Resmi "Rectangular Marquee Tool (M)" ile tam ortasından seç. Sonrasında Hue'yi aç. (Ctrl + U) Colorize seçeneğini aktif hale getir ve rengi belirle. Daha sonra seçili alanı bozmadan Inverse yap. (Ctrl + Shift + I) Tekrar Hue panelini açarak diğer yarısının da renkleriyle istediğin şekilde oyna...
tüm arkadaşlar birer "grafiker" gözüyle incelediğimiz için kusurlar daha çok göze batıyor aslında. ben her zaman tipografide kelime kısırlığından şikayetçiyimdir. bir kelimeyi en fazla 2 kez kullanabilecek kadar bol olsalar keşke.. diğer yandan bir müşteri gözüyle fikir ve motto çok hoş, ben...
Arkadaşlar, arşivi düzenlerken aylar önce gelen ve hiçbir şekilde kullanılmamış olan bir mottonun logo çalışmalarını buldum. Sizlerle de paylaşmak istedim.
3ds max ile ilgilendiğim için, arkadaşımızında dediği gibi projeyi modelledikten sonra bi "line" çizip kamerayı ona yerleştiriyosun. o bu render'ı alıyor..
benim fikrimi sorarsan en üstteki çok güzel fakat bu benim biraz el yazılarını sevmemden de kaynaklanıyor olabilir. bence siz fotoğrafçıların kendini belli eden güzel bir ikonu olsa, her fotoğrafta o olsa ve zamanla tanınsa daha hoş olur. 2 numaranın logosu tanıdık geliyor biryerden ama çıkaramadım.
mükemmelmiş bu arada.. herkese tavsiye ediyorum..
çok teşekkürler tekrardan. sadece bu pdf'i inceleyerek 3Ds Max kullanan birisi olayı tamamiyle kavrar.
bu arada, bodoslama araştırmalarım sonucu italyan bi grafiker mailime cevap verdi.
Emre Bey'in dediği gibi bu aslında kodlarla oluyor.
onunda tutorial'i buradaymış, bilginize..
http://stackoverflow.com/questions/14115778/pagination-in-wp-query
evet, Aslı Hanım gerçekten bana tekrar paylaşımın ne kadar doğal ve yapıcı olduğunu bir kez daha gösterdiniz. Başından beri bu forumda ve insanlarında birşeyler var diyorum ve yanılmadığıma çok seviniyorum.. Sorunu hallettik ki o kadar işinin arasında telefon ile destek olan Aslı Hanım...
http://themeforest.net/item/yin-yang-clear-and-slick-wp-portfolio-theme/full_screen_preview/634395
siteyi kurdum fakat bu portfolio olayını getiremiyorum bir türlü ana sayfaya..
16 sayfa tasarım ? 100 TL ?
az önce size mail attım fakat lütfen dikkate almayın.
hayır 16 sayfa gazeteyi tasarladın de hadi, revizesi adamı öldürür zaten.
komik olmayalım arkadaşlar. 100 TL'yi küçümsemek değil fakat yaptırılan işle verilen ücreti bi görün.
Yazık..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.