Paylaşılan linkin güncelliğini kaybetmesi nedeni ile konu geri dönüşüm bölümüne kaldırılmıştır.
Yenilenmesi durumunda tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.
Keyifli forumlar..
Bire bir aynısını yapamasan da photoshopta ben bu tarz çizgiler oluşturmak için liquify özelliğini kullanıyorum..
Hemen size görsel bir anlatım yapalım :)
Arka plan rengini verdiğiniz katman üzerine yeni bir katman açıyorsunuz ( katman = layer )
Açtığınız yeni katman üzerine standart brush...
@aykanorton
Aykancım daha 14 yaşındasın kurs evet belki yardımcı olabilir ama eğer gerçekten severek icra edebileceğin bir meslek olduğuna inancın tam ise eğitimini de bu doğrultuda çizmelisin... Tahminimce ya lise birinci sınıftasında ya da daha küçük değil mi ? Eğer liseye başlamadıysan daha...
Lay’s için tasarlayacağın özel bir kase ve sosluk ile İtalya Tortona Tasarım Haftası’na gidebilirsin. Hayal gücüne ve yeteneğine güven, tasarımın jüri önünde kendini ispatlasın ve büyük ödülün sahibi sen ol.
Yarışmanın birincisi İtalya’daki Tortona Tasarım Haftası’na 2 kişilik bilet...
Emeğinize sağlık Sedat bey...
Amacına uygun başarılı bir çalışma olmuş..
Sadece web adresi kırmızı şerit üzerinde çok aşağıda kalmış gibi geldi gözüme..
Güncelliğini kaybetmiş link sebebi ile konu geri dönüşüm bölümüne kaldırılmıştır.
Yenilenmesi halinde tekrar ilgili bölüme taşınacaktır..
Keyifli forumlar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.