haklısın arkadaşım ne diyeyim bu genel bir sorunumuzdur vitrinden foto cekip bunu çalış diolar yada dergilerde mankenlerin üzerlerindeki giysilerdeki desenleri kesip getiriyorlar 2 cm lik resim hiç birşey belli değil insan ne yapacağını şaşırıyor ama mecburi yapıyoruz bişeyler yüzde 50 hayal...
teşekkürler arkadaşım dediğin gibi arşivlerimizi paylaşalım ben zaten admn aracılıgı ile tüm arşivimi sizlerin paylaşımana sunmaya devam ediyorum artık sizlerinde somut bir adım atması gerekiyor
@redcancer
convertlediğiniz karakter artık çizim moduna geçtiği için corel size bu fontun adını söylemez lakin corelin içindeki karakterlerde daha önce kullandıgınız bu font vardır kısa bir arama ile ulaşabilirsiniz
rica ederiz sitemiiz bilgilendirme ve eğitmek amaçlıdır programla ilgili her sorununuzu rahatlıkla sorabilirsiniz yeterki siz başlayın ve yapmak isteyin değerli ve bilgili arkadaşlarımla beraber her sorununuzu çözmeye çalışırız buralardayız hep
@okyanus
selam sevgili arkadaşım kurs ta sadece programları öğrenebilirsin ve bu öğrendiklerinle desen çizebilecek duruma gelemezsin çünkü desinatörlük biraz farklıdır yani programı bilmen gerek ve programla neler yapabileceğini ve ayrıca birüsürü detayı vardır çizimden başlarsın taki film...
@ozcan.ates
@fenerlim79
Kusura bakmayın arkadaşlar, şifreyi www.grafikerler.org olarak ayarladım, demekki bi yerde yazım hatası olmuş, kusura bakmayın, en kısa sürede ekleyeceğim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.