Arama sonuçları

1. Emre Şerim

YARDIM: Acrobat Pro ile FreeHand'de PDF Alma

Gürhan'a katılıyorum. Freehand'de kaydedilen PDF çok sıkıntılar çıkarabilir. Photoshop'ta verdiğiniz değerleri birebir görmek için bile EPS kaydedilmesi önerilir.
  2. Emre Şerim

Şefkat Tepe/Sungurlar Tim /AFİŞ

güzel kardeşim, senin dediğin olaya şu şekilde örnek verebilirim. sahneye çıktığını düşün. yüzlerce göz önündesin ve performans sergileyeceksin. şarkını çaldın ve alkışları aldın, sevildin, tebrik edildin ya da yuhalandın, beğenilmedin, eleştirildin. ne olursa olsun, herşeyden önce sen o...
  3. Emre Şerim

lütfen yardım kapakta pixel sorunu

sorunu nasıl çözdüğünüzü paylaşırsanız, yarın aynı sorundan dolayı sıkıntı çeken arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.
  4. Emre Şerim

mac os sorunu

sana önerebileceğim 2 çözüm var.. 1.si convertleyip farklı kaydet ve öyle dene. 2.si eğer makinanda Adobe Illustrator CS 5.5 var ise onda açmayı dene. eğer yinede olmadıysa buraya yaz, yardımcı olalım..
  5. Emre Şerim

Kurumsal Kartvizit Tasarım

çok güzel tasarım olmuş kardeşim fakat sağ, sol ve altta kullanmış olduğun çizgilere umarım yeterince taşırma vermişsindir. krosları bu tasarıma koydu isen kesimde kaydırabilir ve güzelliği bozulabilir.. ufak bi bilgilendirme idi.. ellerine sağlık.
  6. Emre Şerim

2 farklı konuda 5 logo çalışmam

Tebrikler Hasan, yine iyi çalışmalar!
  7. Emre Şerim

Grafikerin logosu nasıl olmalıdır?

Öncelikle soyadında bir sembol ismi olduğu için tasarımına espri katmak daha kolay. Güzel bir el yazısı karakterinde yapıp yıldız yazısındaki "d" karakterinin orta boşluğunu yıldızdan yapabilirsin. Yapacağın logo, müşteri ile ilk görüşmen gibidir. Gören insana nasıl ve ne tür tasarımlar...
  8. Emre Şerim

logo hakkında eleştirileriniz

Bir logo göremedim ki eleştireyim kardeş :)
  9. Emre Şerim

Anıl Piyancı Tipografi Çalısmam

Photoshop'ta brush efekti ile yaptın sanırım. Fontları daha büyük tutmalı ve random olarak ayarlamalısın ki asimetrik fakat güzel dursun.
  10. Emre Şerim

Noe Media Kartvizit | Sedat Gül

3Ds Max'te mi renderladın ? :)
  11. Emre Şerim

Cebit Fuar'ı için Afiş Çalışması

"Cebit Eurasia Bilişim Fuarı 2012" metninin tek kırmızı olması gözü çok yoruyor ve hiçbir fark belli etmiyor. Bu bilişim fuarı bu yıl oluyorsa 2012'yi farklı renkte yada kırmızı bant içinde beyaz yazı ile yapabilirsin kardeşim. Bilişim Fuarı yazısını biraz daha ufaltıp aralarını açabilirsin...
  12. Emre Şerim

sigorta - aracılık hizmetleri kurumsal

Tebrikler Hasan, her çalışmanı zevkle inceliyorum. Başarılarının devamını dilerim.
  13. Emre Şerim

tabela çalışması

Ellerine sağlık, çok güzel bir çalışma..
  14. Emre Şerim

dayımın dükan için yaptığım logo (ilk denemem)

canım kardeşim daha detaylı araştırma yap, logo nedir, tipografi nedir vs .gibi ve sonrasında tekrar yap. farkı sen kendi gözlerinle göreceksin..
  15. Emre Şerim

photoshop tablet çizim

öncelikle ellerine sağlık güzel çalışma olmuş fakat dövmeler çok yapay duruyor. belki denkleri ile biraz oynamalısın. unutmamamız gereken en önemli şey ise bu işlerin böyle başladığı. bol şans.
  16. Emre Şerim

Müşterilerle yaşadığım ilginç diyaloglar

Klasik çantacı işi ve işim başımdan aşkın. (Sözde) tasarım yapıyoruz.. Biliyorsunuz, mavi zemine sarı yazı, bold bir başlık "OSMAN HIRDAVAT" diye.. Adres ya Karaköy, ya Esenler.. Bu kez tasarımı veren adamın duruşu, bana grafik tasarımı yaratan adammışçasına geldi.. Oturdu yanıma, başladık...
Yukarı Alt