Arama sonuçları

1. Bilal Kılınç

çizgi film karakterleri

teşekkürler...
  2. Bilal Kılınç

logo istekleriniz

arkadaşlar bana acil romanson'un logosu lazım bekliyorum teşekkürler
  3. Bilal Kılınç

hayvan clipart

teşekkürler...
  4. Bilal Kılınç

güzel clipartlar

Teşekkürler...
  5. Bilal Kılınç

970 adet hayvan clipartı

teşekkürler...
  6. Bilal Kılınç

50 adet kelebek (bufferfies)

teşekkürler
  7. Bilal Kılınç

Cartoon Mania Collection 2008

eyvallah... eline sağlık
  8. Bilal Kılınç

karışık clipartlar

çok işime yaradı teşekkürler
  9. Bilal Kılınç

Adobe İllustrator Dersleri (Buradan)!!!!

Arkadaşım eline sağlık güzel bir çalışma. Genel bi sorum olacak. İleriye dönük olarak bu program ideal mi? Çünki iki programın yaptığı şeyleri tek programda hallediyor. Bu konuda bilgin varsa açıklarmısın. Bilgisi olan arkadaşım varsa fikrini söylerse sevinirim. Çünki ben kendimi freehand de...
  10. Bilal Kılınç

logo mu istiyorsunuz? buyrun milyonlarca...

Eyvallah abi... İçlerinden bitanesini biliyordum ama alternatif olması her zaman iyidir...
  11. Bilal Kılınç

Bir Müşkülüm Var!!!

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Hepsi de işimi görür tarzda. Umarım ihtiyacı olan başka arkadaşımızın işini de görür. Hayırlı günler...
  12. Bilal Kılınç

Bir Müşkülüm Var!!!

Yardımlarınız için teşekkürler... Fine Reader programı işime yaradı fakat diğerleri de benim için birer alternatif olacak.
  13. Bilal Kılınç

Bir Müşkülüm Var!!!

Merhaba arkadaşlar bana bir program lazım, şöyle ki; örneğin bir kitabı tarıyorsunuz, program sayesinde yazılar fonta dönüşüyor, siz de yazmak zorunda kalmıyorsunuz. İşte bana bu program lazım, elinde olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
  14. Bilal Kılınç

Font Yardım

Emeğine sağlık kardeş...
  15. Bilal Kılınç

FOTOĞRAF ve GRAFİKER

Bilgileriniz ve emeğiniz için teşekkür ediyorum. Bu konuda bilgilerinizin devamını bekliyorum...
  16. Bilal Kılınç

Değişiklik Arayanlara!!!

Teşekkürler...
  17. Bilal Kılınç

Letter Head Fonts

Teşekkür ediyorum kardeşim emeğine sağlık...
  18. Bilal Kılınç

acil pc için roman fontu lazım

tam olarak fontun adını bilmiyorum fakat roman adı başlığında bu fontun çeşitli karakterleri var. Mesela ACHİLLES diye bir font var elimde yalnız freehand de görmüyor. dafont sitesinde ROMAN, GREEK adı kategorisinde bulunuyor. bana freehand in gördüğü bi font lazım (saat için rakam olarak...
  19. Bilal Kılınç

acil pc için roman fontu lazım

merhaba arkadaşlar pc için roman fontu lazım bana acil. internetten indiediklerim nedense freehandde görmüyor.
  20. Bilal Kılınç

film çıkışı ile ilgili bilgi lazım

yeri burası değil ama böyle bir bölüm olmadığından buraya yazdım. Uygun bi yer varsa taşınsın lütfen. Film çıkış alan bi işyerin de çalışmaya başlıcam da beni bu konu da bilgilendirecek arkadaş varsa cevap yazsın lütfen. Şimdiden teşekkürler.
Yukarı Alt