Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Özge Çorap Kutusu 3

Eline sağlık İsmail :)
  2. Aslı SAYILIR

Hayvanlardan atasözleri ..

Kurt kocayınca affetmem ulen .... Iyiymiş... Gecenin bu saatinde bu tebessüm için teşekkürler...
  3. Aslı SAYILIR

okulda yaptığım afişler vize ödevleri:)

Genel olarak incelediğimde Gunay bey'e katılıyorum...Gelişime açık.. Diğer çalışmalarınızı da görmek dileği ile... Keyifli forumlar..
  4. Aslı SAYILIR

Quark Kısayolları - Türkçe

Paylaşım için çok teşekkürler...
  5. Aslı SAYILIR

24 Kasım Öğretmenler Günü

Eğitimci bir ailenin evladı olarak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.. ------------------------------- A'dan başlar aydınlık, Bir taş koyar bütün yapılarda temele öğretmen. Soluğudur düşüncenin buğdaydan yalaza dek Yeryüzünde ne varsa ondan gelmedir, Yeryüzü ile el ele...
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Benim bu konuda bir sıkıntım yok keşke tüm ömrüm tasarım yaparken geçse ...
  7. Aslı SAYILIR

Photoshop görsel eğitim seti TÜRKÇE

Güncel olmayan link sebebi ile konu geri dönüşüme kaldırılmıştır. Linklerin güncellemesi durumunda tekrar ilgili bölüme taşınacaktır. Forumuzda bulunan diğer photoshop derslerine buradan ayrıca kapsamlı video ders arşivine buradan ulaşabilirsiniz.. Keyifli forumlar dilerim
  8. Aslı SAYILIR

Dünya'dan Yaratıcı Reklam Afişi Örnekleri - İlham için

Kesinlikle ... Fırsat buldukça yeni çalışmaları keşfettiğim çalışmaları da konu altına ekleyeceğim.. Sizlerinde varsa bu tarz örnekleri lütfen sizlerde konu altına ekleyin :) Unutmayalım ki ne kadar çok örnek incelersek o kadar ufkumuz açılacaktır..
  9. Aslı SAYILIR

CorelDRAW X6 Yenilikler Neler? 25 Dakikalık Video Tanıtımı/ What's New?

Paylaşım için teşekkürler Murat bey, gözden kaçırmış olduğum bir çok yenilikten haberdar olmuş oldum..
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar bende 1182 makara dökme ayrıca birde iç piyasa için sevkiyat yaptım.. Allah daha çok versin patronuma :) Ama inanın bugün inanılmaz yoruldum ben yaaa...
  11. Aslı SAYILIR

Avidya Logo

Maalesef ki bu tür olaylarla sıklıkla karşılaşılıyor... Paylaştığınız için teşekkürler, bizler de böyle durumlarda nasıl hareket etmemiz gerektiğini daha rahat algılayabiliyoruz sayenizde.. Geçenlerde benzer bir olay benimde başıma geldi.. Logo çalışmasının üzerinde "ay Aslı hanım ne...
  12. Aslı SAYILIR

Rast Gele

Kaleminize sağlık İlyas bey ...
  13. Aslı SAYILIR

2000'den Fazla Logo Vektörel

Güncelliğini kaybetmiş link paylaşımı sebebi ile konu geri dönüşüme kaldırılmıştır. Güncellenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.. Keyifli forumlar..
  14. Aslı SAYILIR

Çin'in gizemli ordusu Türkiye'ye geliyor

Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler..
  15. Aslı SAYILIR

Sanat içinde geleceği barındıran bir silahtır..

Şans eseri geçen gün izlediğim ve çok etkilendiğim bir videoyu sizlerle paylaşmak istedim.. Keyifli seyirler ...
  16. Aslı SAYILIR

Uzay Gemisi Modeli(Preview)

Emeğinize sağlık... Uygulama güzel görünüyor.. Dersi sabırsızlıkla bekliyoruz Bilal bey, Keyifli forumlar..
  17. Aslı SAYILIR

Can sıkıntısı :) | Typography

Emeğine sağlık... Fakat Emre bey'in de dediği gibi...Biraz çalakalem çalışılmış :) Üzerinde durmanız gerekmekte..
Yukarı Alt