Arama sonuçları

1. danisman

Şimdi soğuktur Ankara...

Kızgınlığım yalnız sana değil, İçinde biraz ben varım, Biraz sen, Biraz ötekiler… Kalbi kırık bir hayat, İstekleri olmayan yalnızlıklar, Zamansız bekleyişlerin, Kimliksizi olmak, Kolay değil... Şimdi sorular, Karmaşık ve tutarsız, Verilecek cevaplar, Artık anlamsız, Kışların...
  2. danisman

Uyku ve aşk...

Dün, gece yarısı uyandım uykudan, sağa sola dönmeler sonucu, ayaklanmaya karar verdim, koridoru adımlayıp, mutfağa ulaştığımda, zaten olmayan uykumu, hepten yitiriverdim. Balkona çıktım, çok manzarası olan bir yer değil ama yıldızları görmek bile iyi gelebiliyor insana. Oldum olası yıldızları...
  3. danisman

Kadın aşktır...

Var olmanın nedeni ve yaşamın anlamı, satır, satır yazdığımız hayat romanının her sayfasında olmasa da, birçoğunda o vardır. Nezakettir, huzurdur, erkeğin güçsüz yanlarının, en güçlü noktasıdır. Gözlerimizi dünyaya ilk açtığımızda, huzurla sokulduğumuz ve güven duyduğumuz tek varlıktır, o...
  4. danisman

Yalnızlığın anatomisi...

Gecenin ortasından geçen, deli bir fişek olmak, Sonra hız kesmek ve olduğun yere yığılmak... Susukunluğum, Kırgınlığım, Usanmışlığım, ...yangınlığım, ve... Yanılgılarım... Kendimce sorunlarım, Sorguladıklarım, Kalemini kırdıklarım, ...kendimce Varlığımın isyanına, Yokluğumu...
  5. danisman

Eski...

...bir kez daha ve sesizce yüklendi tüm sorumluluğu, adımladı parke taşlarla döşenmiş yolda, Başını yukarı kaldırdı, karanlıktı gökyüzü, sessizdi, ölüm gibi... Düşünmezdi, Takmazdı kafasına, umursamazdı ayrılıkları, Oysa şimdi... ... yaş ilerlemişti ...son bir liman olarak sığındığı...
  6. danisman

İyi geceler...

Kaç vapuruyla geçiyorsun karşıya? Saçlarını hangi renk yaptın bu bahar? Tam alıştım sanırken yokluğuna, Aklıma seni getiriyor dalgalar, Kaç zamandır yoksun? Nasıl sildin beni yüreğinden? Nasıl başardın... Gecenin karanlığına karışıyor gibi, Her akşam üzeri batıyor gibi, Dudaklarımda...
  7. danisman

Kıssadan, hisse ...

Denizli'de araştırma yapmak için kamp kuran bir grup üniversite öğrencisi, kamp yakınına tüneyen bir Denizli horozunun sabahın erken saatlerinde yüksek sesle ötmesinden çok rahatsız olmuşlar... Sabahın köründe ortaya çıkan horoz, önce dikleniyor, sonra dakikalarca ötüyormuş... Tabii ekipte...
  8. danisman

Ne olacak bu fillerin hali...

Ne olacak bu fillerin hali diyenler, bize bir fil yetmez, daha da lazım diyenler, buyrun dökün içinizi (: Hikaye kısaca şöyledir, bilmeyen yoktur ama hatırlatayım istedim... Aksak Timur, Hocanın köyüne uğrar. Köylü,padişahı layıkıyla ağırlar. Padişah da giderken bu konukseverliğe...
  9. danisman

SUÇ ve CEZA

Çok fazla dizi izleyen ve bunları takip eden birisi değilim, çünkü dizi filmler sinemaya darbe vuran çalışmalardır. Ne zaman ki dizi filmler tv lerin başköşesine geçip oturdu, o gün bu gündür, sinemanın da keyfi kalmadı. Yüzlerini eskiten artist ve oyuncuların hiçbir değeri kalmadı. Eskiden...
  10. danisman

Selam olsun...

Aradığım yanıtların tümüne, yeni sorular ekleyerek, çoğalıp giden kısır bir döngünün tam ortasında bağdaş kurup, çilingir sofrasından nemalanacağım. Tüm kuruntularımı, tahtakurularının sırtına sarmalı diyorum bazen, hiç çekilecek bir adam değilim, sıkılıyorum kendimden. Adımladığım yaşam...
  11. danisman

Sıradan günler ve gündemler...

Sızıp kalmışım bir kenarda ayyaş düşünceler içinde ve hiç ayılmak istemiyorum, ayılırsam kötü şeyler olacak. Birçok farkında olmadığım gerçeği, fark edeceğim ve dünyaya kafa tutacağım. Sonunda gözümü bir hastane odasında açacağım, başımda birkaç hemşire olacak, keşke birisinin gözleri renkli...
  12. danisman

Hesap...

... Gitmek mi zor, kalmak mı, karar vermek zorunda olduğunu biliyordu. Tonlarca kararsızlıklar içinde karar vermek, vermeyi denemek bile, cesaret işiydi. Hayallerini yüklediği gemi, kim bilir hangi limanda demirleyip kalmıştı, diğer tüm insanlarda olduğu gibi. Tüm sevdiklerini yazsa alt...
  13. danisman

Hayatı hafife almayın...

Sabah evden çıktığımda, hiç tanımadığım birisi günaydın dedi, cevap vermedim, arkadaşım sana söyledim dedi, yine cevap vermedim. Caddeye çıktım ve yürümeye başladım, peşimden ayak sesleri devam etti, biliyorum bugün iyi hissetmiyorsun kendini dedi. Yine cevap vermedim, sorun değil sen konuşmasan...
  14. danisman

Seviyor musun? Sevmiyor musun?

Bir insan sevmediği yemeği yer mi, yemek zorunda mıdır? Bir misafirliğe gittiğinizde bile, ister nazınız geçsin, ister geçmesin, sevmediğiniz bir ikram varsa, bunu ya söylersiniz, ya da bir şey demeden, ucundan az bir şey alıp bırakırsınız. Karşınızda anlayışlı bir ev sahibi varsa sizi anlayacak...
  15. danisman

Tanıtım ve Kampanyalar...

Bana soruyorlar, işleri nasıl arttırabiliriz? Son dönemlerde en çok muhatap olduğum sorulardan birisi diyebilirim. İşlerin daha çok artması, herhalde şu an ticaretle uğraşan ve ticari bir iş yapma peşinde olan, tüm grupların ortak buluşma noktası. Hele ki, krizlerin ortasında çırpınıp durmaktan...
  16. danisman

Tasarım ve tasarımcı...

Tasarımcıyım demek, tam olarak neyi ifade ediyor, burada, sözlük anlamından değil, bu işi meslek olarak seçmiş olanlar için, neyi ifade ettiğini sorguluyorum. Nedir tasarım? Mesleki konuda son derece iyi noktada olan arkadaşımla, bir sohbet esnasında şöyle bir konuşmaya tanıklık...
  17. danisman

Duygusalız, vesselam...

Duygusal insanlarız vesselam, her şeyi duygusal yaşamaya, olaylara duygusal yaklaşmaya bayılıyoruz. Kimileri bunun adını Akdeniz insanlığına, kimileri ılıman iklim kuşağına, bağlasa bile, durum hiç öyle değil. Duygusal olduğumuz kadar balık hafızalı olduğumuz konusunda da bir tezim var, buna...
  18. danisman

Şansınız yanınızda olsun (Mutlu Yıllar)

Tüm forum üyelerimize ve dostlarımıza mutlu yıllar diliyorum. Yeni yılda ve gelecekte şansınız her zaman yanınızda olsun...
  19. danisman

Reklamcı mı olacaksın (II)

Merhaba, Konuyu biraz daha açalım ve ne anlatmak istediğimizi bir güzel bu satırları okuyanlara anlatalım istedim. Öncelikle küçük bir açıklama yaparak yazımıza devam edelim istiyorum. Reklamcılık demek grafikerlik mi, demektir? İyi bir PS kullanıcısı, iyi bir reklamcı mı, demektir? Bu...
  20. danisman

İyi bir reklam projesi...

Merhaba, Bu güne kadar bir çok işletmeyle reklam konusunda görüştünüz veya görüşmelerin içerisinde bir şekilde bulundunuz. Burada en çok dikkatinizi çeken neydi? Hatırlıyor musunuz? Karşınızda reklam veren koltuğunda oturan kişiler sizden ne beklediler ve istediler? Ben size kısaca ne...
Yukarı Alt