Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Kurum logosunda amblemin dönmesi

Teşekkür ederim emek verdiniz Adem bey.. Denedim şimdi fakat sorun çözülmedi .. Direct X yüklü değildi Direct X11 yükledim :) Ayrıca Hasan bey'in bahsettiği gibi 3d bir dosyayıda açtığım halde üst menü bar da 3D menüsü çıkmıyor maalesef ki... Kesin bir yerde püf bir ayar vardır ama gözümden...
  2. Aslı SAYILIR

@Adem GÖRDÜK
  3. Aslı SAYILIR

Adem bey benzer sorun bende de var driverlarım güncel fakat yine de 3D menüsünü kullanamıyorum photoshop'un
  4. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Vallahi Ozan bey, size ne desem az.. Teşekkürler ..
  5. Aslı SAYILIR

logo çalışması

Tasarımlarda mümkün olduğu kadar az çizgi ile düşündüğünüzü anlatmak daha güzel sonuçlar çıkaracaktır... Her çizginin bir hikayesi olmalıdır.. Biraz fazla küçük olmuş, mutfakta yemek yapıyorum şu an o sebep çok detaylı çalışamadım ama bana göre ağaç aşağıdaki gibi de çizilebilir yada farklı...
  6. Aslı SAYILIR

okulda yaptığım afişler vize ödevleri:)

Tabi ilk çalışmalarınızda esinlenmeniz doğal bir durum.. Ben ilk programları kullanmayı öğrenirken bir şeyin aynısını yapmaya başlamıştım.. Bundan sonraki çalışmalarınızı da bekliyorum :) Keyifli forumlar..
  7. Aslı SAYILIR

@Hasan YILDIZ Evet ama bugün çalışmıyoruz :) Geldiyse ve üretimdeki çocuklar aldıysa çok üzülürüm orası ayrı mesele ... Pazartesi bakarız artık ..
  8. Aslı SAYILIR

Sakarya Fırat Afiş Çalışmam

@Yusuf Alper Her eleştiri ve yorum size değer katacak çalışmalarınızda kendinizi geliştirmeniz için ışık olacaktır.. Olaya birde bu gözle bakmalısınız.. Yapıcı eleştirilerden güç alacaksınız, diğer eleştirilerden de eksiklerim neler, neler yapılabilir konusunda düşünüp varsa size aktatılan...
  9. Aslı SAYILIR

Süper duruyor vallahi.. Ay bende pazartesi alırım herhalde elime :)
  10. Aslı SAYILIR

Pop-Art Yapımı (resimli anlatım)

Paylaşım adına teşekkürler ... Devamının gelmesi dileği ile keyifli forumlar...
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Çokk teşekkürler İsmail canım benim :) Gel tatlı yapcam...
  12. Aslı SAYILIR

:) Teşekkürler Hasan bey.. İnanıyorum tabi insan kıyamaz yaa ... Güzel günlerde kullanın ama rafta kalmasın :) uzun ömürlü olsun ..
  13. Aslı SAYILIR

Karışık Çizimler

Öncelikle derste emek harcamışsınız ama emeğinize sağlık diyemeyeceğim çünkü herşeyin yeri ve zamanı olmalı... Çizimlere gelince üzerinde çok çalışmalısın... Herşeyden önce düşündüğünü çizebilmek ve bu çizimle beğeni toplamak için çizim teknikleri hakkında bilgi sahibi olman şart ... Bunun için...
  14. Aslı SAYILIR

10000 den fazla veya yakın Photoshop Gradients

Güncelliğini kaybetmiş paylaşım sebebi ile konu geri dönüşüm bölümüne kaldırılmıştır. Yenilenmesi durumunda tekrar ilgili alana taşınacaktır.. Keyifli forumlar..
  15. Aslı SAYILIR

logo çalışması

Bir logoda bu kadar obje haliyle karışık gözükmüş .. Ağaca değişik bir form vererek logonun sol tarafına alınıp kullanılabilir fikrimce..
  16. Aslı SAYILIR

Köy Yaşantısı (Süper Arşiv)

Güncelliğini kaybetmiş paylaşım sebebi ile konu geri dönüşüme kaldırılmıştır. Linklerin yenilenmesi durumunda tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.. Keyifli forumlar..
  17. Aslı SAYILIR

Ooo süper .. Güle güle, keyifli vakitlerde kullanmanız dileği ile... Hangi kargo firması ile geldi acaba ben iş yeri adresi vermiştim, bizim sanayide karışık biraz kargocuların durumu :)
  18. Aslı SAYILIR

Graffikrim Arşivinden 5000x5000 DPi 50 JPG Resimler

Paylaşım için teşekkürler...
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hayat insana her dakika başka şeyler getiriyor... Bugün bana şaşkınlık ve acaba duygularını yaşatıyor sağolsun... Herkesin güzel bir hafta sonu geçirmesi dileği ile...
  20. Aslı SAYILIR

broşür çalışmalarım yorumlarınız bekliyorum

Arkadaşlara katılıyorum...Son çalışmanız biraz daha iyi diğerlerine göre...Bol bol araştırma, örnek inceleme,çok çalışma... gelişim için şart... Başka çalışmalarınıza görmek dileği ile...
Yukarı Alt