Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Revolve ve Map Art sorunu

Hemen kısa bir video ekledim sizin için .. Video da göstermeye çalıştığım şekilde yaptığınızda sorun olmaması gerekiyor.. Çizim yaparken dış kontor çizgisini kaldırın bu arada ;) Bu arada camtasia programım sorunlu olduğundan kayıt yaparken sorunlar yaşıyorum idare edin artık :)
  2. Aslı SAYILIR

Mutlu Yıllar Facebook Kapak Tasarımı

:) son ses çok fena oluyor :)))
  3. Aslı SAYILIR

Mutlu Yıllar Facebook Kapak Tasarımı

Mutlu yıllar ismaill :)
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

heyecan olmaz mı ayhh eski günleri hatırlıyorum vallahi sizi düşündükçe.. nişanlandık biz 4 ay sonra evlendik :) nişanlandığımızda bir iğnemiz yoktu :D Su akar yolunu bulur misali buldu herşey yolunu .. Canım benım güzel günler sizinle olsun
  5. Aslı SAYILIR

Kurumsal Kartvizit Tasarım

Emeğinize sağlık :) Baskı sonrasını da bekliyoruz :) Keyifli forumlar
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Olsunn sonbahar daha keyifli olar :) heyyttt az kaldi be ismail ben heyecan yaptim sizin yerinize :) haftaya cuma hatirlatta kargoya gidiimmm :)
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ismailcan :) biliyorsun teknoloji gelisti biz 3g ile baglaniriz sana :) hee yaa siz gelin de yazin gidelim
  8. Aslı SAYILIR

COrelde otomatik cizdirme varmidir?

Estağfurullah ne demek...Faydalı olması dileklerimle..
  9. Aslı SAYILIR

A'dan Z'ye karakter animasyonu

Faydalı bir paylaşım :) Çok teşekkürler
  10. Aslı SAYILIR

Otomatik çizim yöntemi diye bir şey olsa bizler neden bu sektörde dirsek çürütelim değil mi ? Herşeyin otomatik yapıldığı bir sektörde insan gücüne de gerek kalmazdı :) Bizler de başka kapılarda ekmek paramızı aramak durumunda kalırdık.. Otomatik çizim değil de size daha öncede bahsettiğim gibi...
  11. Aslı SAYILIR

Gorselin uzerindeki tugra mıdır cizmek istediginiz...
  12. Aslı SAYILIR

Grafik tasarımcının evrimi :)

Bende vaz gectim hayallerimden bu fotoyu gördükten sonra :D:
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ooo ismail aştın kendini insan davet eder...kedinin cigere bakması misali face den mi takip edelim yani :)))
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:)) Amin hepberaber ...iyi aksamlar Erkal bey :)
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Erkal ÇOŞKUN :bud::bud::bud::bud::bud:
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Erkal ÇOŞKUN mersi efenim teveccünüzz :D: :clap2::clap2:
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:D Kesinlikle haklısın :) birde ımm bi kaç ufak tefek mum ile ambians yaratalım :D
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Erkal ÇOŞKUN Yoksa içinde bir miktarda olsa şüphe mi vardı !! Teessüf ederimm :D birde yazabilsem
  19. Aslı SAYILIR

Kütük :)

Bunlar yakında "dekoratif kazık" ta satarlar
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@elifcee :D fazla ilgi ve sevgi :) ımmmm her kadın bayılır elifcee o gece seni seçtimmmm benimle ol :D @Erkal ÇOŞKUN :D içinizi ferah tutun .. Açık büfe ikram hazır sizi bekliyor olacağım :rolleyes:
Yukarı Alt