Arama sonuçları

1. Bilal Kılınç

Freehand'den Photoshop'a copy pasteye dikkat!!!

Merhaba arkadaşlar, sizinle paylaşmak istediğim birşey var şöyle ki; belki birçoğunuz biliyor, fakat benim gibi bilmeyen yada bugüne kadar böyle birşeye rastlamamış olan arkadaşlar vardır zannı ile yazıyorum. Freehand'de herhangi bir şey yazıp copy diyerek, photoshop taki dökümana paste...
  2. Bilal Kılınç

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

Elinize sağlık çok güzel olmuş teşekkürler... Belki yeri değil, (gerekiyorsa taşınması için rica ediyorum) ama sizce bu tür çalışmaları hangi programda yapmak daha pratik olur?
  3. Bilal Kılınç

157 Patterns

teşekkürler...
  4. Bilal Kılınç

2170 adet karışık embroidery desing

güzel paylaşım teşekkürler...
  5. Bilal Kılınç

Photoshop Patterns

teşekkürler...
  6. Bilal Kılınç

yüzden fazla styles kalıbı

teşekkürler...
  7. Bilal Kılınç

Nakış desenleri binlerce

teşekkürler...
  8. Bilal Kılınç

Hazır Emprime psd - cdr dosyaları

Çok teşekkürler dostum emeğine sağlık...
  9. Bilal Kılınç

yeni bikaç desen

Eline sağlık dostum. Benim de 2. desen hoşuma gitti. Çocuklar için kullanılabilir.
  10. Bilal Kılınç

Apartman Clipartı 'İSTEK'

teşekkür ederim emine hanım, dikkate alacağım...
  11. Bilal Kılınç

teşekkürler emine hanım. Benmi beceremiyorum bilmiyorum ama arama yapıyorum hiç bişey çıkmıyor. Zaman benim için çok önemli olduğundan buna takılıp kalmamıyorum. Bir dahakine tekrar denerim. teşekkürler...
  12. Bilal Kılınç

Arkadaşlar bana değişik apartman clipartları lazım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler... arkadaşlar buraya kimse uğramıyor mu? neden kimse cevap yazmıyor...
  13. Bilal Kılınç

Çizgi Film Arabaları , Cartoon cars

teşekkürler...
  14. Bilal Kılınç

vektör yardım

Teşekkür ederim fatih bey maalesef işimi görmüyor. Bana elimdeki resimin çizimi lazımdı. Fakat ben işimi hallettim. Photoshopta bişiyler yaptım, benden istedikleri şeye ulaşabildim. İlginiz için çok teşekkür ederim...
  15. Bilal Kılınç

Teshib vektör yardım

http://rapidshare.com/files/166845862/12.jpg.html Merhaba arkadaşlar. Bu teshib elinde olan varmı? Bendeki 72 dpi olduğundan işime yaramıyor.:( En az 300 dpi lazım. Mümkünse vektör olsa çok ama çok iyi olur. Birde bendeki resimde backraund var. Teshib onun üzerine basılmış. Bana sadece teshib...
  16. Bilal Kılınç

vektör yardım

ilgin teşekkür ediyorum arkadaşım. Fakat tam olarak istediğim bu değildi. Resim, bir ağaç gövdesi. Resimdeki görünen belirgin desenlerin çizimleri lazım zemin olmıcak. Anlatabiliyormuyum bilmiyorum ama bir örnek vermek gerekirde photoshpta yaptığımız bir ağaç gövdesinde verdiğimiz desen varya...
  17. Bilal Kılınç

vektör yardım

arkadaşlar bana altta linkini verdiğim resmin desenleri lazım. Vektör olucak. Bana yol gösterecek bir arkadaş olursa beni çok sevindirecek. Çünki işyerinde bunu bekliyorlar. :confused: Neyapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun...
  18. Bilal Kılınç

ahşap görünümlü tabela işaret levhaları

teşekkürler emine hanım.
Yukarı Alt