Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Gün İçersinde Vazgeçemediğiniz 3 Şey

çayımı yudumlamak araştırma yapmak - grafikerler.org'u takip etmek tasarımlarıma (başlamak) (iş gereği devam etmek)
  2. Dilek Doğrusöz

Film Yazı Tipleri

teşekkürler gratiki...
  3. Dilek Doğrusöz

Illustratorde Şişe Çizimi ve Etiketleme (Videolu Anlatım)

Yaşar bey muhteşemsiniz ya gerçekten sizi taktir ediyorum okadar ilerlettiniz ki kendinizi bu programda helal olsun size takip etme ve araştırmacı ruha sahipsiniz bu sayede yeni yeni şeyler öğreniyor, öğretiyorsunuz çok teşekkürler emeğiniz için... devamını bekliyoruz...
  4. Dilek Doğrusöz

GünaydınLar HoşçakaLLar

herkesin günü aydın olsun... işler süper olsun :)
  5. Dilek Doğrusöz

insan (hareket halinde olan anlık fotoğraf)

link yenilenmiştir arkadaşlar bilginiz olsun...
  6. Dilek Doğrusöz

dergi reklam sayfası

haklısınız Fatih bey ama ben bunu yaparken sadece adres bilgisi verildi hiç bir şekilde döküman verilmedi fotoğraf çekme şansıda yoktu bende google sağolsun oradan temin ettiğim araçlarla tasarımımı tamamladım
  7. Dilek Doğrusöz

Kalem, Kalem Açacağı ve Not Kağıdı (kompozisyon)

Ahmet bey tebrik ederim sizi mükemmel bir uygulama olmuş bir kez daha ben teşekkür etmek istiyorum dersimize olan ilgi ve alakanız için... gerçekten önemsenmek güzel. araştırmacı bir niteliğe sahip olduğunuzu ve öğrenmeye açık bir insan olduğunuzu düşünüyorum. başarılar dilerim Ahmet bey...
  8. Dilek Doğrusöz

Meyve sebze fotoğrafları - Fruit & vegetables - stock photos

paylaşım için teşekkürler...
  9. Dilek Doğrusöz

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

arkadaşlar corelde kartvizit çalışmalarım var bunları baskıya göndereceğim için tek dosya halinde göndermem gerekiyor o nedenle farklı kartvizitleri sayfalar halinde isimlendirerek çalışıyorum. sorum şu ilk sayfada yaptığım çalışma bir sonraki sayfada kopyala yapıştırla mevcut oluyo ancak sayfa...
  10. Dilek Doğrusöz

Kasım ayı yarışma sonuçları

tebrik ederim Ferit bey...
  11. Dilek Doğrusöz

Kalem, Kalem Açacağı ve Not Kağıdı (kompozisyon)

@Ahmet ALTUN ben teşekkür ederim Ahmet bey uygulamaya dökmeniz ayrıca mutlu etti beni... eğer mümkünse uygulamanızı burada payaşmanızı isteriz ii çalışmalar Not: illustrator derslerimiz mevcuttur diğerlerini incelemenizi de şiddetle tavsiye ederim güzel bilgiler edineceğinize eminim...
  12. Dilek Doğrusöz

Beyaz Duru Sakin Sessiz Bir Çalışmam Adı : 16:9

emeğinize sağlık muhteşem bir çalışma olmuş ne denilebilirki...
  13. Dilek Doğrusöz

24 Kasım Günün Önemine Binaen Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Çok teşekkür ediyorum Yaşar bey Resim öğretmenliği mezunuyum ama görev almadım, yine de beni buna layık bulduğunuz için bir kez daha teşekkür ediyorum. Günel hocam ve diğer öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum eksik olmayınız.
  14. Dilek Doğrusöz

Elmaslar Mücevherat

emeğinize sağlık cemal bey teşekkürler...
  15. Dilek Doğrusöz

Özel İçecek Resimleri

16. Dilek Doğrusöz

Arapça Hat Yazıları (1 ai)

paylaşım için teşekkürler Yaşar bey emeğinize sağlık...
  17. Dilek Doğrusöz

Kurumsal çalışmalar 001

örnek çalışmalar Abdullah bey... başlığa alıntı yazayım ben en iyisi karışıklık olmasın.
  18. Dilek Doğrusöz

Sevgililer günü 4 adet clipart

19. Dilek Doğrusöz

Kurumsal çalışmalar 001

DEVAM EDİYORUZ... 11 PSD | +FONTS | 34mb rapidshare
Yukarı Alt