Arama sonuçları

1. danisman

Gayfe

Teşekkür ederim Murat bey...
  2. danisman

Gayfe

Her akşam yemeğinden sonra, babam "ben gidiyorum derdi" üç dört yaşıma girene kadar, pek anlamazdım ama yaşım altı gibi olunca, bir akşam “ben de geleceğim” dedim… İşte o akşam, ilk kez kendi kendime bir karar vermiştim ve uygulamaya koymuştum. Babam önce şöyle bir baktı bana, hiçbir şey...
  3. danisman

Promosyon Kataloğu / 2012-2013

Merhabalar, 2012-2013 yılı promosyon kataloğumuzu aşağıda yer alan linkten inceleyebilirsiniz... Fiyatlarımız piyasaya göre %15 indirimlidir... http://data.axmag.com/data/201209/U58968_F129695/index.html
  4. danisman

C.Ronaldo|İlk Tasarım|Wallpaper..

Merhaba kalın puntolarla yazmak çalışmanızı ön plana çıkarmaz, lütfen forum kurallarına uyunuz...
  5. danisman

Bir mektup / Dijital Aşklar

Söylediklerine katılıyor ve teşekkür ediyorum sevgili Kenas...
  6. danisman

Hatırlama artık beni, hiçbir İstanbul sabahında!

Gözlerim aklına gelmesin, boğazın serin sularını gördüğünde, Saçlarım aklına gelmesin, saçlarını yalayıp geçen bir meltem estiğinde, Ellerimi anımsama, sesimi kanıksama hiçbir şekilde, Varlığımı astın ya sen, bir Mayıs sabahında! Hatırlama artık beni, hiçbir İstanbul sabahında...
  7. danisman

Bir mektup / Dijital Aşklar

Aşk hala aynı diyenlere şaşırıyorum… Hele ki, bu zamanda aşklar asla “aynı” değil. Aşk’ın da zamanı olur mu, demeyin. Her şeyin bir zamanı var olduğu gibi, aşkın da gerçekten var olduğu ve sonradan deforme olduğu zamanlar vardır. Ben bu zamanlarda yaşanan birçok aşkın, deformasyona uğramış...
  8. danisman

Sohbet etmeyi sevenler, lütfen bakarmısınız?

Muhabbethane, bu da benden olsun : )
  9. danisman

Korkmayın, okuyun lütfen...

10. danisman

anadolu kartalları animasyonu

Merhaba, daha önceden de yapmış olduğunuz çalışmaları izledim, etkileyici ve güzel çalışmalar bunlar ama dikkatimi çeken bir nokta var bu filmde, o da uçaklarda neden Türk Bayrağı yok, bunu merak ettim... Bu arada videonuzun direk izlenebilmesi için gereken düzenlemeyi yaptım...
  11. danisman

Tual Baskı Makinesi

Makinemiz, tual baskı başta olmak üzere her türlü açık renk kumaşlı tişörtlere fotoğraf kalitesinde baskı yapabilme özelliğine sahiptir. Baskı ebadı, en olarak 42cm, uzunluk 2mt'ye kadar ayarlanabilir. Sert metal, dekota, fotoblok üzerine baskılar yapar. Baskılar kalıcıdır, tekstil üzerinde...
  12. danisman

Sidikli Sahiller!

Yazımız, isminden de anlayacağınız üzere gündem dışı. Nereden aklıma geldi, nereden icap etti diyenler için açıklayayım, sabahları erkenden kalkarak, her yeri koşarak dolaşan birisi olunca, birçok şeyden de haberdar olma olasılığınız yüksek oluyor… Bu “mavi bayrak” denen şey nedir ve ne için...
  13. danisman

İnsan neden korkar, nelerden korkmalıdır? Korkularımız ortak mıdır, yoksa farklı şeylerden mi, korkarız? Birçok şeyi ortak olan biz insanların, korkularının ortak olduğunu düşünmeye başladım son zamanlarda. Aslında ülke olarak, yani bu ülkede yaşayan insanlar olarak, daha hayata başladığımız...
  14. danisman

Yamyamların farkında mısınız?

Yazımızı okuyan tüm üyelerimize teşekkürler...
  15. danisman

Beni Bu Mesleğe Alıştırın..!

Liseli olmak yanlış yazmak veya yanlış telaffuzlarda bulunmak ayrıcalığı mıdır? İlk önce bunu bir açıklığa kavuşturalım dilerseniz... Ayrıca, sadece o kelime değil yanlış yazmış olduğunuz "nerden" değil "nereden" demelisiniz... Şimdi belki bu söylediklerim sizi çok ilgilendirmiyor ama...
  16. danisman

Beni Bu Mesleğe Alıştırın..!

Merhaba, öncelikle Türkçe'yi düzgün kullanarak başlamalısınız "olucağı" değil "olacağı" olmalıdır, sonrası zaten sırasıyla olur gider...
  17. danisman

Yamyamların farkında mısınız?

Gece haber bültenlerinin neredeyse tümünde, büyük bir yaygara koparılarak ekranlara yansıtıldı. Sevgili Peygamberimizi kötüleyen, O’na art niyetle yaklaşılan ve hakaretler içeren bir film çevrilmiş ve bunu bir avuç Kıpti denen topluluğa ait bireyler yapmışmış! Bunu duyan Libyalılar da ABD...
  18. danisman

Corelde Contour Sorunu

Merhaba Hüseyin, harflere tek tek kontör vermeyi dene, bu arada kontör ayarlarını yapıyorsun değil mi?
  19. danisman

Png Olmuyor Acil Yardım

Renklere dikkat ediniz CMYK olursa kayıt yapamazsınız, RGB olursa kayıt yapabilirsin...
  20. danisman

Büyüme Cetveli

Link yenilenmiştir...
Yukarı Alt