Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Günün Sözü..

2. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

İlgi için teşekkür ederim Ozan bey... Sizin yapabileceğiniz birşey yok çok güzel sarmışsınız ama şanssızlık işte kırılmış gelirken.. Sanayi kargoları sanırım biraz daha özensiz oluyorlar bu gibi şeylerde... Kargo hasar raporu tutmuyor şimdi aradım görüştüm, sigortasız geldiğinden bizim...
  3. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Çok üzgünüm ben kırılmış benimki gelirken :(
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hehe boşver derin mevzuları ee işler nasıl :P
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

oğlunu seviyorum :D: sus :D:
  6. Aslı SAYILIR

Intro Denemesi

Emeğinize sağlık Adem bey.. Güzel bir çalışma olmuş... Gelip gidenlerin font rengi konusunda Günay bey ile aynı fikirdeyim ...
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Yok var daha hehehe Allah'tan tatlı soğuk :) diğerlerini götürdüler :D: Günaydınnn bu arada ...
  8. Aslı SAYILIR

Tesisat kart vizit çalışması (ikinci deneme)

Bak sunum ne kadar güzel olmuş :) Ben tasarımda sadelik taraftarıyım ilk çalışman 2. sine göre daha iyi gibi...
  9. Aslı SAYILIR

Okul Ödevim

Alicim... Emek vermiş çalışmışsın... Benim sana birkaç tavsiyem olacak.. 1. çalışmanda Atatürk'ün sözünü kendi el yazısı fontu ile yazabilirsin mesela ( internette dağıtılıyor artık ) Ayrıca ATATÜRK yazarken daha tok ve bold bir font kullanabilirsin..Yaptığın çalışmada Atatürk kaybolmuş...
  10. Aslı SAYILIR

ilk kart vizit çalışmam

İmkansız diye birşey var mı hayatta üzerine çok düşüp çalıştıktan sonra olmayacak diye birşey... Kartvizit tasarımlarında dikkat etmeniz gereken bir hususta kenarlara çok yakın çalışmışsınız kesimde sıkıntı yaratabilir... Renk uyumu, font uyumu vb.. örnekler inceleyerek kendinizi bu konuda...
  11. Aslı SAYILIR

Madde Kullanmına Hayır Afiş Yarışması

@tutsak_4772 Harcadığınız emek adına emeğinize sağlık... Üzerinde çok çalışılması gereken bir afiş çalışması .... 1." Madde kullanımına Dur De ! " büyük harflerle ve daha tok ve bold bir font ile yazılsa daha şık duracaktır. 2. Diğer arkadaşlarımın da söylediği gibi siyah elin dekupesi...
  12. Aslı SAYILIR

Adobe Dreamweaver CS6 Dersleri

Bu faydalı paylaşım için teşekkürler
  13. Aslı SAYILIR

İlginç bir Optik İllüzyon Çalışması...

Güzel bir paylaşım.. İzlemek zevkliydi.. Teşekkürler...
  14. Aslı SAYILIR

bilim araç-gereç vektörleri

Güncelliğini kaybetmiş link sebebi ile konu geri dönüşüme kaldırılmıştır. Yenilenmesi halinde tekrar ilgili bölüme taşınacaktır. Keyifli forumlar
  15. Aslı SAYILIR

Portre

Tarkan :) emegine sağlık canım
  16. Aslı SAYILIR

Bir kaç kare

Üzerine yeteri kadar eğilmek için fırsatın olduğunda kaçırma derim...
  17. Aslı SAYILIR

Dünya'dan Yaratıcı Reklam Afişi Örnekleri - İlham için

Teşekkürler ilgi için Fırsat buldukça keşfettiğim diğer çalışmaları da ekleyecegim...
  18. Aslı SAYILIR

Cinema 4D ile yaptığım bir plastik top animasyonu

Link düzenlendi.. Video kısa ama bence başarılı bir efekt olmuş :)
  19. Aslı SAYILIR

Bir kaç kare

Papatyaların yeri ayrıdır bende izninle alıyorum masa üstüme :) Bu arada teşekkürler paylaşım için.. Daim olsun :)
  20. Aslı SAYILIR

Kurum logosunda amblemin dönmesi

Evet standart kullanıyormuşum şimdi extended olarak yükseltiyorum bakalım nasıl olacak... :) Teşekkürler...
Yukarı Alt