Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Can sıkıntısından illüstrasyon deneme

Merhaba arkadaşlar... Çizdiğim dedeyi renklendirirken birden can sıkıntısından olayın boyut değiştirmesi üzerine bende aşağıdaki çalışmayı yaptım .. Yorumlarınıza sunulur..
  2. Aslı SAYILIR

brandday.net - 4 ( Yeşil Konsept )

Başarılar dilerim :)
  3. Aslı SAYILIR

Çözünürlüğü bozmadan elimdeki logoyu nasıl büyütebilirim

Elinizdeki logo png sanırım vektörele çevirmek için hangi programı kullanıyorsunuz.. Illusrator ve corel de ben açtım dosyayı okuma sorunu yok.. Büyütmek için ps kullanabilirsiniz İmage menüsü altında image size komutu yardımıyla.. Fakat büyütme işlemine çok gerek yok logoda çok fazla işçilik...
  4. Aslı SAYILIR

Facebook Stajyer Maaşını Duydunuz Mu?

Benimki de fenaa düşmüş ... Siz bir iletişim kurun bakalım peşinize seve seve takılırım :D Şaka bi yana ciddi rakam..
  5. Aslı SAYILIR

Facebook Stajyer Maaşını Duydunuz Mu?

Emre bey beni bir mühendis olarak konuşturtmayın şimdi.. Yarısını değiş çeyreğini bile zor veriyorlar :) Tansiyon aletini bulduğunuzda bana da ulaştırın lütfen
  6. Aslı SAYILIR

zaman gazetesinin haber başlıklarında kullanılan font

Ben indirdim bir sorun yok elifcee
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Günay YUNUS Olmaz mı yaa :) Hani memleket ayrımcılığı yapıyorum sanılmasın memleketim diye de söylemiyorum bir yaşayan bilir orayı.. bir soluyan tutulur kalır o şehre ..
  8. Aslı SAYILIR

deneme broşür

Dolu dolu ama göze kötü gelmiyor.. Ufak imla hataları dışında amacına uygun.. Emeğinize sağlıık
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Günay YUNUS Ahh İzmir ahhh der hasretle iç çeker ve giderim :)
  10. Aslı SAYILIR

Gülmek Garanti :) (dikkat yazılı var!)

Harika ya bu cumartesi günü keyiflendirdi vallahi... Paylaşımınıza sağlık
  11. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Benimde fincanım gelmedi daha :) Çok yorduk sizi de ama ..
  12. Aslı SAYILIR

Çeşitli Ambalaj Bıçak İzleri

@Erkal ÇOŞKUN ahaha :) benim daha parlak fikirlerim var bilhassa değinirim bir ara :s8:
  13. Aslı SAYILIR

Çeşitli Ambalaj Bıçak İzleri

Çok teşekkürler .. İleride mutlaka bir yerde birgün işime yarayacaktır :)
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar arkadaşlar ... Sevdiklerinizle keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile . .
  15. Aslı SAYILIR

Brandday -4 / Aslı SAYILIR

@murat altan Kesinlikle katılıyorum Murat bey.. Beğeni ve yorum için teşekkür ederim
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kesinlikleee :D kuduro adı uzerınde :P
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

İşe yaramıştır inşallah Elif :)
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@elifcee Hemen canım damardan mı istersin ;) O zaman bu şarkı sana gelsin ..
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@elifcee Sağolasın Elif'cim :) Sizlerden alıyorum enerjimi :s8: Amin cümlemizin der, sevgilerimi gönderirim canım .. İyi Akşamlar. .
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ Ahaa alçak Kenan :D sana mı söz verdi :D: gül gibi ben dururkene burada :cool::cool:
Yukarı Alt