Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Oto galeri kartvizit

Sunumları güzel hazırlıyorsunuz... Koyu bir kırmızı seçmişsiniz üzerindeki siyah yazılar boğulmuş biraz !
  2. Aslı SAYILIR

Vektörel Beyaz Eşya...

Paylaşılan linkin güncelliğini kaybetmesi nedeni ile konu geri dönüşüm bölümüne kaldırılmıştır. Yenilenmesi durumunda tekrar ilgili bölüme taşınacaktır. Keyifli forumlar..
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ç harfi Ş harfi aman ne bileyim sanki daha sıcak bir kelime diğerlerine göre Çarşamba :)
  4. Aslı SAYILIR

Şu arkaplanı yapamıyorum :(((

Bire bir aynısını yapamasan da photoshopta ben bu tarz çizgiler oluşturmak için liquify özelliğini kullanıyorum.. Hemen size görsel bir anlatım yapalım :) Arka plan rengini verdiğiniz katman üzerine yeni bir katman açıyorsunuz ( katman = layer ) Açtığınız yeni katman üzerine standart brush...
  5. Aslı SAYILIR

Veteriner kartvizit

Diğer çalışmalarınıza kıyasla daha başarılı buldum açıkcası.. Denemeye, çalışmaya devam.. Başarılar..
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bilmem ki İsmail oldum olası çok severim Çarşamba günlerini :)
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınnn :) Bugün çarşamba :) yaşasınnn
  8. Aslı SAYILIR

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Banner Afiş Çalışmalarım

Emeğinize sağlık.. Amacına uygun çalışmalar..
  9. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Fotoğraflarınızı keyifle izliyorum arkadaşlar... Güzel günlerde kullanmanız dileği ile...
  10. Aslı SAYILIR

Emniyet Genel Müdürlüğü 167. Yıl Afiş Çalışmam.

Çalışma genel olarak güzel Emeğinize sağlık..
  11. Aslı SAYILIR

AykanŞen Photography

@aykanorton Aykancım daha 14 yaşındasın kurs evet belki yardımcı olabilir ama eğer gerçekten severek icra edebileceğin bir meslek olduğuna inancın tam ise eğitimini de bu doğrultuda çizmelisin... Tahminimce ya lise birinci sınıftasında ya da daha küçük değil mi ? Eğer liseye başlamadıysan daha...
  12. Aslı SAYILIR

TasarLays- Lays için tasarla

Lay’s için tasarlayacağın özel bir kase ve sosluk ile İtalya Tortona Tasarım Haftası’na gidebilirsin. Hayal gücüne ve yeteneğine güven, tasarımın jüri önünde kendini ispatlasın ve büyük ödülün sahibi sen ol. Yarışmanın birincisi İtalya’daki Tortona Tasarım Haftası’na 2 kişilik bilet...
  13. Aslı SAYILIR

Nova Kartvizit | Sedat Gül

Emeğinize sağlık Sedat bey... Amacına uygun başarılı bir çalışma olmuş.. Sadece web adresi kırmızı şerit üzerinde çok aşağıda kalmış gibi geldi gözüme..
  14. Aslı SAYILIR

Koli Ambalaj ve Ambalaj Üzeri Piktogramları

Paylaşım için teşekkürler
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Haydi bakalım iyi çalışmalar o zaman.. Boş duranı sevmez Allah :D Bende bitim bugün yaa arkadaşlar..
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tamam tamam yaa zati patron karşımda :D: :D:
  17. Aslı SAYILIR

Kızları nasıl mutlu edersin ? | :)

@Günay YUNUS Kesinlikle katılıyorum bu söze Günay bey... Sevgi koşul, şart koşmaz sevilene ... Birbirini olduğu gibi kabul edebilmektir ...
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN İsmailll seninle bilhassa ilgilenirdim ama bugün çok rahatsızım :D @ceylan1993 Merhaba hoşgeldiniz :) Sizi sormalı :s8:
  19. Aslı SAYILIR

Yılbaşı - Noel Duvar Kağıtları

Güncelliğini kaybetmiş link sebebi ile konu geri dönüşüm bölümüne kaldırılmıştır. Yenilenmesi halinde tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.. Keyifli forumlar
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hehe :D ilahi İsocan ...
Yukarı Alt