Arama sonuçları

1. Emre Şerim

son harften türet

altürist..
  2. Emre Şerim

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı.. en iyi işletim sistemi Mac Os, çünkü insana huzur veriyor..
  3. Emre Şerim

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu tutmadı. 8 yıl aradan sonra 8 ay içmedim fakat bu aralar tek tük. Beşiktaşlısın ?
  4. Emre Şerim

Photoshop'u daha hızlı kullanmak için ipuçları

Süper ötesi bilgiler. Teşekkürler.
  5. Emre Şerim

Afiş Çalışması

güzel çalışma, ellerine sağlık.
  6. Emre Şerim

Kurtlar Vadisi Yep Yeni Calısmam [ mR.Gecit ]

hay hay, benim forumu terketmem senin üslubunu değiştirecekse seve seve..
  7. Emre Şerim

Erkan gibi bir arkadaşımızın sana olayı tane tane anlatışına şükredeceğine verdiğin şu hem dik başlılık (kimin afişini yaptığım seni ilgilendirmez) hemde Polat Alemdar'a olan hayranlığın bu konunun ne kadar amacına hizmet etmeyen bir hal aldığını göstermiş bulunmakta. Erkan arkadaşımıza...
  8. Emre Şerim

Logo Yaptırılacak

bi' filmcide çalışıyordum askerden geldiğimde.. Topkapı'nın tam göbeği; Emintaş Sanayi Sitesi. Bilen bilir. Orada iyice öğrendim işverenin mentalitesini. Çünkü adamın birisi bana gelip "sen grafikerci misin ?" demişti..
  9. Emre Şerim

demişsin de afişlerinde yazı kullanmayı sevmemen onu afişlikten çıkarmaz mı ? demişsin de bu şekilde yaklaşım sergilediğinde, insanların sana iyi birşeyler söylemesini beklemek ne kadar doğru ? burası bedava bir platform. bu bir velinimet. bunu bu şekilde değerlendirmemelisin bence...
  10. Emre Şerim

Tasarımlarda olmazsa olmazı.

öncelikle hoşgeldin. önce sen sınırlarını zorla, beynin karıncalanana kadar düşün, araştır, oku, sor, soruştur sonra bu forumda paylaş, yorumları değerlendir ve sapasağlam ilerlemeye devam et. Bilgi paylaştıkça artar. Önemli olan işini severek yapmak. Ne grafikerler var sırf grafikerlik adını...
  11. Emre Şerim

...Bıdı Bıdı...

Gerçekten hayatta "ya yaşayacaksın ya çalışacaksın" yolu varmış ve ben farkında olmadan "çalışma" yoluna geçmişim.. Hatta işkolik olmuşum.. Kader ortaklarıma selamlar olsun..
  12. Emre Şerim

İndesignda 3 sayfa dergi mizanpajı

çoğu hareketi bilmeme rağmen zevk alarak izledim. ellerinize sağlık.
  13. Emre Şerim

Kiraz Festivali Afiş Çalışması

kırmızı içerisinde beyaz yazı her zaman çok şık durmuştur. stroke'ları kaldırıp direkt beyaz uygulayabilirsin.
  14. Emre Şerim

Günün Sözü...

"Hayatımı yabancılarla geçirdim ama bu şişe benim tek dostum.." - Bon Jovi
  15. Emre Şerim

Test Kitabı Yapımı Hk. Yardım

InDesign'a eliniz alıştığı zaman, özellikle kısayollara, sayfalar size yetmeyecektir :)
  16. Emre Şerim

Dergi Tasarımı

tamam işte, zemin sonuçta. google'da abstract background diye arat bakalım. başına yada sonuna renk yazarsan, örneğin "red abstract background" ona göre daha verimli sonuç alırsın.
  17. Emre Şerim

Acil olaerak bu font lazım bana yardım edersenız sevınırım

bu adam Amerikalı bi grafiker. yani bunun fonttan çok özel yapım olabileceğini söyleyebilirim. font olarak araştırdım fakat hiçbir sonuç çıkmadı.
  18. Emre Şerim

Dergi Tasarımı

ne tür resimler arıyorsun mesela ? abstract zeminler bulup opacity değerini düşürüp birşeyler yapabilirsin. en hızlısı aklıma bu geldi.
  19. Emre Şerim

Acil yardım

"Save for Web" seçeneğini denedin mi kardeşim ?
  20. Emre Şerim

nesneyi klavyeden ok tuşu ile taşımak

Teşekkürler, bende bilmiyordum bunu..
Yukarı Alt