Arama sonuçları

1. danisman

WordPress Kurulumundan Sonra Bazı Tavsiyeler..

take the this writing and copy to google and then translate it...
  2. danisman

Reklam ve Tabela Hakkında Yardım

O zaman al eline valizini , senden uzak bir şehre git... Ben falanca şehirden geliyorum, orada bir iş yeri açacağım de... Ne kadar açık hava reklamcısı varsa, hepsine uğra gerekirse, ben bedavaya çıraklık yapmak istiyorum, bu işi öğrenmek istiyorum de... Beş kuruş da para veya aylık...
  3. danisman

Reklam ve Tabela Hakkında Yardım

Uçak kullanmayı bilmiyorsanız, pilot olmaya çalışmayınız...
  4. danisman

Moda ürününde bu görüntüyü nasıl elde ederim.

Bu çekimler için şeffaf manken kullanmak gerek : )
  5. danisman

günün sözü

Ya kendinize çok güveneceksiniz, ya da şansınıza! Ozan Muhammet CANDAN Günün çiçeği...
  6. danisman

Kitap İsmi ne olabilir!

"Siirt'in Sihirli Dünyası"
  7. danisman

günün sözü

Fedakarlık gerçekten ve isteyerek yapılır, fedakar olmaya çalışmakla olunmaz! Günün çiçeği... Ozan Muhammet CANDAN
  8. danisman

1 mm baskı

heyecanla video bekliyoruz Funda hanım : )
  9. danisman

dergi için isim

1000$ karşılığında sizin derginiz için bir isim bulurum...
  10. danisman

günün sözü

Konuya Fransız kalma sözünü, konuyu Fransız kafasıyla yorumlamak olarak değiştiriyorum! Ozan Muhammet CANDAN
  11. danisman

Gerçek bir taklitçi / Ercan Akışık

Yaptığı işin karşılığını alamayan insanlardan birisidir Ercan AKIŞIK, izleyin kararı siz verin...
  12. danisman

günün sözü

Eleştirinin olmadığı yerde, mükemmelliğe ulaşılmaz! Ozan Muhammet CANDAN
  13. danisman

Grafikerler.org Ayvalık'ta

Emeği geçen herkesi kutluyorum... Funda hanım ve ekibi gayet güzel bir çalışma ortaya çıkarmışlar, tebrik ediyorum...
  14. danisman

Harika bir beyniniz var!

Rica ederim Ömer...
  15. danisman

Harika bir beyniniz var!

Zaman zaman dikkatim dağılıyor, hafızam çok zayıfladı" diye üzülen arkadaşlar, ilk önce çok çetrefil görünen aşağıdaki yazıyı bir müddet sonra kendiliğinizden okumaya başlayacak,beyninizin ne kadar harika bir cihaz olduğunu anlayıp moral bulacaksınız. Mutlaka deneyin...sonuç sizi de şaşırtacak...
  16. danisman

Kodak professional 3062 iç mekan dijital baskı makinesi

Merhaba, Bildiğim kadarıyla NAC Digital bu ürünü ithal ediyordu ve artık ithalatı durmuş olan bir makine ve yedek parça sorunu yaşanmakta...
  17. danisman

Tişört Baskı Makinesi (Dijital)

İlanımız günceldir : )
  18. danisman

Tişört Baskı Makinesi (Dijital)

Yeni imalatına başladığımız makinemiz, her türlü açık renk kumaşlı tişörtlere ve koyu renkli tişörtlere fotoğraf kalitesinde baskı yapabilme özelliğine sahiptir. Baskı ebadı, en olarak 42cm, uzunluk 2mt'ye kadar ayarlanabilir. Sert metal, dekota, fotoblok veya fayans üzerine baskılar yapar...
  19. danisman

günün sözü

Yağmur yağmadan, şemsiye açılmaz... Ozan Muhammet CANDAN
  20. danisman

1 mm baskı

Henüz yapılmadı : )
Yukarı Alt