Merhaba, 2006 yılından beri grafik ile meşgulüm. İyi bildiğim Programlar; Freehand ve Photoshop. Illustrator ve Corel programlarıda benim için yardımcı programlar. Mac ve Pc kullanıcısıyım. Matbaa, Ajans ve bir kaç firmada çalıştım. Amacım Matbaa sektöründe iyi bir grafiker olmak ve mesleğimi...
Merhaba arkadaşlar İl Genel Meclis Üyesi Logosu lazım. Arşivinde olan varsa lütfen paylaşsın. Brandsoftheworld de buldum fakat döküman sorunlu heralde açılmıyor. Şimdiden teşekkürler...
Teşekkür ederim yardımcı fikirleriniz için, bunlar güzel alternatifler bence. Fakat, hani aynı anda iki programda çalışmak zorunda kaldığınız zaman freehand de copy, photoshopta paste yaparsınızya ben o kısımdan bahsetmiştim. İlginiz için teşekkürler bence bu bilgiler faydalı oldu.
Çok teşekkür ediyorum Erkin kardeşim ilgin için çok yardımcı oldun. Fakat bir sorun daha var. Nasıl anlatıcam bilmiyorum ama... Şöyle ki; Bir kartvizit düşün. Kenarlarında taşırmaları var. Hani freehan de "ctrl x" keserek "ctrl shift v" alanın içine yapıştırıyoruz ya, işte aynı olayı illustrator...
Merhaba arkadaşlar, Illustrator de yeniyim. Yapamadığım şeylerden biri " Bir objeyi, diğer objenin içine yapıştırmak?" (Freehand' de "Paste Contents") Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.