Arama sonuçları

1. danisman

Neden Grafikerler.org?

Neden grafikerler.org? seviyoruz usta : )
  2. danisman

günün sözü

İyi ve mutlu bir gelecek için dürüst düşünmek zorundasınız! Ozan Muhammet CANDAN
  3. danisman

Kelime Oyunu

O günün nasıl unutabilirdi ki ve sonrasında yaşanan süreci. O dedesini belki de karşılıksız seven ve bu sevginin hakkını veren tek insandı! Sonraki günlerde anne ve babasının bile konuştuklarını hatırladıkça, sahte sevgi gösterisinde bulunanlardan midesi bulanmıştı! Yapılan miras kavgaları...
  4. danisman

Baştan Sona ESKİ SOKAK MODELLEME+Kaplama+V-ray Rrender Dersi

Videoları indirme şansımız olmasa da teşekkür ederiz... Mümkünse rapid'e yüklerseniz seviniriz : )
  5. danisman

Günün Sözü...

Hayata ve çevrenizdekilere söğüt dalı gibi esnek olunuz, kimseler sizi kolayca kıramaz! Ozan Muhammet CANDAN
  6. danisman

öldürten cazibe

Yazdıklarınızı okudum ama ne olarak okumam gerektiğine de bir türlü karar veremedim. Bu bir hikaye denemesi midir? Yoksa bir senaryo mudur? Hangisi olursa olsun, yazınızda devamlılık ve sürükleyicilik bulamadım. Bu söylediklerim, yazınızın kötü olduğu anlamında veya yazmamalısın...
  7. danisman

By Civ

Teşekkür ederim Yunus Bey...
  8. danisman

Sena Kozmetik - Kurumsal Kimlik

Geçmiş olsun...
  9. danisman

Reklam Topluluğu kurumsal kimlik çalışması

Merhaba Kerim, çalışmaların güzel olmuş, ellerine sağlık, yalnız bir yazım hatası söz konusu, adres kısmında ""fakültesi yazarken "F" büyük harfle başlamalı, yine bir alt satırda kampüsü "K" büyük harfle başlamalıydı...
  10. danisman

günün sözü

Nasıl yaşadığınız önemli değil, gerçekte ne yaşadığınız önemlidir! Ozan Muhammet CANDAN
  11. danisman

By Civ

Teşekkürler Fatma Hanım ve İsa Bey...
  12. danisman

Altın Varak Rengi

Varak yaldız baskılar özel olarak ayrıca baskıya girer,yani beşinci renk olarak basılır, sorduğunuz bu ise eğer. Altın yaldız rengine yakın bir renk istiyorsanız eğer, C:0 M:20 Y:60 K:20 bu en yakın sonuca ulaştırır sizi... Örnek sonuçlar:
  13. danisman

Ucuz dekupe ve grafik tasarım mı yaptırtmak istiyorsun?

1 TL'ye dekupe yapan ilk sen olduğuna göre, 1 TL ile ilk zengin olan da sen olacaksın, haydi bunu kutlayalım : ) ve hatta, iyi bir balayı parası bile kazanıp tarihe geçebilirsin :)
  14. danisman

Ucuz dekupe ve grafik tasarım mı yaptırtmak istiyorsun?

Kısa yoldan zengin olacaksın demek, hayırlı olsun : )
  15. danisman

Gördüğün İlk 3 Kelime 2012'de Seninle Olsun! :)

para, sağlık, eğlence : ) hayat budur diyorum :D
  16. danisman

günün sözü

Rakamlar ne kadar değişirse değişsin, insanlara yaşatılanlar hep aynı kalacaksa, yeni yılların hiç bir anlamı yoktur! Ozan Muhammet CANDAN
  17. danisman

günün sözü

Yıllar sonra kapısını çaldığınızda, sizi içeriye buyur eden birisi varsa karşınızda ve siz hiç yabancılık çekmiyorsanız, iyi bir dostunuz var demektir! Ozan Muhammet CANDAN
  18. danisman

Kartvizit çalışmam...

Hatice Hanım merhaba, Birinci kartviziti çok beğendim, ellerinize sağlık, sanırım kesimi de o şekilde yapılacak? Firma unvanı olan yazılar ve adres yazıları bir satır daha yukarıda olabilirmiş, telefonlarla bunlar ayrışmış olurlar böylece. Bir de font konusunda tırnaklı değil de, düz bir...
  19. danisman

İlk takvim çalışmam...

Hatice Hanım merhaba, bahsettiğiniz çalışmanın kullanılması o kadar da kötü bir şey olmasa gerek, haksız mıyım? Üstelik, bu işe yeni başladığını belirten birisi, sizden ders niteliğinde bir paylaşım almış ve yararlanmış, bu kötü bir durum mudur? Ben yerinizde olsam mutlu olurdum... Bu...
  20. danisman

mezunum maaş sorunu??

Bu biraz komedi bir durum Fatma Hanım, en azından asgari ücret almanız gerekir, bunun adı ister deneme olsun, ister deneyim kazanma olsun. Bedavadan hizmet veremezsiniz, vermeyi kabul bile etseniz, bunu bir insan olarak kabullenemez ve yaptığınız işlerden siz kendiniz bile memnun kalmazsınız...
Yukarı Alt