Yaşar bey muhteşemsiniz ya gerçekten sizi taktir ediyorum okadar ilerlettiniz ki kendinizi bu programda helal olsun size takip etme ve araştırmacı ruha sahipsiniz bu sayede yeni yeni şeyler öğreniyor, öğretiyorsunuz çok teşekkürler emeğiniz için...
devamını bekliyoruz...
haklısınız Fatih bey ama ben bunu yaparken sadece adres bilgisi verildi hiç bir şekilde döküman verilmedi fotoğraf çekme şansıda yoktu bende google sağolsun oradan temin ettiğim araçlarla tasarımımı tamamladım
Ahmet bey tebrik ederim sizi mükemmel bir uygulama olmuş bir kez daha ben teşekkür etmek istiyorum dersimize olan ilgi ve alakanız için... gerçekten önemsenmek güzel. araştırmacı bir niteliğe sahip olduğunuzu ve öğrenmeye açık bir insan olduğunuzu düşünüyorum. başarılar dilerim Ahmet bey...
arkadaşlar corelde kartvizit çalışmalarım var bunları baskıya göndereceğim için tek dosya halinde göndermem gerekiyor o nedenle farklı kartvizitleri sayfalar halinde isimlendirerek çalışıyorum. sorum şu ilk sayfada yaptığım çalışma bir sonraki sayfada kopyala yapıştırla mevcut oluyo ancak sayfa...
@Ahmet ALTUN
ben teşekkür ederim Ahmet bey uygulamaya dökmeniz ayrıca mutlu etti beni...
eğer mümkünse uygulamanızı burada payaşmanızı isteriz ii çalışmalar
Not: illustrator derslerimiz mevcuttur diğerlerini incelemenizi de şiddetle tavsiye ederim güzel bilgiler edineceğinize eminim...
Çok teşekkür ediyorum Yaşar bey
Resim öğretmenliği mezunuyum ama görev almadım, yine de beni buna layık bulduğunuz için bir kez daha teşekkür ediyorum.
Günel hocam ve diğer öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum eksik olmayınız.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.