Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

emir kayganadan deell canım evimin direğinden :D elifce ben çekerim başlık açıcam zaten o gün sabah forumda yeni yılı buradan geçirenler için :D
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ahahha ben bilet bilem alamıommm :D belki rüyalarımda vurur bir amorti :D
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

oooo köşeyii döncez desenizee ... benim bilet kimde bu arada :D
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ben forumda gircem yeni yıılaaa :D beklerim arkadaşlarrr :))))
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@elifcee Bana kalsa ben hayatta evde geçirmem ama artık elimiz kolumuz bağlı emir büyük yerden oluyor :D :cool:
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) bende evdeyimm ... mısır patırtısı yetmezse cips çıtırtısı da ekleyeceğim o geceye :D
  7. Aslı SAYILIR

Şimdiden Noeliniz mübarek olsun arkadaşlar

Erkal bey ne kadar güzel yazmış..
  8. Aslı SAYILIR

EKON Kurumsal Çalışma

Yine bir Erkal ÇOŞKUN çalışması.. Ellerinize sağlık Erkal bey :)
  9. Aslı SAYILIR

Vakıfbank Dax font ailesi

Paylaşım için teşekkürler :)
  10. Aslı SAYILIR

Star Gazetesinde Kullanılan Font Ailesi

Paylaşım için teşekkürler :)
  11. Aslı SAYILIR

Yardıma ihtiyacımız var...

Sorun olmayacaktır diye düşünüyorum
  12. Aslı SAYILIR

Van Logosunu Arıyor

Van Logosunu arıyor! Van Belediyesi, Van’ın misyon, vizyon, kentin tarihi ve değerlerini yansıtacak uygun bir yaratmak için “Ödüllü Büyükşehir Belediyesi Logo Yarışması” düzenliyor. 25 Ocak tarihinde son bulacak olan yarışmaya katılan eserler seçici kurul tarafından Şubat ayı içerisinde...
  13. Aslı SAYILIR

Google gibi gelişmiş bir arama motorumuz mevcut.. Engelli dernekleri ile ilgili logo çalışmalarını aratarak inceleyebilirsiniz. Bu çalışmalara benzer çalışmalar var mı yok mu bulabilirsiniz... Kararı ona göre verebilirsiniz. Telifli bir görsel ise sorun olabilir ..
  14. Aslı SAYILIR

Hepsi de amacına uygun. Sizi hangisi daha iyi ifade ediyor ve hoşunuza gidiyorsa onu kullanın. Yalnız bir konuya dikkat edin, bu tür çizimler internet üzerinde sıklıkla dolaşıyor ve yine bir logoda kullanılmış olma ihtimali çok yüksek.
  15. Aslı SAYILIR

Anıl Piyancı Tipografi Çalısmam

Fatihcim emeğine sağlık fakat ben yazıları pek okuyamadım :) Tipografi çalışmasının mantığını bol bol örnek inceleyerek almalısın :) Dene çiz karala yap boz böyle böyle olacak Tipografi örnekleri için Tıkla
  16. Aslı SAYILIR

Pdf Edit

@mathic06 :) Siz o sorun yaşadığınız haliyle tam ekran bir ekran görüntüsü alın (print screen) ve burada bizlerle paylaşın..
  17. Aslı SAYILIR

Burada da 3. ve son logo :) .ai tıkla indir
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN Çok bozulma filan olmamış dimi içine sinmiş mi ?
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN İsmailimm evet her işin bir zorluğu var yaa.. Yazık olayını geçtim ben sevmek lazım mesleği sevmeden yapınca o makaralar 30 kg ise 100 kg - 100 kg ise 300 kg gibi geliyor insana :) Ben giderim de ajansa her ajansta Aslı beni seç beni seç demiyor ben canım :D :cool: Bu arada...
Yukarı Alt