@Deniz Demircan
Yazdığım cümle yanlış anlaşıldı sanırım. Okumadıysanız okuyunuz demek istemiştim ama yanlış yazmışım sanırım. Tekrar okumaktan zarar gelmez ;)
Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Yaşar Bey Merhaba;
Bir kaç gün sunucudaki bazı problemlerden dolayı siteye erişim sağlanamamıştır. Sunucudaki problem giderilmiş olmasına rağmen aynı sorunların tekrar yaşanılabileceği göz önünde tutularak sunucu taşınmıştır.
Yeni sunucu seçilirken bu tarz sorunların yaşanmayacağı daha...
1 Adet CDR (V.11) | 1 Adet EPS | 1 Adet AI | 1 Adet JPG | Şifre : grafikerler.org
Tarafımdan hazırlanmış ve upload edilmiştir. Lütfen kullanmadan önce özel günleri ve diğer günleri kontrol ediniz.
Oluşabilecek hatalardan forumumuz sorumlu değildir.
@Emine Şahin
ilk mesajınızda üç dosya formatı demiştiniz. Fakat PSB ve TIF uzantılarını gördüm, diğerini göremedim ;)
Ondan bahsediyordum. yani mesajınız içindeki 3. dosya formatından. Photoshopun desteklediği tüm dosya formatlarını zaten biliyorum ;)
İlk çalışmanız ise gerçekten fena değil. Çok iyi değil ama çok kötüde değil.
Üzerinde biraz oynama ile çok daha iyi bir çalışma elde edebilirsiniz.
Öncelikle balonları kaldırmakla başlayınız isterseniz ;) Altta kullandığınız puzzle görseli gerçekten güzel. ama çok boşta kalmış. Onu bir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.