Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

İstisnalar kaideyi bozmaz İsmailcimmm
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın arkadaşlar :) Yeni yılın ilk iş günü keyifle geçsinnn
  3. Aslı SAYILIR

Eğitim Ücretleri ?

Şu an için yok zaten başladığında takılacağın durumlar olacaktır.. O zaman ulaşırsın bana .. Ayrıca mutlaka ve mutlaka konulara hakim olmadan derse girme ummadığın yerden bir soru alabilirsin.. Bir eğitmen için bence en kötü durum bir sorunun cevabını bilmemek ve o an ne diyeceğini şaşırmaktır..
  4. Aslı SAYILIR

Konser afiş çalışmam

İmgur ile foruma resim yükleme hakkında detaylı bilgi için TIKLAYINIZ
  5. Aslı SAYILIR

Eğitim Ücretleri ?

Normalde 32~36 saat gibi bir surede biter photoshop ise tek konu tabii ogrencilerinizin kavrama kapasitesi, derste ki verim, sizin anlatışınız programa hakimiyetiniz vb gibi konular ders saatini etkiler... Anlatim icin soyle yapin onceden kağıt üzerinde planınızı yapın, konu saat şeklinde...
  6. Aslı SAYILIR

Eğitim Ücretleri ?

Ücret saat ücreti olacak...Kursta saati 20~25 tl civarı...Önce programın arayüzü anlatılacak araçlar tanıtılacak daha sonra menüler anlatılıp ve uygulamalar yapılacak...Uygulamalarda araç giydirme,saç rengi göz rengi değiştirme, makyaj, görsel üzerinde nesne kaybetme, görsel üzerine nesne...
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

GunaYdinnn kiyamam yaaa Allah yardimcin olsun
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Evett yeni yıla da girdik ..haydi hayirli ugurlu olsun :)
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Saka yapıyorsun degil mi ?
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Evet hicc unutulmayacakta sanirim :) cok sukur mesai bitti koca sanayide tek bizim fabrika full mesai calisiyordu bugun :)
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN Ben çalmadan da oynarım :D
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Benim de bitti yoğunluk :P
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Teşekkürler Emre :) Senin içinde aynı güzellikte yeni bir yıl olsun
  14. Aslı SAYILIR

300 ve 72 dpi hakkında

@mkadzyn DPI = Dots Per Inch Yazıcı veya ekran gibi bir cihazın lineer inç başına görüntüleyebildiği nokta (dot) sayısıdır. Örneğin lazer yazıcıların çoğu 300 dpi, ekranların çoğu 72 dpi, 72 dpi çözünürlükle rgb olarak net ortamı için yapacağınız tasarımlarda 300 dpi çözünürlükle...
  15. Aslı SAYILIR

Photosop eğitim videoları istiyorum

A dan Z ye derken konuyu web tasarım başlığı altına açmışsınız. Photoshopta web arayüz tasarımı ile alakalı eğitim videoları mı istiyorsunuz ?
  16. Aslı SAYILIR

Mutlu Yıllar Facebook Kapak Tasarımı

Eee işte son gün ya ondan :D
  17. Aslı SAYILIR

Mutlu Yıllar Facebook Kapak Tasarımı

Hee galiba öyle :) tadını çıkar bidaha mumla arasan bulamayacaksin :p
  18. Aslı SAYILIR

Serbest Muhasebeci Kartvizit Çalışması

Alternatiflerin ikisi de çok güzel, çok şık... Fakat kartvizitin hem ön hemde arka yüzlerinde ünvan ve isim bilgisi tekrar etmiş benim dikkatimi çeken tek nokta o oldu.. Emeğinize sağlık...
  19. Aslı SAYILIR

Revolve ve Map Art sorunu

Faydalı olabildiyse ne mutlu... Keyifli forumlar
Yukarı Alt