Arama sonuçları

1. danisman

Takvim Çalışmaları

Merhaba takvim konusunda gereken tüm bilgileri vermiş olduğum linkten indirerek öğrenebilirsin... https://rapidshare.com/files/4069130881/takvim-reprodiksiyonu.pdf
  2. danisman

Logo

Tamam şimdi anladım Hakan kardeşim : ) O zaman kızı da kolayca alır değil mi : ))
  3. danisman

Logo

Demek logocusun sevgili Fatif, öncelikle "logoculuk" ne demek, bunu merak ettim. Biraz açıklarsan sevinirim...
  4. danisman

Merhabalar....

Hoş geldiniz...
  5. danisman

Hoşgeldim.

Hoş geldiniz, iyi forumlar...
  6. danisman

İtiraf...

Birileri sorduğunda mutsuzluktan ve huzursuzluktan dem vurmaya bayılır. Ülkenin genel sorunlarından birisi olan bu duruma alışmaya çalışmak bir yana, bunu bildiği halde kabul edemez. Her zaman kabiliyetli, her zaman bilgili, her zaman en iyisidir! Bu günün dünyası bunu istemektedir! O’da bu...
  7. danisman

Türk malı !

Bu konu hakkında haksız olduğumu düşünenler var mıdır?
  8. danisman

Unuttum diyen yalancıdır!

Teşekkürler sevgili Kenas... Teşekkürler Zeynep Hanım...
  9. danisman

Unuttum diyen yalancıdır!

İnsan asla unutmaz. Unuttuğunu söyleyerek ya yalan söyler, ya da kendisini kandırır. Unutmak diye bir şey yoktur. Unuttuğunu söyleyebilmek belki biraz cesaret göstergesi, belki biraz inatçılıktır. Geçenlerde unuttuğumu düşündüğüm birçok şeyi aslında bal gibi hatırladığımı fark ettim. Kim...
  10. danisman

Sizce yaptığım site de eksik varmı

Çalışmanız güzel, küçük dokunuşlarla daha zevkli bir hale gelebilir... Not: Forum kurallarına uymaya özen gösteriniz, renkli, bold ve büyük harflerle yazmayınız...
  11. danisman

sodes konsept çalışması

Tebrikler Mehmet Bey...
  12. danisman

Modern İnsan….

Teşekkür ederim sevgili Hakan, dikkate değer bir yorum...
  13. danisman

Modern İnsan….

İnsanlar değişti demişiz, demişler, demekteler, diyecekler… İnsanlar neden değiştiler, değişimden kasıt nedir? Nedeni olan bir değişim midir, bahsettiğimiz? Yoksa mecburi bir istikamet midir, kat ettiğimiz yol? Tüm bu soruları ve yanıtları bulmaya çalışan ilk kişi değilimdir herhalde...
  14. danisman

İlginç Tişört Vektörleri

Merhaba, elinde ilginç tişört vektör seti olanlar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim, şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar...
  15. danisman

Tişört Baskı Makinesi (Dijital)

Yanlış bir numara çevirmiş olmayasın... 0542 231 14 48
  16. danisman

Seni tahliye ediyorum!

"Bu müzik eşliğinde okursanız daha keyifli olabilir" Hapsettiğim düşüncelerimi tahliye ediyorum! Nedeni ne olursa olsun, Ne varlığınla özgürüm, ne yokluğunla esir! Yok olup gittin, umurumda mı dersin? Kalbimi kaplamışken aşkın her hali, Unutur muyum, soğutur muyum? Sıcacık saklıyorum...
  17. danisman

Maskot tasarımı için fiyat

1000$ karşılığında istediğiniz maskot tasarımını yaparız...
  18. danisman

Türkiye'nin gururları, Aslı ve Gamze...

19. danisman

Sihirli Parmaklar / Mutlaka İzleyin !

Kusursuz bir yetenek, teşekkürler Murat Bey...
Yukarı Alt