Hemen kısa bir video ekledim sizin için ..
Video da göstermeye çalıştığım şekilde yaptığınızda sorun olmaması gerekiyor.. Çizim yaparken dış kontor çizgisini kaldırın bu arada ;)
Bu arada camtasia programım sorunlu olduğundan kayıt yaparken sorunlar yaşıyorum idare edin artık :)
heyecan olmaz mı ayhh eski günleri hatırlıyorum vallahi sizi düşündükçe.. nişanlandık biz 4 ay sonra evlendik :) nişanlandığımızda bir iğnemiz yoktu :D Su akar yolunu bulur misali buldu herşey yolunu .. Canım benım güzel günler sizinle olsun
Otomatik çizim yöntemi diye bir şey olsa bizler neden bu sektörde dirsek çürütelim değil mi ? Herşeyin otomatik yapıldığı bir sektörde insan gücüne de gerek kalmazdı :) Bizler de başka kapılarda ekmek paramızı aramak durumunda kalırdık..
Otomatik çizim değil de size daha öncede bahsettiğim gibi...
@elifcee
:D fazla ilgi ve sevgi :) ımmmm her kadın bayılır elifcee o gece seni seçtimmmm benimle ol :D
@Erkal ÇOŞKUN
:D içinizi ferah tutun .. Açık büfe ikram hazır sizi bekliyor olacağım :rolleyes:
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.