convert to bitmap yaptıktan sonra geri almak

Merhaba yaptığım çalışmaı convert to bitmap yaptım bir değişiklik istendi ancak düzenleyemiyorum power clip içine giremiyorum convert to bitmap yaptığım için nasıl geri alabilirim convert to bitmap işlemini ya da bu istediklerimi nasıl düzeltebilirim.. Bir de convert to bitmapin yerine resample...
  6. K

satır aralığını açmak istediğimde corel kapanıyor

Merhaba yazdığım paragrafta satır aralarını arttırmak için metnime gelince shape tool aracına basıyorum ya açmak için buna basınca hemen Corel kapanıyor dolayısıyla açmıyor üstelik kaydetme yapmadıysam da gidiyor...Welcome to the Application Recovery Manager Wizard hatasını gösteren pencere...
  7. K

sistemimi geri yükleyince harici harddiskim de geri döndü

Merhaba benim bi sorunum var.yardım ederseniz çok sevineceğim.. Ben bilgisayarımı 1 ay öncesine geri yükledim yükledikten sonra harici harddiskimi taktım ne göreyim o da eski haline dönmüş günlerdir arşivimi düzenlemek için uğraşmıştım bütün arşivim haricideydi ama boşuna gitti en karmakarışık...
  8. K

Flash'a uygun en iyi dosya uzantısı hangisi?

Merhaba Flash'ta çalışırken özellikle de diğer vektörel programlardan grafiksel dosyalar getirirken hangi uzantı olarak getirmemiz gerekiyo ben yaptığım tüm çalışmaları ıllustrator programına atıp export yapıyorum ama mesela Corel'de çalıştığımda ıllustrator e atmak uzun geliyor yani bir de .png...
  9. K

Flash'ta motion kopyalama

Merhaba bi sorunum var mesela bi çubuk var sağa ve sola doğru gitmesini istiyorum açılı bi şekilde olarak yani yürümek olarak döndürerek yani sallanma gibi..Bunu uzun yoldan yapmasını biliyorum ancak hani mesela sağa doğru animasyonunu yaptıktan sonra timeline çıubuğuna gelip bi şeyleri...
  10. K

Flash slide show builder sorunu

Merhaba Flash sayfama koymak için Flash slideshow builder diye bi programı kullandım resim slaytı yapmak için istediğim şeyleri yaptım swf olarak da kaydediyor ancak bi sorunum var programın reklamı var bunu nasıl silebilirim swf olduğu için direkt html oluyor .fla uzantısında vermediği için de...
  11. K

montaj püf noktaları

Arkadaşlar merhaba montaj yapma konusunda bilgim var yani cros çizgilerini kağıt ebatlarını vs bu gibi bilgileri biliyorum ancak zorlandığım tek nokta şu mesela 2 sayfa ön arka dahil 2 sayfa bi işi yerleştirirken yanyana koysak oluyor değil mi montaj yaparken bir de etek makas bunda nasıl...
  12. K

indesign'da master sayfada metin alanı ayarı

MERHABA benim bi sorum olacak inş yanlış yere açmamışımdır İndesign programında master sayfada çalışırken metin oluşturduktan sonra master sayfaada metin alanını büyültme varmış yani normalde açılan metin kutusunu değiştirme varmış nasıl yapıyoruz acaba bilenler yardımcı olabilir mi? teşekkür...
  13. K

Flash'ta intro yapımı

Arkadaşlar ıntro nasıl yapılıyor yani sayfamın girişine ıntro yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım bu konuda bilgi verebilir misiniz ya da kaynak da olabilir ..
  14. K

Flash'ta power clip var mı

Merhaba uzun zamandır bu sorumun cevabını arıyorum ama hala bulamadım Flash'ta power clip var mı nasıl yapıyoruz bu çok işime yarıyo ne yazık ki Flash'ta bilmediğim için yapamıyorum bilenlerin yardımcı olmasını isterim teşekkür ederim şimdiden..
Yukarı Alt