Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Mock-up Seti

@Özgür Yücel Özgür bey , çalışmanıza uygun sunum mock-up'ını ps de açıyoruz. "Your work here" ve ya benzeri isimde layerlar göreceksiniz. Bunlar smart object bu layerlara çift tıklıyorsunuz başka bir çalışma alanında açılıyor çalışmanızı uygun şekilde yerleştirip kaydet, kapat yapıyorsunuz ...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Anaaa patron geldi uzak kaldım neler kaynatmışınız :D Neyse bir iyi akşamlarda benden gelsin arkadaşlar ..
  3. Aslı SAYILIR

"Butik Steakhouse" Menü Tasarımı

Bende tasarımı incelerken 2 gündür neredeyse bir şey yemediğimi ve çok acıktığımı hissettim :) hemen yemek söyledim :) Erkal bey ve Emre bey gerekli bilgilendirmeleri yapmışlar zaten bana da emeğinize sağlık demek düşer bu durumda :)
  4. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu gibi :) Üzerinde çok durdugum konular vardır ama gerçekten eminsem herşeyi göze alır yaparım :) Android telefon şarj sebebi ile gıcık :D
  5. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu üzülürüm.. Zaten yakın zamanda giden çok acıtıyor sende gitme ne olur ;) Kalmana yeter mi ? :) mor oje seversin :D
  6. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı .. Açık kahve :) Saçların sarı :D
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Herkes her fiyatı veriyor zaten önemli olan sen ne cevap veriyorsun ?
  8. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu gibi .. . Coreli pek kullanmam Illustrator tercihim Dijital renklendirmeye ilgin var ?
  9. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu da tutmadı da :) bazen kaçmak kaçıp gitmek istiyorsun ama yapamıyorsun ?
  10. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

ahhaa :D ay çok güldürdünüz beni yaa :) Allah gönlünüze göre versin Yusuf bey ama Erkal bey'e de mutlaka kulak verin :D:
  11. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

@Şener CANÖZ Bu kısıma kesinlikle katılıyorum Şener bey :) İyi dilekler içinde ayrıca teşekkürler
  12. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

@yusufbatirel Tabi ben forumumuzun Güzin annesi olarak buyrun mutsuzluğunuzun sebebini alayım :D Şaka bir yana :cool: mutlu olmak için bence çok büyük şeylere gerek yok :)
  13. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

Erkal kendi adıma en zor zamanlarımda en mutsuz anlarımda içimdeki çocuk bulur ufak birşey ve atar mutsuzluğumun bir kısmını :) Tabi sizinde haklı olduğunuz aşikar ..
  14. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

15. Aslı SAYILIR

Yılbaşı Süsleri ve Zemin Vektörleri

Mevcut konu güncelliğini kaybetmiş bağlantı sebebi ile geri dönüşüme kaldırılmıştır. Benzer konuları aşağıdaki linklerden bulabilir ve indirme işlemini gerçekleştırebilirsiniz.. Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Keyifli forumlar dilerim..
  16. Aslı SAYILIR

Takvim Çalışması Hakkında Yardım

Ohh çifte çifte geliyor yardımlar Yaşasınn :grafikerler:
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) ak sakallı mı olur kara sakallı mı bilmem ama :) bir an önce almak isterim :D: çekilmiyor çünkü
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ahaha güzelmiş Erkal bey :) Bende hala zaman zaman üniversite için aynı şeyi görürüm rüyamda .. Okul bitmemiş aslında diploma almamışım bitti sanıp dönmüşüm filan falan :) Bende umarım bir gece rüyamda o diplomayı alır bu kabustan kurtulurum :D:
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Senin uğurlu yılın olacak 2013 hissediyorum :P
  20. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :) kişisine göre değişen bir durumdur bende :) Çocuk insanı hayata bağlıyor ?
Yukarı Alt