Arama sonuçları

1. Superturkishman

Emprime Baski Farkli Desenler

teşekkürler burak vektörel halleri varmı bunların
  2. Superturkishman

Tanisalim

haklısın arkadaşım ne diyeyim bu genel bir sorunumuzdur vitrinden foto cekip bunu çalış diolar yada dergilerde mankenlerin üzerlerindeki giysilerdeki desenleri kesip getiriyorlar 2 cm lik resim hiç birşey belli değil insan ne yapacağını şaşırıyor ama mecburi yapıyoruz bişeyler yüzde 50 hayal...
  3. Superturkishman

osmanlı tugrası

@ozcan.ates resmin ortasındaki tugra lazım bana sadece padişah resimleri değil iyi kalitede resmi varsa ve buraya eklersen sevinirim arkadaşım
  4. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@damage sevgili arkadaşım bitmap moduna çevirirken karşına %50 trisold halfsone screen difffuzyon gibi secenekler cıkıcaktır %50 trisolt lab yani tramsız desenler içindir tram vermek için halfsone screen i seçmelisin siteye resim koyamadıgım için resimli anlatım yapamıyorum takıldıgın bi...
  5. Superturkishman

osmanlı tugrası

ee kimsede bu tugra yokmu yani şimdi :(
  6. Superturkishman

coreldraw frames

paylaşım için teşekkürler
  7. Superturkishman

acil yardım

arkadaşım koymus oldugun resimden desen çalışması yapmak baya olanaksız gibi çünkü görünen bişey yok denecek kadar az
  8. Superturkishman

Tanisalim

teşekkürler arkadaşım dediğin gibi arşivlerimizi paylaşalım ben zaten admn aracılıgı ile tüm arşivimi sizlerin paylaşımana sunmaya devam ediyorum artık sizlerinde somut bir adım atması gerekiyor
  9. Superturkishman

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@redcancer convertlediğiniz karakter artık çizim moduna geçtiği için corel size bu fontun adını söylemez lakin corelin içindeki karakterlerde daha önce kullandıgınız bu font vardır kısa bir arama ile ulaşabilirsiniz
  10. Superturkishman

acil yardım

bir iki örnek koyarsan istediğin şeye dair elimizde varsa yardımcı oluruz
  11. Superturkishman

Hangi Vektör Programı?

bende oy hakkımı corelden yana kullandım fakat favorim photosoptur
  12. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

rica ederiz sitemiiz bilgilendirme ve eğitmek amaçlıdır programla ilgili her sorununuzu rahatlıkla sorabilirsiniz yeterki siz başlayın ve yapmak isteyin değerli ve bilgili arkadaşlarımla beraber her sorununuzu çözmeye çalışırız buralardayız hep
  13. Superturkishman

emprime desen hazırlanışı

özür dilerim bu aralar cok yogunum fazla vakit ayıramadım
  14. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@okyanus selam sevgili arkadaşım kurs ta sadece programları öğrenebilirsin ve bu öğrendiklerinle desen çizebilecek duruma gelemezsin çünkü desinatörlük biraz farklıdır yani programı bilmen gerek ve programla neler yapabileceğini ve ayrıca birüsürü detayı vardır çizimden başlarsın taki film...
  15. Superturkishman

T-Shirt Çizimleri Cdr - Eps - Ai

Teşekkürler dostum güzel paylaşım,
  16. Superturkishman

Hazır Emprime psd - cdr dosyaları

@ozcan.ates @fenerlim79 Kusura bakmayın arkadaşlar, şifreyi www.grafikerler.org olarak ayarladım, demekki bi yerde yazım hatası olmuş, kusura bakmayın, en kısa sürede ekleyeceğim.
  17. Superturkishman

Hazır Emprime psd - cdr dosyaları

@admin rica ederim kardeşim ne demek paylaşıma devam
  18. Superturkishman

emprime desen hazırlanışı

güzel olmus sorun yok gibi duruyor
  19. Superturkishman

Selam

Selamlar hoşgeldiniz.
Yukarı Alt