Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Katalog Çalışması (Beğenal)

Sedat Gül, Burçin Damla Yeten, Hasan Güner, Decomix, Erkan _Nehir, Darknes. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
  2. Dilek Doğrusöz

Basit Tipografi çalışması-illustrator CS4

ahmet bey anlaşılır bir üslupla yeni başlayanlar için güzel bir ders hazırlamışsınız teşekkürler...
  3. Dilek Doğrusöz

Duygusalız, vesselam...

paylaşım için teşekkürler Ozan bey inanın gözlerim konularınızı hep arıyor...
  4. Dilek Doğrusöz

@Seyit Ali Başer çok teşekkür ederim Seyit bey sayfa numarasını yazı renkleri ve kapaktaki siyahtan bağımsız kalmasın diye öyle kullandım ayrıca büyük değil o kare emin olabilirsiniz baskısında gayet ii görünüyor... @Fulya Gece teşekkürler Fulya hanım... @DJQMER Djqmer teşekkür ederim...
  5. Dilek Doğrusöz

kapak dahil 12 sayfalık bitmiş ve teslim olmuş bir çalışmadır.
  6. Dilek Doğrusöz

Sebze Resimleri Yüksek Çözünürlükte

paylaşım için teşekkürler...
  7. Dilek Doğrusöz

Aralık Ayı Cemy Turbulans Gazete ilanı yarışma Sonuçları.

dereceye giren tüm arkadaşları tebrik ediyorum başarılarınız daim olsun...
  8. Dilek Doğrusöz

Atatürk İmzalar...

paylaşım için teşekkürler Cemal bey...
  9. Dilek Doğrusöz

anahtar(istek)

merhaba arkadaşlar anahtar resimleri ve anahtar tutan eller arıyorum arşivinde olan arkadaşlarımın paylaşımlarını bekliyorum
  10. Dilek Doğrusöz

pen tool

teşekkür ediyorum meman çiçek drect selecton tool ile de tarayıp seçim yapmaya çalışmıştım ama başarılı olamamıştım taki sizin işaretlemiş olduğunuz 3. seçeneği seçene kadar çok teşekkür ederim yardımınız için sorunumu hallettim sayenizde aksilik ben üstteki seçenekleri de tek tek denemiştim...
  11. Dilek Doğrusöz

pen tool

merhaba arkadaşlar photoshopta decube yaptğım bir resimde birden fazla çizdiğim path seçili hale gelmiyor ctrl + enter dediğim zaman şöyle bir hata veriyor "warning:no pixels were selected" acaba ne yapmalıyım çok sinir bozucu bir durum bu yardımlarınızı bekliyorum muhakkak ayarında oynamalar...
  12. Dilek Doğrusöz

Kolay Neon ve Led etkisi

kesinlikle ders olarak bekliyoruz corelde ve ImageReady animasyonlarla birlikte
  13. Dilek Doğrusöz

Herkese merhaba...

aramıza hoşgeldiniz darkopal...
  14. Dilek Doğrusöz

et - tavuk resimleri (istek)

benim bulduklarım da bunlar: http://letitbit.net/download/4224.da46b0e4...___Hen.rar.html http://uploading.com/files/5cf76653/Amazin...Meat___Hen.rar/ http://rapidshare.com/files/285247126/Amaz..._Meat___Hen.rar
  15. Dilek Doğrusöz

Çizgi Roman Fontları

emeğinize sağlık darkopal ben indirdim çok güzel fontlar teşekkürler devamını bekliyoruz...
  16. Dilek Doğrusöz

çok teşekkür ederm Bilal bey dün hazırladım ama yine de arşivime alıyorum...
  17. Dilek Doğrusöz

çok teşekkür ederim Cemal bey çok makbule geçti...
  18. Dilek Doğrusöz

teşekkürler Cemal bey diğerlerini de bekliyorum
  19. Dilek Doğrusöz

arkadaşlar kasap için yüksek çözünürlükte et ve tavuk resimlerine ihtiyacım var elinde olan arkadaşların paylaşmasını rica ediyorum lütfen kolay gelsin...
  20. Dilek Doğrusöz

PSD Saatler...

emeğinize sağlık Cemal bey teşekkürler...
Yukarı Alt