Arama sonuçları

1. danisman

Sıradan günler ve gündemler 2

Sahipsizliğini düşündü bir süre oturduğu tahta iskemlede. Sonra, sahip olması gerektiklerini hayal etti. Kalktı oturduğu yerden, yürümeye başladı, adımları artık taşımıyordu onu. Yol üzerindeki taşlar kadar çoktu korkuları aşk’a karşı. Aşk’tan kaçmaya çalıştıkça, ayağına dolanan taşlar gibi...
  2. danisman

günün sözü

Korkularınızın üzerine gidin ve korkmayın, korkularınızı yenemediğiniz sürece, sürekli korkularınızla karşılaşacaksınız! Ozan Muhammet CANDAN
  3. danisman

Bir fincan kahve...

tercihler farklı olsa da, önemli olan ciddi biçimde yaşamak değil mi, gerisi aslında belki de bir teferruat :) Spor alışkanlığınızdan dolayı sizi ayrıca tebrik ediyorum...
  4. danisman

Bir fincan kahve...

Hayatımızın birçok vazgeçilmezi vardır. Bunlar zamana ve yaşadıklarımıza göre yer değiştirir veya tamamen değişir. Değişime zaten alışmış insanlarız, teknoloji çağının insana kazandırdığı yeni özelliklerden birisi de bu olsa gerek. Tarzımızı değiştiriyoruz, saç rengimizi, evimizi, arabamızı...
  5. danisman

günün sözü

Sahip olmak istediklerinin hayalini kur ve düşün, insan ancak hayal ettiklerine sahip olabilir... Ozan Muhammet CANDAN
  6. danisman

Bana bilmediğim seni anlat...

teşekkürler Kübra hanım... şiiri benim sesimden dinlemek isteyen arkadaşlarımız varsa http://littabe.blogspot.com/ adresinden dinleyebilirler...
  7. danisman

Beğendiğiniz için teşekkür ederim sayın Yamo, sizin de yüreğinize sağlık...
  8. danisman

Hayallerim var, senin bilmediğin, Sana dair, umutlarımla yaşıyorum! Şarkılarım var, türkülerim var dinlediğim, İçinde seni aradığım ve yaşadığım! Dualarım var, Tanrıdan dilediğim, Düşüncelerinde olmak için çabaladığım! Şimdi toplasam duygularımı, Yollasam sana, kabul eder misin...
  9. danisman

günün sözü

Gayet anlaşılır açıklamalarınız için, teşekkür ederim...
  10. danisman

günün sözü

Tam olarak açıklar mısınız, sayın Yamo?
  11. danisman

günün sözü

Dahi olmak ile deli olmak arasında ince bir çizgi, mutlu olmakla, olmamak arasında, yine ince bir çizgi vardır... Ozan Muhammet CANDAN
  12. danisman

günün sözü

Kısa bir zamanda grafikerliği öğrendiğini sanmak, bu mesleği sana öğrettiğini düşünen insanın saçmalığından başka bir şey değildir! Ozan Muhammet CANDAN Dip Not: 1 ayda grafiker yetiştiren, tüm öğretmenlere ve öğrencilerine söylenmiş bir sözdür...
  13. danisman

Gün İçersinde Vazgeçemediğiniz 3 Şey

Projeler geliştirmek, kahve içmek, okumak ve yazmak... hala aynen devam ediyorum...
  14. danisman

günün sözü

Yeterli şekilde çalışmak ve çabalamak her insanın başlıca görevidir, başarmak veya başaramamak biraz da şansa bağlıdır! Ozan Muhammet CANDAN
  15. danisman

Dr.Erol Bey!

Olaylar ve yaşananlar ortaya kahramanlar çıkarır! Bu gerekli bir kahraman olabileceği gibi, gereksiz kahramanların da ortaya çıkabileceği gerçeğini sürükler önümüze getirir. Twitter denen, sosyal medyada uzun zamandır kaydım olmasına rağmen kullanmıyordum. Çünkü her yeni platform, ona...
  16. danisman

DOĞU'DA insanlar, BATI'DA insanlık ÖLÜYOR!

(Bu yazının başlığı Nihat Doğan’a, altta okuyacağınız yorumlar ve düşünceler Ozan Muhammet CANDAN’a aittir) Ülkenin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte, hepimiz zorlu bir sınavdan geçmekteyiz. Yirmi dört şehit haberiyle, canımız yandı, içimiz kan ağladı, iliklerimize kadar acıyı hissettik...
  17. danisman

Yaşama tutunmak...

Hayallerimi yüklediğim omuzlarım, artık taşıyamaz duruma mı, geldiler? Nedir, bu içimde yaşadığım çelişkiler? Yorgun bir balıkçı gibi titriyor ellerim, aklımdaki satırları yazarken… Denizin, güzel yanları vardır ama kötü yanlarını, denizin ortasında, çaresiz kaldığında anlıyor insan! Aklına...
  18. danisman

Tampon Baskı Makinesi

ilanımız günceldir...
  19. danisman

İç mekan baskı Makinesi

günceldir...
  20. danisman

günün sözü

Günaydın grafikerler.org ailesi, hepimiz için iyi bir hafta olsun...
Yukarı Alt