Arama sonuçları

1. danisman

Yok olan seyyar lezzetler...

Kaç yaşındasınız bilemiyorum, yetmişli yılların başında ve ortasında doğanlar, kesinlikle hatırlayacaklardır. Eskiden yaşamın tuzu, biberi, ayrı, ayrı güzellikleri vardı. Yeni gelen nesil, pek bunları göremedi ve yaşayamadı, bu onların, şanslı oldukları bazı durumların yanındaki, şanssızlıkları...
  2. danisman

Sana aşık olabilir miyim?

Merhaba, ben sana, aşık oldum… —Nasıl? Aşk diyorum, hani dünyada en değerli olarak kabul edilen, bulduğunuzda sakın kaybetme, diye, sıkı sıkıya tembih edilen şey, aşk. —İyi ama ne alaka? Sanırım ben anlatamadım derdimi, sana diyorum, aşık oldum… —Anladım onu da, ben sana anlatamadım, neden...
  3. danisman

İkili İlişkiler - Etkili Konuşma (Özgüven)

Plansız ve programsız bir şekilde, bir konuşma yapmak zorunda kaldınız mı hiç? Bu bir toplantı olabilir veya o an karar verdiğiniz, ikili ilişkilerle ilgili bir konuşma olabilir, iş görüşmesi olabilir. Herhangi bir toplantıda sunum yaptınız mı? Yapacak olsaydınız, neler yapardınız? Nasıl...
  4. danisman

Başarı ve cesaret...

Bazen hiç düşündüğünüz olur mu? Ne kadar da başarılı bir insan, elini hangi işe atsa sonunda mutlaka başarılı oluyor. Ne iş yaparsa yapsın, başarıyor? Bu adam taş satsa, para kazanır, gibi, cümleler kurduğunuz oluyor mu? Eminim birçoğunuz, bunu yakın arkadaşlarınız veya uzaktan hayranlıkla...
  5. danisman

İngiliz Vatandaşı (Sakız Hanım)

Sabahleyin erkenden kalkardı, gözlerimi açtığımda beni izlerken yakalardım her seferinde, öyle hoşuma giderdi ki, seviyorduk bir birimizi… Kolay değil di, onca emek vardı bu sevginin ayakta kalması için, karşılıklı özveri vardı, yeryüzünde, hiçbir şey karşılıksız olmadığı gibi, sevgi de...
  6. danisman

İmaj Çalışması...

Sabahları kahvaltı masası hazırlamaya erindiğim zamanlarda uğradığım, bir börek salonu vardı. Biraz köhne olduğu için çok fazla müşterisi yoktu ama işletmeci arkadaşların, ben gittiğim zamanlarda göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka, erinmediğim bazı sabahlarda da oraya uğrama nedenim için...
  7. danisman

Logo nasıl çizilir...

Yeni bir konuda, sizlerle birlikteyim. Bir yazı yazarken, nelere dikkat etmeliyiz, resim yaparken nelere dikkat etmeliyiz, alış veriş yaparken, nelere dikkat etmeliyiz, yatarken, kalkarken, düşünürken, proje hazırlarken, v.s. birçok şeye dikkat edilmesi konusunda, defalarca yazılar...
  8. danisman

Marka yaratma...

Kapınızdan içeriye bir müşteri girdiğinde ve size “biz marka” olmak istiyoruz dediğinde, neler yapardınız? Nasıl bir çalışma yapardınız? Nasıl bir konsept hazırlardınız? Nasıl bir sunumla tekrar karşısına çıkardınız? Nasıl bir düşünce trafiği yaşatırdınız ekibinize ve kendinize? Hayatımızın...
  9. danisman

Tıkır Maceraları -1-

Her yaz olduğu gibi, yine dedemlere gittik, köyümüze gitmek bir aile geleneğiydi o zamanlar. Onunla karşılaştığımızda bakışlarını hiç sevmemiştim, gerçi sevimli olan bazı yanları da yok değildi ama yine de bakışlarından tedirginlik duyduğumu itiraf etmeliyim. Gözleri çok koyu renkti, sanırım...
  10. danisman

İlk aşkım...

Aşk konusunda yazmaya bayılıyorum, konu aşk olunca zihnim açılıyor ve tüm hücrelerimde yazmak adına ne kadar kelime varsa sağa sola koşuşturuyor. Aşk deyince aklıma “ilk aşkım” gelir. Aşk deyince aklınıza neler geliyor? Ne düşünüyorsunuz? Aklınıza ilk gelen nedir? Sevgili mi? Hayat arkadaşı...
  11. danisman

Unutulmaz anlar...

Dün akşam dostlarla birlikteydik. Aslında programımda böyle bir buluşma olmamasına rağmen, cep telefonu denen cihazım (hiç hoşlanmadığım bir teknoloji) bağırmaya başlayınca, bakmak zorunda kaldım. İyi ki de bakmışım, sevdiğim tüm dostlar bir araya gelmişler, beni de çağırdılar sağ olsunlar...
  12. danisman

Tabela Reklamcılığı

Merhaba; Tabela kelimesini duyduğunuz zaman aklınıza ilk gelen yanıt nedir? Üzerine firma ismi, kişi ismi veya buna benzer yazıların yazıldığı ve biraz yüksekçe yerlere asılan nesneler mi? Peki, daha farklı bir yanıt geliyor mu aklınıza? Mesela, tabela aslında bir kartvizit olabilir mi veya...
  13. danisman

Sevdiğim alışkanlıklar

Sevdiğim bazı alışkanlıklarım vardır. Çoğu alışkanlığımı severim aslında ama bazı sevmediklerim de yok değil. Bu sefer sevdiğim alışkanlıklarımdan bahsetmek istiyorum. Sabahları erkenden, serçelerle beraber uyanmayı çok seviyorum, onların bir birlerine ilan ettikleri aşklara, bazen yapılan ekmek...
  14. danisman

Açık Hava Reklamcılığı ( Reklamcılık)

Günümüzde insanlar öyle bir zaman içinde yolculuk yapmaktadır ki, artık her türlü araştırma ve incelemeler bile “reklama maruz” kalmanın önüne geçemiyor. Bugün bir düşünelim bakalım, günde kaç sefer istemeyerek reklam ile burun buruna kalmaktayız? Düşündünüz mü? Yirmi beş, otuz, elli, yüz ve...
Yukarı Alt