Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Merhaba ben geldim:)

öyleyse benden de kocaman bir "hoş geldiniz" gelsin
  2. Hasan Güner

İda Asansör Cepli Dosya Sunumu

eline sağlık :) kurumsalın diğer kısmını da görmek istiyorum ben :)
  3. Hasan Güner

Bu kodları girmekten nefret ediyorum

çok ilginç bilmiyordum bunu iyi güzel de çok karışık yapıyorlar bunları normal insanken zor anlıyorum :D
  4. Hasan Güner

yavuz94

düşünce ve metin harika keşke uygulama biraz daha estetik olsaymış bayıldım :D
  5. Hasan Güner

[Y.Ç.] Mutlu İnsan Kareleri

teşekkürler paylaşım için
  6. Hasan Güner

Bu kodları girmekten nefret ediyorum

bazen o kadar anlaşılmaz şeyler denk geliyor ki isyan ediyorum :wacko: bu kodu niye koyarlar acaba çok merak ediyorum :dontknow2:
  7. Hasan Güner

Nedir bu "KIRMIZI" takıntısı?

:) 2010 kırmızı renkli logoya sahip firmaların tanıtım yılı sanırım
  8. Hasan Güner

COREL DRAW cı ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN

mustafa bey sanırım açıklayıcı olmadı artık bahsi geçen sekmeler yok corel'de çünkü artık onlara ihtiyaç yok şuan her katmandaki nesneyi dış sınırına tıklayacak seçebilirsin
  9. Hasan Güner

COREL DRAW cı ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN

11 ve 12 de olan sekmeler x3 den sonra kaldırıldı şimdi üst üste çizilmiş içi boş iki kareden alttakini seçmek için kenar çizgisine tıklaman yeterli 12 e kadar olan versiyonlarda olan menü
  10. Hasan Güner

Hoşgeldim mi?

bence hoş geldin :D
  11. Hasan Güner

efektlerdeki ayrıntılar

polisan'ın yazı fontu mu değişmiş ? edit: evet değişmiş :D
  12. Hasan Güner

Web Site Tasarımımı Çalmışlar

alakasız kelimelerle google 'da arama yapıp benim siteme girdiklerini gördüm (şahsiyet o kadar hazırcıymış ki benim html kodlarıma bile dokunmamış onun siteye girdiklerinde benim siteme girilmiş gibi oluyor)
  13. Hasan Güner

Kartvizit Tasarımım

@Erkan_Nehir az bile :) şaka bir yana geçen gün x firmadan kart siparişim geldi kesimine baktığımda şok oldum zaten önde gelen fason matbaaların istediği bu 4-5 mm vermezsen mesuliyet kabul etmiyorlar
  14. Hasan Güner

Kartvizit Tasarımım

merhaba sanırım sektöre yeni gireceksiniz ya da hiç kart tasarımı yapmadınız kartvizit tasarlanırken (ortalama ebad 85 x 55 mm) en az 5 mm kesim payı bırakılır bunun dışında tasarımcıya yakışır bir kart olmamış bilgisayardaki her fontu kullanmaya özen göstermişsiniz kart tasarım mantığına aykırı
  15. Hasan Güner

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

ikili tartışmalara (hakaretlere) ara vermenizi rica ediyorum
  16. Hasan Güner

Lider Matbaa Logo Çalışmalarım

logolar tek başına kullanıldığında lider matbaa akla gelir mi İMKANSIZ öyleyse firma adıyla tümleşik denemeler yapman lazım 5. seçenekteki denemeleri çoğalt derim
  17. Hasan Güner

Web Site Tasarımımı Çalmışlar

@Erkan_Nehir insan kendisinden şüphe ediyor acaba ben mi sahteyim diye :D :clap2:
Yukarı Alt