Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Sonsuz Aşk

Aykut Bey'den rica ederiz. Arzu ederse bizlere nasıl hazırladığını anlatır.
  2. Serkan Baysal

Comics and Cartoon Fonts , Çizgifilm , çizgi roman fontları

Paylaşım için teşekkürler Abdullah. Eline ve emeğine sağlık.
  3. Serkan Baysal

Sonsuz Aşk

Elinize sağlık Güzel olmuş.
  4. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Corel X3 veya X4 kullanıyorsanız Ersan beyin de dediği gibi ESP formatı ile export etmeyi denemelisiniz. Daha alt sürümler eps formatını resim olarak açabilir veya hiç açmayabilirler. Saygılar
  5. Serkan Baysal

Yazınıza Işık Efekti vererek animasyon oluşturma

Ders için teşekkürler. Emeğinize sağlık.
  6. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Hangi formatta çeviri işlemini yaptınız?
  7. Serkan Baysal

Freehand'de çalışma yaparken rahat çalışma tekniği

Sayın ayse68ceyz; Lütfen forum kurallarına uyalım. Ard arda Mesaj yazmak (flood) yasaktır. Saygılar.
  8. Serkan Baysal

yardımınızı istıyorum TEXT yzısına şekil verme

Aşağıdaki konuyu incelerseniz sanırım size yardımcı olacaktır. https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/2748-corelde-yazi-yuvarlamak.html Saygılar.
  9. Serkan Baysal

logo nasıl çizilir-1 (görsel ders 9)

Logo hazırlama yöntemi ve mantığı hep aynıdır. Birebir çalışma üzerinden çizerek logoların vektörel hallerini elde edebilirsiniz. Biz yinede elimizden geldiği kadar farklı logolar üzerinden nasıl çizileceği ile ilgili dersler yayınlamaya çalışırız. Saygılar.
  10. Serkan Baysal

kartvizit örnekleri

Seda hanım linkte herhangi bir sorun yok. Yeniden deneyiniz. Tekrar aynı problemi yaşarsanız bir süre bekleyip daha sonra tekrar deneyebilirsiniz. Saygılar.
  11. Serkan Baysal

masa takvimi arıyorum

Sorunuza biraz mizahi bir cevap verdim sadece. Siz farklı algılamışsınız sanırım. Art niyetli bir cevap değildi. Zaten forumda konu olarak ta paylaşımını yaptım. Saygılar.
  12. Serkan Baysal

Mehmetçik

@Arzu Uluırmak Tamamen katılıyor ve bende sizi kutluyorum. Ellerinize sağlık.
  13. Serkan Baysal

ÖNEMLİ : Sunucu Değişikliği Hakkında..

Değerli Üyelerimiz; Sizlere daha iyi, daha güvenli ve daha hızlı hizmet verebilmek adına sunucunun taşınması kararı alınmıştır. 08.10.2008 Çarşamba günü akşam sunucu taşınacaktır. Taşınma sırasında yeni konu açılmaması, yeni mesaj bırakılmaması ve veri kaybı yaşanmaması için sunucu...
  14. Serkan Baysal

Word'den corel'e nasıl metin aktarırım

Belli bir yere kadar istediğiniz sonucu verecektir. Ama bazı aktarımları yaparken veri ve görsellik kaybedersiniz. Örneğin; sadee yazı olarak değil, grafik, resim, tablo, analizlerin ve uzun listelerin olduğu bir word belgesinin aktarımı bu yöntem ile zordur. Saygılar.
  15. Serkan Baysal

ben yeniyim galiba :)

Pelin Hanım; Öncelikle hoşgeldiniz. Forumumuzda iyi vakit geçirebilmeniz için bazı kurallarımız vardır. Lütfen forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarına imzamda yazılı olan FORUM KURALLARI linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Lütfen türkçemizi de düzgün kullanmaya özen gösteriniz. İyi...
  16. Serkan Baysal

brush

Sayın Pelin Metin; Lütfen türkçemizi düzgün kullanalım ve forum kurallarına uyalım. Saygılar.
  17. Serkan Baysal

Floral Vector Curves AI EPS

Dilek hanım linki kontrol ettim. Error falan vermiyor. Herhangi bir sorun yok. daha sonra tekrar deneyiniz.
  18. Serkan Baysal

Windows Vista pencere Yapımı

Ders için teşekkür ederiz. Keşke Alıntı olarak değilde kendi anlatımınızla yapsaydınız.
  19. Serkan Baysal

Merhaba

Hoşgeldiniz. Umarım iyi vakit geçirirsiniz.
  20. Serkan Baysal

Merhaba Ben Abdullah

Hoş geldiniz. İyi forumlar dilerim.
Yukarı Alt