Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Stajer (Kod Adı: Ayakçı)

Ayak işleri diye nitelendirmek ne kadar doğru bilmiyorum.. Onlarda süre gelen işleyişin devamı için gerekli parçalar sonuçta öyle düşünün.. Eğer ki siz ileride başarılı bir tasarımcı olmak istiyorsanız bunları severek yapmalısınız ki işin her ayrıntısını öğrenmiş olasınız.. Sana bir örnek...
  2. Aslı SAYILIR

"Çalınan" diğer bir çalışmam

"Biz, bütün çalışmaları baştan sona düşünür ve bir takvime yayarız. Herşeyin bir sırası olduğunu bilir, ayrı tasarlar, ayrı planlarız........" Düşünme ve tasarı taktiklerini ne de güzel anlatmışlar... Yazık ki ne yazık... Geçmiş olsun Erkan bey ... Umarım yasal süreç bir an önce...
  3. Aslı SAYILIR

İnsört Çalışmalarım

Belki müşteri isteğidir diye düşünüp emeğe saygı diyorum.. Fakat bu kadar karmaşa arasında ben nereye bakıp neyi değerlendireceğimi şaşırdım.. Başka çalışmalarınızı da görmek dileği ile keyifli forumlar dilerim...
  4. Aslı SAYILIR

Dövme Çalışması - 1

Öncelikle çalışma için emek vermişsiniz, emeğinize sağlık.. Fakat arkadaşlar haklı .. Bir bayana bu tarz dövme yerine daha ufak bir dövme uygulaması yapılabilirdi.. Ayrıca dövme uygulaması bayan teni üzerinde yapay durmuş .. Üzerinde çalışılması gerekiyor... Bol bol örnek inceleme...
  5. Aslı SAYILIR

İlgi, yardım ve yorumların için teşekkürler; 1000. mesaj kutlaması...

Özgül hanım, ilgi ve alaka için sizi kutlar başarılarınızın devamını dilerim.. :)
  6. Aslı SAYILIR

Stajer (Kod Adı: Ayakçı)

Evet bazı işverenlerin mantığı, stajyer alalım telefonlara baksın, ufak tefek işleri halletsindir..Fakat maalesef ki gelişmek adına eğer istekliysen bazı şeylere göz yummak zorunda kalıyorsun..Aslında içler acısı bir durum bile olsa artık piyasa öyle bir hale gelmiş ki... Bunu yapanda...
  7. Aslı SAYILIR

çanta ve defter

Emeğinize sağlık Mehmet bey, göze hitap eden şık bir çalışma olmuş.. Başarılarınızın devamını dilerim...
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Benden de herkese günaydınlar olsun arkadaşlar...Gününüz bereketli geçsin...
  9. Aslı SAYILIR

Sigara İçilmez Levhası (jpg-ai)

Güncelliğini kaybetmiş link sebebi ile konu geri dönüşüm bölümüne taşınmıştır. Linkin yenilenmesi durumunda ilgili bölüme tekrar taşınacaktır..
  10. Aslı SAYILIR

Yine denedim

İlk çalışma el pratiği olsun diye yaptığınızı beğendim açıkçası,gelişime açık..
  11. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Ozan bey, Emeğinize sağlık.. Görünce yüzümde engel olamadığım bir gülümseme oluştu.. Teşekkürler... *Bu gülümseme bile yeter...
  12. Aslı SAYILIR

Dekoratif Floral Desen ve Zeminler

Paylaşım için teşekkürler
  13. Aslı SAYILIR

ProIT Katalog Çalışması

Emeğinize sağlık Sedat bey :) Amacına uygun başarılı bir çalışma...
  14. Aslı SAYILIR

İstanbul'un Bölgelere Ayrılmış Haritası (Eps ve FH9)

Güncelliğini kaybetmiş link sebebi ile konu geri dönüşüm bölümüne taşınmıştır. Linkin yenilenmesi halinde tekrar ilgili bölüme taşınacaktır. Keyifli forumlar ..
  15. Aslı SAYILIR

istek; konfeksiyon, terzi malzemeleri.. iplik, iğne, dikiş makinası, makas, kumaş v.b

Güncelliğini kaybetmiş link sebebi ile konu geri dönüşüm bölümüne taşınmıştır. Linkin yenilenmesi halinde tekrar ilgili bölüme taşınacaktır. Keyifli forumlar ..
  16. Aslı SAYILIR

Sütçü İmam Üniv. - Kahramanmaraş - Logosunu arıyor..

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, toplumla iletişim halinde olan ve problemlerine bilimsel çözümler üreten, öğrenmeyi temel ilke kabul ederek bilginin ve sanatın tüm toplum katmanlarına yayılmasına katkıda bulunan ve eğitim kalitesiyle ve bilimsel araştırmalarıyla tanınan, dünya...
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hehe 4 kg iyiymiş :) Ben yandım o zaman... Ya akşam gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala :) Kendime gelemedim... Gün bulutlu ya birde hava kapalı yağmurlu ...
  18. Aslı SAYILIR

astral seyahat

Aslı hanım, ellerinize sağlık.. Çok beğendim...
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ya o kısmı sormada hatırlatmada ... Spor tabi ihtiyacımız :D:
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bomba gibiyim maşallah aksam erkenden uyumuşum bir güzel dinlenmişim sorma... Soğuk mu :) Soğudu mu o kadar havalar .. Metrobüs, dolmuş, iş yerinde koşuşturmaca, tekrar metrobüs, dolmuş.. Hiç üşüyemiyorum :(
Yukarı Alt