Arama sonuçları

1. danisman

Reklamcı mı olacaksın?

Merhaba, Reklamcı olmak isteyen veya bu işi kendisine meslek edinmek isteyenler bu satırları dikkatlice okumalıdır. Ne kadar eğitimli olursanız olun, en az bir yıl, iyi ajanslardan birisinde, mutlaka staj yapmalı, sektörde pişmiş olan alaylılardan ve eğitimlilerden, reklam sektörü ve reklam...
  2. danisman

Yarışırken, markayı yaşayın...

Öncelikle bu yazıyı yazmak ve yazmamak arasında, gelgitler yaşadığımı belirtmek istiyorum. Çünkü kırılgan, kırılgan olduğu kadar, yapmak istedikleri ve sahip olmak istedikleri için çalışmaktan veya yeterince çalışmaktan uzak bir genç nesil var karşımda. Son Ağustos ayı yarışmasında buna şahit...
  3. danisman

Diskalifiye Duyurusu...

Sevgili forum üyeleri, bildiğiniz üzere sitemiz tarafından her ay yeni bir yarışma düzenlemekteyiz. Bu yarışmaların amacı, üyelerimizin aktif bir şekilde meslek içerisinde yer almalarını ve kendilerini, mesleki birikim konusunda sınamalarını sağlamaktır. Yarışmalarımızda belirlediğimiz...
  4. danisman

Tilkinin orucu...

Tilki ormanda gezmektedir. bir ağacın dalında asılı bir geyik budu görür. Açtır ama şüphelenir, kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak. Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır. Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt gelir, budu görür ve yatan tilkiyi...
  5. danisman

Korkmayacaksın!

Aklına bir şey geldiyse, ille de yapacaksın, vazgeçmeyeceksin, tereddüde yer olmamalı içinde, canın ne istiyorsa yapacaksın. Kış günü dondurma mı çekti canın, boğazların şişecek olsa da yiyeceksin, yaz günü salep mi, çekti canın, ağız duvarların yara olsa da sıcaklığından, içeceksin. Ateşin mi...
  6. danisman

Başarı Nedir?

Sürekli olarak başarısız olmaktan yakınır insanlar, başarılı olduğu konuları görmez gözleri, durmadan, daha başarılı olabilmenin yollarını araştırıp dururlar. Nasıl başarılı olurum sorularına yanıtlar aramak için, öğrenim görürler, araştırma kitapları okurlar, bu konuda yazılmış makaleleri okur...
  7. danisman

Fil mi? Sincap mı?

İnsanlar yaşadıkları sürece, yani, nefes alıp verdikleri müddetçe, başarılı olmak, para kazanmak ve iyi yaşamak için çabalar dururlar. Bazı araştırmalara göre, bir insan, ömrünün yarısından fazlasını uyuyarak geçirmekte denilmekte, ne şekilde olursa olsun, her insan, yukarıda saydıklarımızı...
  8. danisman

Yoğun istek üzerine...

İzleyin, beğeneceğinizden eminim.... http://www.videonuyukle.com/video/448/Super-Video
  9. danisman

Yatak Arkadaşım...

-------------------------------------------------------------------------------- Sabaha kadar deliksiz uyumuştum, çok keyifli rüyalar gördüm, yataktan hiç çıkmak istemedim ama yapılacak birçok işim olduğu aklıma gelince, mecburen kalktım… Bakışlarımız ilk karşılaştığında en az onun kadar...
  10. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Yazı dizimizi, her gün aynı sayfadan takip edebilirsiniz... Saatlerdir ayakta beklemekten tabanları şişmişti İsmail’in, bari en azından gidip çay ocağına oturayım diye düşündü, fakat ya adamı göremezse, vazgeçti, beklemeye devam etti. Hava oldukça soğuktu, montunun yakalarını...
  11. danisman

Bizim köyün otobüsü...

Hey gidi günler dediğiniz olur mu hiç? Ben çoğu zaman derim, eskileri hatırlamaktan hoşlanan bir yanım var sanırım veya insanlar yaşlandıkça eskiye özlem duyuyor. Siteye eklenmiş olan bir otobüs resmi gördüm, bir anda eskilere gitti düşüncelerim. Kapadım gözlerimi, hatırladım, çocukluk...
  12. danisman

Farklı düşünmek (Hayal Gücü) 3

Kendiniz gibi düşünmediğiniz sürece, farkınızı hiç kimseye hissettiremez ve milyonlarca insan arasında kaybolur gidersiniz. Çok kabiliyetli bile olsanız, kabiliyetinizi düşünce ve farklı bakış biçiminizle birleştiremediğiniz sürece anlamsız olursunuz. Kabiliyetlerinizi mutlaka bir noktada, yani...
  13. danisman

Farklı düşünmek (Hayal Gücü) 2

Nerede, nasıl ve ne şekilde olursa olsun reklamcının hayalleri ve ufku mutlaka fikir atmosferini delip geçebilmelidir. Bana yakın bir ahbabım bir keresinde şöyle demişti “sen uslanmaz bir çocuk gibisin” her gün yeni bir uğraş buluyorsun kendine ve ben artık senin söylediklerini kafamda...
  14. danisman

Farklı düşünmek (Hayal Gücü) 1

Merhaba; Hayal gücümüzü genişletmek ve hiç kimsenin aklından bile geçirmediği şekilde düşünmek için neler yapmalıyız? Hayal gücümüzü genişletebilmek için, öncelikle aklımızın sınırlarını genişletmemiz gerek. Nasıl düşünülmesini bildiğinizde hayal gücünüzü genişletmek çok daha kolay...
  15. danisman

Vektörel mi? Sektörel mi?

Böyle bir soru karşısında ilk cevabınız ne olurdu? Daha önce böyle bir soruyla karşılaştınız mı? Ne zamandır meslek ve sektör içerisindesiniz, bilemiyorum, fakat grafikerim diyen birçok insana sordum bu soruyu, herkes kendince cevaplar verdi. Bugün, sohbetimizin konusu bu olsun istedim…...
  16. danisman

Merak ediyor musun?

Nisan şakasının kökeni nedir? 1564 yılında Fransa kralı IX Charles, yıl başlangıcını Ocak ayının birinci gününe aldı. Daha önce Avrupada yaygın olan yıl başlangıcı Mart 25 idi. O zamanki iletişim şartlarında IX Charles'in bu kararı fazla yayılamadı. Duyanlar ise protesto amacıyla eski...
  17. danisman

Kendini Keşfet...

Sahip olduğunuz güçlerin, gerçekten farkında olsaydınız, çocukken izlediğiniz ve hayranı olduğunuz birçok süper kahramana değil, kendinize hayranlık duymaya başlardınız. Şaka yapmıyorum, gayet ciddiyim. İnsanların birçoğu, sahip oldukları yeteneklerin farkında bile değildir, sizde bunlardan...
  18. danisman

Nasıl Para Kazanılır?

Bugün aslında yazmak istediğim şeyler farklıydı ama bir arkadaşımızın da para konusuna değinmesi, yazmak istediklerimin yönünü birazcık değiştirdi Vaktim olursa, asıl yazmak istediklerimi, ayrıca yazacağım. Para nasıl kazanılır ve hırs konusunda, size bazı bildiklerimi aktarma gereği hissetim...
  19. danisman

Deneyimli olmak, insanı zeki yapar mı?

Birçok ünlü ve başarılı insan, iş hayatlarının sonunda veya emekliye ayrıldıklarında, kazandıkları deneyim ve tecrübelerini kitap halinde yayınlamaktadır. Birçoğunuz, belki de bu kitaplardan defalarca okudunuz. Makaleler, yazılar okudunuz. Anlatılanlardan, ileride karşınıza çıkabilecek problem...
  20. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

Eminim, birçok kez, afiş tasarımı yaptınız ve belki bu konuda, eğitim bile aldınız, eğitim almış veya almamış olanlara, bir afiş çalışması, nasıl olmalıdır konusunda bildiklerimi aktarmak istiyorum. Afiş çalışmalarının amacı, ilk başta insanları bilgilendirmedir, bu bilgilendirme yapılırken...
Yukarı Alt