Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Amatör Çalışmalarım

Gelişime açık ileri de daha iyilerini yapabilirsiniz.
  2. Murat Vardar

parça kütüphanesinden bir parça

teşekkürler katkılarınızdan dolayı, iyi forumlar.
  3. Murat Vardar

Grafikerler tanışma ve kaynaşma alanı :)

@kıpkırmızı Siz değerli üyelerimizin de bildiği gibi, Grafikerler.org gönüllü ve profesyonel katılım anlayışıyla bilgi alış-verişinde bulunulması amacıyla kurulmuştur. Bütün üyelerimizden, forum kurallarına uymak konusunda hassas olmasını, paylaşımlar konusunda bahsedilen noktalara dikkat...
  4. Murat Vardar

Babalar Günü Mesajı...

Ailesinin Mutluluğunu Kendi Mutluluğu Sayan Tüm Babalarımızın, Babalar Gününü Kutlarız! Grafikerler.Org Yönetimi
  5. Murat Vardar

Tüm İslam Aleminin Miraç Kandili Mübarek Olsun.

Tüm İslam Aleminin Miraç Kandili Mübarek Olsun, Hayırlı Kandiller. Grafikerler.Org Yönetimi
  6. Murat Vardar

Vektörel Hat (Kaligrafi) Sanatı Çalışmaları

@--şerife-- @Mehmet ÖZDEMİR Rica ederim, Faydalı Olması Dileğiyle....
  7. Murat Vardar

Vektörel Hat (Kaligrafi) Sanatı Çalışmaları

herkese yarayacak, zor bulunan hat (kaligrafi) çalışmaları, cdr.(V11), Ai, Pdf, Psd formatlarında --- BURADAN İNDİRİNİZ ---- Faydalı Olması Dileğiyle... .
  8. Murat Vardar

İndesign'da PDF yapma

@sultan28 burada ki ve bu konu size yardımcı olacaktır, faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar.
  9. Murat Vardar

Birbirinden güzel vectorler 44

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  10. Murat Vardar

Corelde bu işlem nasıl yapılıyor

@Erkan Nehir Şöyle ütopik bir benzetme yapmak gerekirse; CorelDRAW hem karada, hem denizde, hem havada seyahat ettirebilen bir amaç programıdır. burada en önemlisi, kullanıcı faktörüdür, bilgi, ilgi ve birikimle CorelDRAW 'da hayal edip tasarlayabilirsiniz, gerisi size kalmıştır.
  11. Murat Vardar

Kaliteli bir Tasarımcı olmak için okulunu okumak mı gerekiyor

@farukcagla Sayın Faruk ÇAĞLA; yine kanayan bir yaraya basılan bir parmak... düşüncelerinizi sonuna kadar destekliyorum, iyi forumlar.
  12. Murat Vardar

Bu efekti nasıl elde edebilirim?

@RevaAET lütfen forum içerisinde arama yapmadan konu açmayalım, Bakınız; PS Çizgi Roman Hazırlama Kiti Faydalı Olması Dileğiyle, iyi forumlar.
  13. Murat Vardar

E - Katalog / Dijital Katalog Nasıl Yapılır? Konu Anlatımı, Video Ders...

E- KATALOG / DİJİTAL KATALOG NEDİR: Bilgisayar ortamında ürün veya hizmetlerin, görsel olarak etkileyici biçimde internet sitesinde ve/veya CD ortamında 3 boyutlu tasarımla tanıtılmasıdır. Etkili bir pazarlama aracıdır. Özel bir yazılım kullanılarak hazırlanan Dijital Katalog, PDF, Word...
  14. Murat Vardar

Beklenen Win 8 hazır, İndirin

Buradaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz Buradan Deneme Sürümünü İndirebilirsiniz. Faydalı Olması Dileğiyle....
  15. Murat Vardar

Gençler ? Hani Bizim Türkçe'miz ? Nereden Çıktı Bu 'Thurhqche' ?

Küçük bir Alıntı örnekle içinde bulunduğumuz acı durum; Yıl: 1965 "Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım.. Nasıl bir edâ takınacağıma dair hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Buna mukâbil az bir müddet sonra kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm...
  16. Murat Vardar

10 adet spor sayfası tasarımı (YENİ)

yine birbirinden başarılı işler, yolunuz açık olsun.
  17. Murat Vardar

İlaç Firma Logoları

@Cemal Canlı ilginize teşekkür ederim.
  18. Murat Vardar

Beklenen Win 8 hazır, İndirin

@--şerife-- Rica ederim, faydalı olması dileğiyle...
  19. Murat Vardar

75 Adet Emprime-Erkek T-shirt Desenleri(ai)

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  20. Murat Vardar

Photoshop'ta RAM hatası ?

@Threebudha Photoshop / Edit / Preferences / Performance Pc için
Yukarı Alt