Ayak işleri diye nitelendirmek ne kadar doğru bilmiyorum.. Onlarda süre gelen işleyişin devamı için gerekli parçalar sonuçta öyle düşünün.. Eğer ki siz ileride başarılı bir tasarımcı olmak istiyorsanız bunları severek yapmalısınız ki işin her ayrıntısını öğrenmiş olasınız..
Sana bir örnek...
"Biz, bütün çalışmaları baştan sona düşünür ve bir
takvime yayarız. Herşeyin bir sırası olduğunu bilir, ayrı
tasarlar, ayrı planlarız........"
Düşünme ve tasarı taktiklerini ne de güzel anlatmışlar... Yazık ki ne yazık...
Geçmiş olsun Erkan bey ... Umarım yasal süreç bir an önce...
Belki müşteri isteğidir diye düşünüp emeğe saygı diyorum.. Fakat bu kadar karmaşa arasında ben nereye bakıp neyi değerlendireceğimi şaşırdım.. Başka çalışmalarınızı da görmek dileği ile keyifli forumlar dilerim...
Öncelikle çalışma için emek vermişsiniz, emeğinize sağlık.. Fakat arkadaşlar haklı ..
Bir bayana bu tarz dövme yerine daha ufak bir dövme uygulaması yapılabilirdi..
Ayrıca dövme uygulaması bayan teni üzerinde yapay durmuş .. Üzerinde çalışılması gerekiyor...
Bol bol örnek inceleme...
Evet bazı işverenlerin mantığı, stajyer alalım telefonlara baksın, ufak tefek işleri halletsindir..Fakat maalesef ki gelişmek adına eğer istekliysen bazı şeylere göz yummak zorunda kalıyorsun..Aslında içler acısı bir durum bile olsa artık piyasa öyle bir hale gelmiş ki... Bunu yapanda...
Güncelliğini kaybetmiş link sebebi ile konu geri dönüşüm bölümüne taşınmıştır.
Linkin yenilenmesi halinde tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.
Keyifli forumlar ..
Güncelliğini kaybetmiş link sebebi ile konu geri dönüşüm bölümüne taşınmıştır.
Linkin yenilenmesi halinde tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.
Keyifli forumlar ..
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, toplumla iletişim halinde olan ve problemlerine bilimsel çözümler üreten, öğrenmeyi temel ilke kabul ederek bilginin ve sanatın tüm toplum katmanlarına yayılmasına katkıda bulunan ve eğitim kalitesiyle ve bilimsel araştırmalarıyla tanınan, dünya...
hehe 4 kg iyiymiş :) Ben yandım o zaman...
Ya akşam gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala :) Kendime gelemedim... Gün bulutlu ya birde hava kapalı yağmurlu ...
Bomba gibiyim maşallah aksam erkenden uyumuşum bir güzel dinlenmişim sorma...
Soğuk mu :) Soğudu mu o kadar havalar ..
Metrobüs, dolmuş, iş yerinde koşuşturmaca, tekrar metrobüs, dolmuş.. Hiç üşüyemiyorum :(
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.