Arama sonuçları

1. Emre Şerim

Yardım! Bunu nasıl yapabilirim?

Resmi "Rectangular Marquee Tool (M)" ile tam ortasından seç. Sonrasında Hue'yi aç. (Ctrl + U) Colorize seçeneğini aktif hale getir ve rengi belirle. Daha sonra seçili alanı bozmadan Inverse yap. (Ctrl + Shift + I) Tekrar Hue panelini açarak diğer yarısının da renkleriyle istediğin şekilde oyna...
  2. Emre Şerim

Nursan Kablo Dergi İlanı Denemesi

tüm arkadaşlar birer "grafiker" gözüyle incelediğimiz için kusurlar daha çok göze batıyor aslında. ben her zaman tipografide kelime kısırlığından şikayetçiyimdir. bir kelimeyi en fazla 2 kez kullanabilecek kadar bol olsalar keşke.. diğer yandan bir müşteri gözüyle fikir ve motto çok hoş, ben...
  3. Emre Şerim

Bi' Fikrim Var!

Arkadaşlar, arşivi düzenlerken aylar önce gelen ve hiçbir şekilde kullanılmamış olan bir mottonun logo çalışmalarını buldum. Sizlerle de paylaşmak istedim.
  4. Emre Şerim

11. Taç Bir De Sen Tasarla Yarışması

merak ettiğim şey, 50x70 desenler diyor, kumaşa mı basacağız biz bunu :))
  5. Emre Şerim

Şunu nasıl yaparım ?

3ds max ile ilgilendiğim için, arkadaşımızında dediği gibi projeyi modelledikten sonra bi "line" çizip kamerayı ona yerleştiriyosun. o bu render'ı alıyor..
  6. Emre Şerim

Hukuk Bürosu Logo Çalışması

bence yazıyı logodan ayrı tutun. kartvizit vs. gibi ürünlerde basılınca hiç okunmayacaktır.
  7. Emre Şerim

İstanbul Ticaret odası yeni logo

@Murat VARDAR çok güldüm :)) paylaşım için teşekkürler.
  8. Emre Şerim

Sizce hangisini fotoğraflarımda kullansam ?

benim fikrimi sorarsan en üstteki çok güzel fakat bu benim biraz el yazılarını sevmemden de kaynaklanıyor olabilir. bence siz fotoğrafçıların kendini belli eden güzel bir ikonu olsa, her fotoğrafta o olsa ve zamanla tanınsa daha hoş olur. 2 numaranın logosu tanıdık geliyor biryerden ama çıkaramadım.
  9. Emre Şerim

Eğitici 3DS MAX iç mekan modelleme render PDF 94 sayfa

mükemmelmiş bu arada.. herkese tavsiye ediyorum.. çok teşekkürler tekrardan. sadece bu pdf'i inceleyerek 3Ds Max kullanan birisi olayı tamamiyle kavrar.
  10. Emre Şerim

Eğitici 3DS MAX iç mekan modelleme render PDF 94 sayfa

abi sanırım kafayı yiyorum, bi türlü linki bulamadım forumda dört döndüm :))
  11. Emre Şerim

Wordpress sorunu..

bu arada, bodoslama araştırmalarım sonucu italyan bi grafiker mailime cevap verdi. Emre Bey'in dediği gibi bu aslında kodlarla oluyor. onunda tutorial'i buradaymış, bilginize.. http://stackoverflow.com/questions/14115778/pagination-in-wp-query
  12. Emre Şerim

Wordpress sorunu..

evet, Aslı Hanım gerçekten bana tekrar paylaşımın ne kadar doğal ve yapıcı olduğunu bir kez daha gösterdiniz. Başından beri bu forumda ve insanlarında birşeyler var diyorum ve yanılmadığıma çok seviniyorum.. Sorunu hallettik ki o kadar işinin arasında telefon ile destek olan Aslı Hanım...
  13. Emre Şerim

Wordpress sorunu..

çok teşekkür ederim fakat oradaki sabit sayfalarda portfolio hala çıkmıyor, kırıcam sanırım kafayı :))
  14. Emre Şerim

Wordpress sorunu..

100 TL para verecek olsam burada soruna cevap aramam. Komik olmayalım herşey para değil.
  15. Emre Şerim

Wordpress sorunu..

http://themeforest.net/item/yin-yang-clear-and-slick-wp-portfolio-theme/full_screen_preview/634395 siteyi kurdum fakat bu portfolio olayını getiremiyorum bir türlü ana sayfaya..
  16. Emre Şerim

Wordpress sorunu..

Arkadaşlar selam, Siteme Yin & Yang wordpress teması ekledim. Fakat portfolio sekmesini anasayfa yapamıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar var mıdır ? Varsa yardım rica edebilir miyim ?
  17. Emre Şerim

Haftalık Çıkacak Olan 16 Sayfalık Gazete Sayfa Tasarımı

16 sayfa tasarım ? 100 TL ? az önce size mail attım fakat lütfen dikkate almayın. hayır 16 sayfa gazeteyi tasarladın de hadi, revizesi adamı öldürür zaten. komik olmayalım arkadaşlar. 100 TL'yi küçümsemek değil fakat yaptırılan işle verilen ücreti bi görün. Yazık..
  18. Emre Şerim

Kişisel Çalışmalar

Fil Oyun Evi ve Film'e bayıldım. Diğerleride çok güzeller. Ellerinize sağlık.
  19. Emre Şerim

Portakal Yağı Kutu Çalışması

uyarmamda fayda var, o yeşiller cmyk baskıda koyu yeşil olarak çıkacaktır. rgb olarak çalışmışsınız sanırım. baskıda renk sorunu olabilir.
  20. Emre Şerim

Ford 2013 Takvim Posteri

bayılıyorum şöyle "simple" çalışmalara.. ellerine sağlık üstad..
Yukarı Alt